Beoordelingen

Bekijk onze laatste 50 beoordelingen of klik op de naam van een zaak om beoordelingen van enkel deze zaak te bekijken.

Person picture
Sabine Callaert
Super !!! Voor herhaling vatbaar.
13-11-2018
Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
Werner Boons
Wij zijn zeer tevreden : kwalitatief heel goed . Bediening : vlot en vriendelijk ! Klein minpuntje : wij hadden graag tenminste een plaid ofwel een tafelloper of tafelkleedje gehad . Dat hebben we gemist ...
13-11-2018
Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
Werner Boons
Wij zijn zeer tevreden : kwalitatief heel goed . Bediening : vlot en vriendelijk ! Klein minpuntje : wij hadden graag tenminste een plaid ofwel een tafelloper of tafelkleedje gehad . Dat hebben we gemist ...
13-11-2018
Person picture
De Natie - 2060 Antwerpen
Sarah Peeters
Lekker gegeten en vriendelijke bediening
13-11-2018
Person picture
Japans Restaurant Sensai - 8400 Oostende
J Petuzy
Lekker gegeten, vriendelijke bediening, maar voor ons is dit wel de max. prijs voor dit eten in een asatisch restaurant.
13-11-2018
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
charles troisfontaine
Prijs kwaliteit ok en doe zo verder. Thx
13-11-2018
Person picture
Pand 11 - 2580 Beerzel
Eva De Meyer
Heel gezellig interieur, vriendelijke bediening en lekker eten...wat moet er meer zijn om een avondje uit? ;-)
12-11-2018
Person picture
Jacqueline Marien
Mooi restaurant en gezellig en zeer lekker gegeten. Voor herhaling vatbaar!
12-11-2018
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
Tania Persoons
Eten was lekker bediening liet te wensen over. Hij stond liever te praten Dan de zaal in het oog te houden. Gevolg klanten bleven met vuile Borden zitten en andere moesten wachten om te bestellen stond
12-11-2018
Person picture
Wolfstee Pop-up - 2200 Herentals
Griet Van Reusel
Heerlijk gegeten in een prachtig kader. Alles was tip top zoals gewoonlijkūüĎć
12-11-2018
Person picture
Pand 11 - 2580 Beerzel
Jozef Huypens
Uiterst tevreden, zowel over het aangeboden menu als de bediening. Super geslaagd.
12-11-2018
Person picture
De Notelaar - 2460 Kasterlee
hugo
Wij hebben er met drie koppelseen gewoonte van gemaakt om elke verjaardag te vieren in De Notelaar. het spreekt voor zich dat we dit doen omdat we zowel de aangename sfeer, de topbediening en het lekkere voedselaanbod best kunnen appreci√ęren.Voor dit jaar zijn we rond, maar in 2019 beginnen we ongetwijfeld opnieuw. Bedankt !
12-11-2018
Person picture
Christiaan Roofthooft
Alles lekker en ok
12-11-2018
Person picture
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Linde Van Oosterwyck
Eten heel lekker, bediening vriendelijk en attent, voor herhaling vatbaar. Zeker een aanrader
12-11-2018
Person picture
De Stadspoort - 2200 Herentals
Joseph Nicaise
Verschrikkelijke locatie! Entrée: Wildpaté, ok (is geen grote kunst!) Hoofdgerecht: Hertenkalf: Hard en ongenietbaar op een bedje van doodgekookte rode kool met champignons en daarnaast lag dan nog een krop witloof ongekruid (rare combinatie!). Het heeft niet gesmaakt, maar wij hebben geen excuus bekomen. Dessert: Profiterolles uit de diepvries!!!! Er werd als compensatie ook geen koffie of zo aangeboden. Onze koffie dan in het Torenhof in Tongerlo genuttigd. WEGBLIJVEN IS DE BOODSCHAP!!!!!!
12-11-2018
Person picture
De Stadspoort - 2200 Herentals
sabine willekens
Niet voor herhaling vatbaar
12-11-2018
Person picture
Frans Van Gelder
Aangenaam en vlotte bediening en lekker eten
12-11-2018
Person picture
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Marc Bertels
Reeds voor de 4e keer super lekker gegeten in een rustig en gezellig kader. Heel vriendelijke en vlotte bediening ook al staat jij er alleen voor in het restaurant. We hebben er weeral van genoten :-)
12-11-2018
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Dirk en Ingrid
Eten was zeer lekker en de huiswijn ook een aanrader! We mochten zelfs een gerecht van de two for one keuze vervangen door een aangeboden alternatief van de suggesties, in ons geval het wildstoofpotje. Eén van ons beiden heeft deze keuze gemaakt en deze suggestie was zeer lekker. Tevens verdient de vriendelijke bediening een pluim. Het kader is ietwat "oubollig" maar dit werd ruimschoots goed gemaakt door de aangeboden gerechten. Een aanrader wat ons betreft.
12-11-2018
Person picture
De Stadspoort - 2200 Herentals
Eric Antonissen
Niet voor herhaling vatbaar. Geen vriendelijk personeel de steak was wel mals, maar als toebehoren: schijfje tomaat, 2 schijfjes komkommer en 1 takje veldsla. Bearnaise saus was een lopend geheel en geschift. Tafellinnen niet proper.
12-11-2018
Person picture
Restaurant Dujardin - 9750 Ouwegem-Zingem
Erwin Schauvliege
Het eten en de service waren heel goed. Wij hebben genoten.
12-11-2018
Person picture
The New Challenge - 2275 Gierle
Suzy Mostmans
Vriendelijke en vlotte bediening. Eten was lekker en de porties waren ruim voldoende. Hertenbiefstuk was mals en lekker van smaak.
12-11-2018
Person picture
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Walter Geerinckx
Het was super.Waren daar met nog 2 koppels.Mooi versierde tafel en interieur.Eten wast top. We gaan zeker nog eens langs.Het was genieten.
11-11-2018
Person picture
Brasserie Versus - 9940 Evergem
Luc De Waele
Lekker gegeten en een gezellige sfeer.Voor herhaling vatbaar.
11-11-2018
Person picture
Il Mondo - 3583 Paal
Paul Bastiaens
Gisteren met 4 personen de two for one deal hier gedaan. We werden er goed onthaald en het was er gezellig. Alhoewel de menu sinds 1 november was veranderd, hebben we er zeer goed gegeten. Vlotte en vriendelijke bediening, en ruim voldoende porties. Zeker voor herhaling vatbaar !!
11-11-2018
Person picture
Brasserie Marie - 2280 Grobbendonk
Marc Hoppenbrouwers
Goede en vriendelijke ontvangst, ondanks drukke bezetting, geen wachttijden, keuzemenu is degelijk, de gerechten waren van normaal tot zeer goed, verzorging en presentatie ok, wijnkaart is vrij uitgebreid en degelijk. Een aanrader voor een gezellig maar niet avondvullend etentje.
11-11-2018
Person picture
Agua Dulce - 3050 Oud-Heverlee
Roland Verdonck
Voor het two for one-menu was de steak niet meer voorradig. Dat was weel jammer. Niet iedereen lust de lamskroon (drie lamskoteletjes), de kipfilet of het varkenshaasje. Ter compensatie kon het gezelschap (6 p.) voor het dessert kiezen in het ganse assortiment. Voor de rest was alles in orde.
11-11-2018
Person picture
Trattoria Trium - 8000 Brugge
Sandy Destenay
Zeer lekker gegeten met super vriendelijke bediening. Een echte aanrader!
11-11-2018
Person picture
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Willy Vandermeersch
Zaterdagmiddag gaan eten met een two4one bon en het eten en de bediening was er weer perfect en lekker zoals gewoonlijk. Zeker een aanrader aan iedereen die het restaurant niet kent. Gaan binnenkort terug eten met de Familie.
11-11-2018
Person picture
Marc Van Reeth
super lekker, snelle en vlotte bediening.
11-11-2018
Person picture
Marnixhoeve - 2500 Lier
cor van winkel
heel heel lekker gegeten een zeer verzorgde bediening de gerechten mooi gepresenteerd en de kwaliteit van het wildmenu was prima, voor ons voor herhaling vatbaar
11-11-2018
Person picture
Laurent Garcia
Lekker gegeten vriendelijke bediening een aanrader.
11-11-2018
Person picture
Calypso - 3920 Lommel
Hilda Bogaerts
Het was super lekker!
11-11-2018
Person picture
Marnixhoeve - 2500 Lier
Maria Van Eester
Het was weer lekker en goed verzorgd, een aanrader.
11-11-2018
Person picture
Marnixhoeve - 2500 Lier
Dirk Verschraeven
- Mooi kader met vriendelijke ontvangst door het personeel - De drie-gangen menu was voortreffelijk qua kwaliteit - De witte huiswijn is een waar pareltje - Kortom een aanrader en zeker een plaats om terug te keren
11-11-2018
Person picture
Marnixhoeve - 2500 Lier
Kuky
Alles was super! Lieve bediening, lekker eten, mooie presentatie, gezellig kader, de prijs zeker picco bello! We waren met 6 en allemaal heel tevreden! Merci
11-11-2018
Person picture
Taisho - 2000 Antwerpen
Catia Ferreira Rosa
Eerst moesten we lang wachten want, het was een nieuwe ober die nog zijn weg zocht. Echter zeer vriendelijk en goed ontvangen! Het eten was gewoonweg fantastisch. We reden 150km en ik zou ze zeker nog eens afleggen om daar opnieuw te mogen eten. Vriendelijk en lekker! Echte aanrader.
11-11-2018
Person picture
Preuverie - 3500 Hasselt
Rene Tijdgat
Een aanrader in het drukke Hasselt. Een niet al te groot restaurantje, knap en gezellig ingericht waar je als welgekomen gast begroet wordt. de kok wijkt af van de traditionele paden en dat resulteert in verrassende maar overheerlijke combinaties. dit is het type restaurant waar nood aan is, de liefde voor het koken staat hier centraal, en er wordt gezocht om de gast om de plezieren met nieuwe creaties. en niet alleen het eten is meer dan voortreffelijk, maar ook de huiswijnen zijn van een heel hoog niveau. dit is zeker een aanrader om te bezoeken en om te genieten
11-11-2018
Person picture
Diana Vande Wijngaert
Personeel vriendelijk , t ging wel snel vooruit. Prijs kwaliteit redelijk, goed met de deal van 39‚ā¨. zou er zeker geen 78‚ā¨ voor geven.
11-11-2018
Person picture
Baret Food - 2000 Antwerpen
Evy Verbiest
Voor ons was het de eerste keer dat we hier kwamen eten. We hadden al positieve commentaren gehoord over het ontbijt met two4one. We genoten gisteren van de 6- gangen tapas menu. Elk gerechtje werd met zorg geserveerd. Lekkere combinaties, snelle/vriendelijke bediening en voldoende grote porties met gevolg dat we jammer genoeg de 5de gang hebben moeten overslagen mits we voldaan waren. Al bij al een zeer aangenaam bezoek aan baret food en zeker voor herhaling vatbaar !
11-11-2018
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
Mireille
Het eten was heel lekker en een hele goeie bediening ! Komen zeker nog terug een echte aanrader !!
11-11-2018
Person picture
Augustina - 3560 Lummen
Theo Moons
Lekker gegeten maar te veel, dus een aanrader voor mensen die goed en veel kunnen eten. Zeer vriendelijke uitbater.
11-11-2018
Person picture
Baret Food - 2000 Antwerpen
Stefan Christiaens
Lekker gegeten vriendelijke bediening een aanrader. Enigste puntje waar aan zou gewerkt kunnen worden is een beetje uitleg geven bij ieder gerechtje dat op tafel komt.
11-11-2018
Person picture
Restaurant Retro - 8870 Izegem
Diane Van Royen
Heel lekker gegeten. Mooie presentatie en vriendelijke bediening. Voor herhaling vatbaar
10-11-2018
Person picture
Zuiderhuis - 2200 Noorderwijk
Jozef
Super leuke avond in het Zuiderhuis. Lekker eten en een uitstekende service Dikke duim voor de ganse ploeg !
10-11-2018
Person picture
Restaurant Retro - 8870 Izegem
Johan De Schrijver
Opnieuw werden we zeer verwend ! Verfijnd tafelen. Heerlijke smaken en verzorgde bediening en bordschikking. Porties zijn voldoende groot en kleurrijk. Wij komen gegarandeerd terug !
10-11-2018
Person picture
Torenhof - 2260 Tongerlo-Westerlo
ludo verelst
Goede keuze van het Two For One - menu . Mooi gepresenteerde voor- hoofd- en nagerecht. Lekkere bijpassende Californische wijn bij het hoofdgerecht (varkenshaasje m warme groentjes ). Goede en vlotte bediening door een erg attente ober (zaalverantwoordelijke).
10-11-2018
Person picture
Bistro Den Huzaar - 8000 Brugge
SV
Super deal!! Zeer vriendelijke eigenaar
10-11-2018
Person picture
Bistro De Smaak - 2520 Broechem
rogier martens
Mooie locatie, vriendelijk onthaal en bediening, zeer smakelijke gerechten met zorg bereid en opgediend. Dank en tot ziens.
10-11-2018
Person picture
De Degustatie - 2390 Malle
Christel Lauwers
Wij hebben een superleuke avond gehad. Alles was dik in orde ! Het eten was super lekker en de bediening was top ! Zeker voor herhaling vatbaar Christel
10-11-2018