Beoordelingen

Bekijk onze laatste 50 beoordelingen of klik op de naam van een zaak om beoordelingen van enkel deze zaak te bekijken.

Person picture
Bart Gysel
De sushi waren zeer lekker en de schotel zeer ruim en netjes gepresenteerd op een houten schip. Soepje vooraf was niet echt bijzonder en miste wat smaak. Tussengerecht was daarentegen lekker afgekruid. De zaak is vanbinnen leuker dan de buitenkant laat vermoeden. Maar het blijft wel een eenvoudig eethuisje. Beetje meer aankleding mag zodat het wat meer restaurant lijkt en wat minder cafetaria. Maar verder een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding.
21-05-2019
Person picture
Fabienne Rossi
Dat was pas genieten! Dit doen we nog
21-05-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Ilse Janssen
100 % meegevallen ! Super lekker, perfecte bediening, zeker vatbaar voor herhaling !
21-05-2019
Person picture
Restaurant La Différence - 8670 Koksijde
Dominique Ervijn
Prijs/kwaliteit prima! Vlotte bediening met af een toe zin voor humor
20-05-2019
Person picture
karel torremans
Het eten was uitstekend , verzorgt , lekker en zeer vriendelijke bediening , gewoon een aanrader , derde maal dat we reserveerden en altijd super
20-05-2019
Person picture
Ristorante La Familia - 9100 Sint-Niklaas
Marleen Dullaert
Lekker gegeten. Wel wat lang moeten wachten, werd ons al gevraagd tien we binnen kwamen, geduldig te zijn want de keuken moest nog opstarten, al had ik aangegeven dat we zeker om 13.30 u moesten vertrekken. Gezellig interieur.
20-05-2019
Person picture
Joke
Bediening heel vriendelijk, steak super mals!
20-05-2019
Person picture
Patrick Bauwens
alhoewel de steaks niet de cuisson hadden zoals gevraagd was het wèl een goed mals stukje vlees. Snelle en vriendelijke bediening. Toch een aanrader mits een klein beetje attentie op de juiste cuisson in het vervolg :)
20-05-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Chris Van Bergen
Zeer lekker gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar.
20-05-2019
Person picture
Privesauna Atlantis - 2530 Boechout
Rita Van Gastel
We hebben echt genoten van ons bezoek aan privé sauna Atlantis. We zijn heel vriendelijk ontvangen en hebben ook lekker gegeten achteraf. We komen zeker nog eens terug ;)
20-05-2019
Person picture
Zuid-West - 2500 Lier
paul janssens
Heb moeten telefoneren op de dag zelf om onze reservatie bevestigd te krijgen. Van het restaurant op zich, de ontvangst en de bediening niks dan goed te melden. De kwaliteit van de aangeboden rib-eye steak vonden wij niet bijzonder, in tegenstelling tot het voor- en nagerecht. Dit is een zaak met veel potentieel, die heel wat mogelijkheden biedt voor diverse gelegenheden.
20-05-2019
Person picture
Brasserie Picolo - 2940 Stabroek
Etienne Vanalme
Alles heel vlot verlopen. Prachtig. Restaurant Picolo is een aanrader.
20-05-2019
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
Marc Poppe
Deze zaak is zeker een aanrader !
20-05-2019
Person picture
Il Mondo - 3583 Paal
Patricia Peeters
Alles was prima in orde,goed ontvangen,lekker eten de was zoals afgesproken super!
20-05-2019
Person picture
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Hilde Schoeters
Zeer lekker gegeten in een rustig kader met vlotte bediening!
20-05-2019
Person picture
La Baraque - 2500 Lier
Annemie Van Houtven
goede ontvangst. spijtig dat de menu was aangepast zonder weten hiervan, maar al bij al viel deze ook nog mee. voor herhaling vatbaar.
20-05-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
theo niessen
Met grote voorsprong de beste two 4 one die ik al gehad heb
20-05-2019
Person picture
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Erik De Smedt
Gezellig restaurant met heel vriendelijke bediening en heel lekker eten, aanrader!
20-05-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Johan Van Helleputte
Het was super! Het eten was lekker en het personeel is heel gedienstig en vriendelijk! Een aanrader!
20-05-2019
Person picture
Liliane Sels
Ik heb reeds 2x van deze menu genoten !, en kom zeker de volgende ook proeven. De gehele kaart ziet er trouwens goed uit, EN zeer vriendelijke bediening!
20-05-2019
Person picture
Vicenza - 2180 Ekeren
Patrick Asselberghs
Goed restaurant. Lekker gegeten en attentvolle bediening alhoewel het er zeer druk was op een zaterdagavond. Zeker een aanrader met deze actie
19-05-2019
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
Jeannine Groffils
Zeker een aanrader! Lekker eten, vriendelijke bediening, een prima start van ons weekendje.
19-05-2019
Person picture
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
FRANS VAN KERCKHOVEN
Dit is echt een aanrader. Reeds driemaal bezocht en telkens lekker gegeten en vriendelijk bediend. Proficiat aan uitbaters.
19-05-2019
Person picture
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Gunter De Houwer
Prima reservatie, snelle reply. Het eten zelf was lekker, bediening en tijd tussen de gerechten prima ! Enkel het interieur een beetje oubollig en gedateerd. Maar prijs / kwaliteit dik in orde.
19-05-2019
Person picture
François Blockx
super lekker gegeten - heel vriendelijk personeel - zullen zeker nog een keertje teruggaan
19-05-2019
Person picture
wessel hikspoors
Top, alles dik inorde!
19-05-2019
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
Peirs Berlinde
heel lekker gegeten vriendelijke bediening warm onthaal wij komen zeker terug
19-05-2019
Person picture
Brenda Thijs
Heel lekker gegeten, vriendelijke bediening. Kortom, alles was dik in orde. Een aanrader.
18-05-2019
Person picture
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Marie-Rose Goormans
het was helemaal in orde, lekker gegeten a volonté, vriendelijk personeel, zeker voor herhaling vatbaar !
18-05-2019
Person picture
Jules Verhoeven
Prima menu. Lekker gegeten. Prima service.
18-05-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Jean Vandekerkhof
Zeer tevreden
18-05-2019
Person picture
Zuiderhuis - 2200 Noorderwijk
Ilse Peeters
Eten was lekker en de bediening vriendelijk. Maar voor de kinderen was 1,5 uur-2 uur wachten op het hoofdgerecht echt te lang omdat ze honger hadden. Voor het nagerecht (ijs) moesten we ook 45 min. geduld hebben. Voor een 3-gangendiner voor 4 personen was de tijd die we daar moesten spenderen veel te lang. We hebben daar 4 uur gezeten.
18-05-2019
Person picture
Zuiderhuis - 2200 Noorderwijk
Wim Wouters
Het was een gezellige avond, alles was naar wens, lekker en smaakvol ! We komen hier zeker nog terug.
18-05-2019
Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
Greet Bloemen
Heel lekker, teveel wel maar super!
18-05-2019
Person picture
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Karine
voor de 1ste x kennisgemaakt met de formule two4one en het was meteen een schot in de roos, lekker gegeten en hele vriendelijke en correcte bediening, een aanrader 👍
18-05-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Linda Schepers
Daar gaan we zeker terug, heel lekker gegeten en vriendelijke bediening. Voor de eerste keer dat we dit via two4one deden. Daar gaan we zeker meer gebruik van maken.
18-05-2019
Person picture
Leo Verheyen
Heel lekker gegeten met ons gezelschap.... Heel goeie en vriendelijke bediening.... Een echte aanrader 👍
18-05-2019
Person picture
Vrijbroekhof - 2800 Mechelen
jenny De Proft
het was heel lekker ,heel vriendelijk.en vlotte bediening.voor herhaling vatbaar.ze zien ons zeker terug.
18-05-2019
Person picture
Domein De Putten - 2460 Kasterlee
Geert De Guchtenaere
Het was zeer lekker en gezellig
18-05-2019
Person picture
De Ark - 8620 Nieuwpoort
NORBERT BLOEM
Wij zijn zeer tevreden zeer lekker Vlotte bediening vriendelijk personeel Vriendelijke ontvangst Voor herhaling vatbaar . 😀
18-05-2019
Person picture
Brasserie Picolo - 2940 Stabroek
robert faes
Het eten was heel lekker en de bediening was vlot en vriendelijk, zeker voor herhaling vatbaar.
18-05-2019
Person picture
Dirk Gysels
Lekker gegeten, zeer vriendelijke bediening. Prijs, kwaliteit dik ok.
18-05-2019
Person picture
Restaurant Retro - 8870 Izegem
Dirk
Eten in Retro is een aanrader! Mooie locatie, lekker eten en een vriendelijke bediening. En dit aan two4one voorwaarden, een geslaagde avond!
18-05-2019
Person picture
luc aertgeerts
Had vouchers voor 4 personen, 2 x 49 euro voor telkens 2 personen. Er werd 2 x 59 euro afgerekend, blijkbaar de huidige prijs. Na enig aandringen en met bewijs van voucher in de hand kreeg ik dan toch 20 euro terug betaald. Voor de rest wel lekker gegeten.
17-05-2019
Person picture
willy delamper
Was aangenaam en lekker gegeten ! Losse joviale sfeer ! Gaan nog zeker terug !
17-05-2019
Person picture
Afspanning De Valk - 2150 Borsbeek
Lucy van Huygevoort
We hebben heel lekker gegeten in Afspanning De Valk, zeker voor herhaling vatbaar
17-05-2019
Person picture
Zuid-West - 2500 Lier
JJ
Het aangeboden menu was superlekker: niets op an te merken!!
17-05-2019
Person picture
Leen Braem
Heel lekker gegeten en vriendelijke ontvangst!
17-05-2019
Person picture
Zuiderhuis - 2200 Noorderwijk
Tine
Lekker gegeten en fijne bediening.
17-05-2019
Person picture
Zuiderhuis - 2200 Noorderwijk
An
Lekker gegeten, vriendelijke bediening
17-05-2019