Beoordelingen

Bekijk onze laatste 50 beoordelingen of klik op de naam van een zaak om beoordelingen van enkel deze zaak te bekijken.

Person picture
Torenhof - 2260 Tongerlo-Westerlo
Koen Van Tricht
Superlekker!! Voor herhaling vatbaar. Zeker voldoende porties, ons zien ze zeker nog terug...
18-10-2018
Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
bianca michiels
Het was super, dank u wel xxx
18-10-2018
Person picture
Marnixhoeve - 2500 Lier
carolina moerenhout
Het was de eerste maal dat ik het gereserveerde. En wij hebben er van genoten eten was lekker maar een iemand van het personeel was ni zo vriendelijk
18-10-2018
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
CDS
Prima adres en zeker voor herhaling vatbaar.
18-10-2018
Person picture
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
steve smeulders
Prijs kwaliteit, zeker in orde. Grote porties
18-10-2018
Person picture
Casa Fraquelli - 2400 Mol
Rita Faes
Dank jullie wel het was toppie mijn vriendin en ik hebben heel erg genoten topmenu topbediening voor herhaling vatbaar!
18-10-2018
Person picture
Brasserie Pot au Feu - 2900 Schoten
Geert Demey
Vlotte en vriendelijke bediening. Smakelijk gegeten , mooie bordjes. Alleen kwaliteit van de gamba's kon iets beter. Kaaskroketjes, zalm en dessertbordje prima.
17-10-2018
Person picture
Brigitte CORTEN
Lekker eten, vlotte en vriendelijke bediening, alles prima in orde!
17-10-2018
Person picture
Don Jon Brasserie - 1831 Diegem
Diane Van Royen
Prachtige locatie, heel vriendelijke bediening en heel lekker gegeten. Ook de presentatie van de gerechten op de borden, supper mooi We hebben ervan genoten. Bedankt
17-10-2018
Person picture
Gerarda Holsbeekx
Ik heb een paar keer gebelt nam niet op en via mail ook niets binnen gehad. Dus zijn we op een andere plaats gaan eten. Groetjes
17-10-2018
Person picture
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Dirk Goyvaerts
Al enkele keren bij Ter Linde gaan eten en telkens genoten van het lekkere eten de de vriendelijke bediening! Tot de volgende!
17-10-2018
Person picture
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Anita Holscher
Zoals gewoonlijk was het weer in orde, kleine opmerking : de zalmcarpaccio is toch te klein voor een grote eetlust. Ook de kabeljouwmenu was ook maar net voldoende.
17-10-2018
Person picture
Il Mondo - 3583 Paal
philip vangehugten
was zeer lekker en heel vriendelijke bediening
16-10-2018
Person picture
La Baraque - 2500 Lier
ingrid Sprangers
Heel lekker gegeten, zeer vriendelijke bediening
16-10-2018
Person picture
De Schelde - 9200 Dendermonde
Victor Le percq
Geachte Wij zijn op 14 oktober gaan eten bij DeSchelde wat betreft het eten was goed maar bediening was nul. Tafel mochten we zelf kiezen, brood bij voorgerecht en soep moeste n we zelf vragen. Bij het opdienen van soep was nog niets afgeruimd, voor de hoofdschotel hebben 2 uur moeten wachten,en bij het opdienen waren geen kroketten bij vleesgerecht. Wij waren niet alleen de tafels rond ons moesten evenlang wachten. Ik heb gevraagd wat er was en het antwoord was ik sta er helemaal alleen voor . Heb dan ook gezegd dat het geen referentie is,en dit wil ik ook u melden, Dank bij voorbaat.
16-10-2018
Person picture
Don Jon Brasserie - 1831 Diegem
Joyce Dekker
Heerlijk gegeten in prachtig kader. Eveneens een zeer vriendelijke bediening. Voor herhaling vatbaar.
16-10-2018
Person picture
De Schelde - 9200 Dendermonde
Victor Le percq
Geachte. Wij zijn op 14 oktober langs geweest bij de Schelde en mijn commentaar is: het eten was goed,maar de bediening viel tegen. Geen brood aan tafel,na het voorgerecht geen afruiming en de soep kwam eraan. Bij de bestelling van bruiswater was het plat water,bij het hoofdgerecht waren geen kroketten,en ook niemand van de bediening in de zaal. Wij hebben meer dan 1uur moeten wachten op hoofdgerecht,en wij niet alleen maar ook de aanpalende tafels hadden het zelfde probleem. Ik heb de persoon van de bediening daarover aangeproken en die beweerde dat ze er alleen stond voor alles. Ik wel gezegd dat het geen referentie was en wij beter hadden verwacht. Totzover mijn bevinding. Dank u het begrip.
16-10-2018
Person picture
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
François Thoen
Hebben wederom lekker gegeten in Basserie Ter Linde, alsook de bediening was heel vriendelijk. Dat is ook een van de reden dat we daar al enkele keren zijn gaan eten. Telkens voor herhaling vatbaar.
16-10-2018
Person picture
De Peerdestal - 2000 Antwerpen
Henri Geens
Onthaal : Prima Bediening : Zeer vriendelijk en behulpzaam ! Mijn steak werd gesneden aan tafel gebracht , kan wegens amputatie niet zelf mijn vlees snijden ! Het eten : Zéééér lekker! Mooi interieur en zeer rustig, achtergrond muziek vrolijkte het geheel nog op ! Zeker om naar terug te keren !
16-10-2018
Person picture
Alfons Burger - 1702 Groot-Bijgaarden
Marthe Van der Hoogerstraete
Wat een geweldig menu en goede bediening hebben jullie. Ik heb een hele gezellige avond gehad in jullie prachtig interieur en kunnen genieten van jullie heerlijke burgers. Ik kom zeker nog terug. Liefs, Marthe
15-10-2018
Person picture
Restaurant El Zhoor - 2000 Antwerpen
Van Wesemael Kris
Leuke sfeer, lekker eten en vriendelijke bediening.
15-10-2018
Person picture
Magda Wouters
vriendelijke bediening lekker eten mooi gepresenteerd
15-10-2018
Person picture
Francine Balemans
We waren aangenaam verast zeer snelle bediening lekker eten en voldoende super
15-10-2018
Person picture
Augustina - 3560 Lummen
luc hendrickx
3 van de 4 schotels waren lekker 1was geen recla me voor de zaak . niet voor herhaling vatbaar hoewel de opdiener zijn uiterste best deed
15-10-2018
Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
Georges Jansen
We waren hier voor de 2de maal en hebben weer zeer lekker gegeten zeer vriendelijk personeel, zeker weer voor herhaling vatbaar
15-10-2018
Person picture
Brasserie Marie - 2280 Grobbendonk
Jan Drofmans
Lekker gegeten, vriendelijke bediening en zeker voldoende! Er komt zeker nog een volgende keer.
15-10-2018
Person picture
Brasserie Marie - 2280 Grobbendonk
Stefanie Van den Eynde
Heel lekker gegeten, vriendelijke bediening en verse producten! Voor herhaling vatbaar!
15-10-2018
Person picture
Lutti Vertommen
Het was super !ruim voldoende Gaan zeker terug
15-10-2018
Person picture
Augustina - 3560 Lummen
Lutgarde Nollet
Onze deelmame in Augustina is heel goed verlopen,heel lekker eten en een super vrie delijke ober en kok.Dikke pluim
15-10-2018
Person picture
Bistro Het Dorp - 2520 Broechem
Etienne UYDENS
Een aanrader voor wie het nog niet kent ,vlotte bediening ,lekker eten ,meer dan genoeg ,ondanks de drukte met een lach ,zijn er al dikwijls geweest en nog nooit teleurgesteld wij blijven komen Uydens Schuermans dikke pluim
15-10-2018
Person picture
Bar Bistro Côte Belge - 8301 Knokke-Heist (Ramskapelle)
Luc COUSSEMENT
Voor eerste maal in deze zaak geweest. Lekker gegeten. vriendelijke bediening, nette zaak en wij zullen zeker nog eens terug gaan. Een aanrader.
15-10-2018
Person picture
Het Koetshuys - 8820 Aartrijke
Evy Kinsabil
Met een groep van 12 personen gaan eten in het Koetshuys. Alles was super lekker. Meer dan voldoende en vriendelijke bediening. Iedereen was dik tevreden. Een aanrader!
15-10-2018
Person picture
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
frans Van Den Broeck
Wij hebben zeer goed gegeten alles was zeer lekker,vriendelijk personeel wij gaan zeker terug.
15-10-2018
Person picture
Brasserie Marie - 2280 Grobbendonk
Kristel Tratsaert
We hebben een gezellige avond gehad met een vlotte en bediening van een super vriendelijk team.Het eten was af!!!! Daar zien ze ons nog terug. grts.Kristel en Co°
15-10-2018
Person picture
Marc Appelmans
Was leuk weer lekker gegeten.
15-10-2018
Person picture
Vicenza - 2180 Ekeren
Willy Lauwers
alles liep zoals gewenst: zeer goed
15-10-2018
Person picture
De Degustatie - 2390 Malle
chris torrremans
het was zeker voorherhaling vatbaar lekker eten niet te veel en zeker zijn prijs waar
15-10-2018
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
Jurgen
eten was lekker maar was wel een beetje lang wachten. Locatie zeer goed, gratis parkeren op 5 min stappen
14-10-2018
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
henri marstboom
Beste, HET WES HEEL GOED? EN ZEER LMEKKER DE WIJN WES OOK PRIMA
14-10-2018
Person picture
Gerd Paulus
Vriendelijke bediening Lekker eten en gezellig Was reeds tweede keer en gaan dit zeker Nog doen.
14-10-2018
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
liliane caels
Bistro des Belges is een geweldige bistro. Het eten is vers dus kwalitatief zeker in orde.Al meermaals geweest en nooit een teleurstelling. De bediening met de glimlach is de kers op de taart. Dank U.
14-10-2018
Person picture
Steakhouse Angus - 2800 Mechelen
Jan Ongenae
Lekker gegeten en bediening was prima.
14-10-2018
Person picture
Restaurant De Brokkelinck - 9100 Sint-Niklaas
dirk Lyssens
Dicht bij huis. Alles perfect en correct verlopen. Zeer goede ontvangst en goede bediening. Zeker een aanrader. Odette & Dirk.
14-10-2018
Person picture
Brasserie Kempen - 2460 Lichtaart
VEERLE VAN DIJCK-TEPPERS
Het eten was niet in verhouding met de prijs. Hadden we gewoon volgens de menukaart besteld hadden we evenveel betaald.
14-10-2018
Person picture
De Degustatie - 2390 Malle
danny Ceulemans
Zeer lekker gegeten met een vlotte bediening in een mooie zaak. Zeker voor herhaling vatbaar.
14-10-2018
Person picture
Taverne De Zwaluw - 2230 Merksplas
Carla Vansprengel
Vriendelijk personeel en lekker gegeten!
14-10-2018
Person picture
Torenhof - 2260 Tongerlo-Westerlo
Alex Huypens
Heerlijk gegeten in een zeer rustig kader. De 3 gerechten werden zeer mooi opgebracht.
14-10-2018
Person picture
Restaurant Vingt-et-un - 8400 Oostende
Hans Coeckelberghs
Na vertraging qua bevestiging van reservatie 1u30min voor het uur van afspraak wisten we nog van niets), zelf het restaurant opgebeld, heel vriendelijk geholpen geweest en we mochten dezelfde avond nog gaan en dit hebben we zeker niet beklaagd. Heel vriendelijke personeel, vlotte bediening en het eten was heel mooi verzorgd. Da nk aan de hele aangename personen die ons hebben bediend en alsook dank aan de keuken.SUPER
14-10-2018
Person picture
Restaurant Tao - 8400 Oostende
Paul Bosman
Alles ok. Aanrader
14-10-2018
Person picture
Brasserie Marie - 2280 Grobbendonk
Gitte Van Leemputten
Het was zeer lekker, de bediening was ook heel vriendelijk maar we hebben er meer als 4uur over gedaan wat voor ons toch net iets te lang was dit kwam vooral omdat ze achterstonden in de keuken en omdat ze ons 2x zijn vergeten. Voor de rest was zeer lekker en goed.
14-10-2018