IK KEN EEN LEUK RESTAURANT DAT IK GRAAG OP TWO4ONE ZOU WILLEN ZIEN

Bedankt voor uw interesse om ons netwerk uit te breiden en uw positieve culinaire ervaring met ons te delen! Lees zeker verder, want u maakt kans op een diner op onze kosten.


Wat doet u best om het restaurant in kwestie te overtuigen?


1. Overtuig het restaurant van het prachtige Two4One concept waarbij men met 2 voor de prijs van 1 kan genieten, of kan gaan eten met korting à la carte, op de volledige rekening. Vertel de verantwoordelijke hoe u als Two4One gebruiker onze formule ervaart. Vertel dat dit een ideale manier is voor consumenten om nieuwe restaurants (in hun streek) te ontdekken.


2. Maak duidelijk dat de restaurantuitbater zelf kan beslissen welke dagen deze meedoet, en met welk menu. Dit zal ervoor zorgen dat het restaurant voller zit op rustige dagen. En Two4One is uiteraard ook uitermate geschikt om restaurants bekender te maken!


3. Maak hen warm voor een bezoekje van iemand van onze Two4One medewerkers die op alle vragen zullen antwoorden. Wij komen vervolgens langs en doen de rest.


U kan ons op de hoogte brengen via info@two4one.be of via het CONTACTFORMULIER. Indien het restaurant vervolgens intekent nemen wij asap contact met u op voor uw gratis diner.


 


TIP: Neem de mooiste zaak uit de streek met een budget tot 45 euro pp! Liefst met een Frans-Belgische keuken, maar ook de Italiaanse keuken scoort geweldig.

 

Veel succes!