Beoordelingen

Bekijk onze laatste 50 beoordelingen of klik op de naam van een zaak om beoordelingen van enkel deze zaak te bekijken.

Person picture
Ontbijt @ Link 21 - 2200 Herentals
KOBA Zuiderkempen vzw Verrezen
Zeer vlotte en duidelijke reservatie. Lekker verse broodjes, vers en heerlijk beleg en fruit en fijne en vriendelijke bediening. Knappe accommodatie voor zowel sociale als formele ontmoeting. Wij hadden een gezellig samenzijn bij een ontbijt gekoppeld aan een werkvergadering voor onze scholen.
15-11-2018
Person picture
Brasserie De Schandpaal - 2960 Brecht
BLD
We hebben lekker gegeten voor een mooie prijs. Enorm vriendelijk personeel, zeker voor onze kleine meid die we bij hadden. Voor herhaling vatbaar.
15-11-2018
Person picture
Louis Verhaegen
gezellige plaats, lekker eten, vriendelijke bediening, kortweg een aanrader
15-11-2018
Person picture
Arlette Van den Kerkhof
Deze brasserie bracht ons een aangename verrassing op culinair vlak. Het eten was verzorgd en heel lekker en het was van een kwaliteit die ik in een brasserie niet had verwacht. De bediening was vlot en heel goed. Zeker iets om nog eens terug te gaan.
15-11-2018
Person picture
Talisa Loup
Ongelofelijk gezellig restaurant! De service was top en het eten was enorm lekker! Dikke duim en doe zo verder!
15-11-2018
Person picture
Marnixhoeve - 2500 Lier
Jan Van den Broeck
De Marnixhoeve gaf me een dubbel gevoel. Het eten was lekker en verzorgd maar de zaal gaf zowat een reftergevoel 1 grote ruimte gevuld met tafels zonder iets tussen om dat wat te breken. Ik miste wat sfeer om het echt gezellig te maken. Dan de bediening was goed maar ik vond ze eerder zakelijk. Dus algemeen eten was lekker bediening en zaal kan beter
15-11-2018
Person picture
Marnixhoeve - 2500 Lier
Jan Van den Broeck
De Marnixhoeve gaf me een dubbel gevoel. Het eten was lekker en verzorgd maar de zaal gaf zowat een reftergevoel 1 grote ruimte gevuld met tafels zonder iets tussen om dat wat te breken. Ik miste wat sfeer om het echt gezellig te maken. Dan de bediening was goed maar ik vond ze eerder zakelijk. Dus algemeen eten was lekker bediening en zaal kan beter
15-11-2018
Person picture
Restaurant Retro - 8870 Izegem
Vanhoutte Carlos
Gezellig etentje met vrienden in een zeer aangenaam kader en met prachtig uitzicht op een zeer mooi tuin. Goed onthaal en zeer vriedelijke bediening. Lekker eten. Een aanrader.
15-11-2018
Person picture
Guy Vansweevelt
zeer tevreden. Lekker eten en zeer vriendelijke bediening. Komen zeker terug. Ook gezellig kader !
15-11-2018
Person picture
El Greco - 3600 Genk
Jean-Pierre Ramaekers
We hebben weer genoten van de lekkere maaltijd bij El Greco. De bediening was vlot en het personeel zeer vriendelijk. Het eten zeer smaakvol . Het was een zeer geslaagd etentje in een gezellige sfeer. Gaan zeker nog terug!
15-11-2018
Person picture
De Stadspoort - 2200 Herentals
Carine Nuyts
Vriendelijke bediening, heerlijke gerechtjes en zeker voldoende, wij komen terug.
15-11-2018
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
Luc Vangoidsenhoven
Uitermate vriendelijke ontvangst en lekker eten. Een aanrader.
15-11-2018
Person picture
wim degives
Mooie zaak, goede ontvangst, vriendelijke bediening, een goed mooi menu wat wil je meer op een woensdagavond. Tot de volgende, Grt wim
15-11-2018
Person picture
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Charlotte Vervloet
Heel leuke ontvangst bij de Notelaar. Lekker gegeten, zeker een aanrader.
14-11-2018
Person picture
De Peerdestal - 2000 Antwerpen
herman fredrix
dit is de tweede keer dat ik met vrienden een dineetje heb in de peerdestal . de keuken is echt super .
14-11-2018
Person picture
Jill Swinkels
Top service!
14-11-2018
Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
Georges Jansen
We gingen voor de 3de maal en hadden de sharingmenu (zoals gewoonlijk) Alles was weer OK : vriendelijke bediening, lekker eten We gaan zeker nog terug
14-11-2018
Person picture
Restaurant Retro - 8870 Izegem
Bernard Dewitte
De reden om terug te gaan ligt voor de hand : ALLES was perfect !!! Vriendelijke groeten
14-11-2018
Person picture
Restaurant La DiffƩrence - 8670 Koksijde
Eric Verhoeven
Heerlijk gegeten, fijne ambiance, wel voldoende tijd voorzien
14-11-2018
Person picture
Sabine Callaert
Super !!! Voor herhaling vatbaar.
13-11-2018
Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
Werner Boons
Wij zijn zeer tevreden : kwalitatief heel goed . Bediening : vlot en vriendelijk ! Klein minpuntje : wij hadden graag tenminste een plaid ofwel een tafelloper of tafelkleedje gehad . Dat hebben we gemist ...
13-11-2018
Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
Werner Boons
Wij zijn zeer tevreden : kwalitatief heel goed . Bediening : vlot en vriendelijk ! Klein minpuntje : wij hadden graag tenminste een plaid ofwel een tafelloper of tafelkleedje gehad . Dat hebben we gemist ...
13-11-2018
Person picture
De Natie - 2060 Antwerpen
Sarah Peeters
Lekker gegeten en vriendelijke bediening
13-11-2018
Person picture
Japans Restaurant Sensai - 8400 Oostende
J Petuzy
Lekker gegeten, vriendelijke bediening, maar voor ons is dit wel de max. prijs voor dit eten in een asatisch restaurant.
13-11-2018
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
charles troisfontaine
Prijs kwaliteit ok en doe zo verder. Thx
13-11-2018
Person picture
Pand 11 - 2580 Beerzel
Eva De Meyer
Heel gezellig interieur, vriendelijke bediening en lekker eten...wat moet er meer zijn om een avondje uit? ;-)
12-11-2018
Person picture
Jacqueline Marien
Mooi restaurant en gezellig en zeer lekker gegeten. Voor herhaling vatbaar!
12-11-2018
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
Tania Persoons
Eten was lekker bediening liet te wensen over. Hij stond liever te praten Dan de zaal in het oog te houden. Gevolg klanten bleven met vuile Borden zitten en andere moesten wachten om te bestellen stond
12-11-2018
Person picture
Wolfstee Pop-up - 2200 Herentals
Griet Van Reusel
Heerlijk gegeten in een prachtig kader. Alles was tip top zoals gewoonlijkšŸ‘
12-11-2018
Person picture
Pand 11 - 2580 Beerzel
Jozef Huypens
Uiterst tevreden, zowel over het aangeboden menu als de bediening. Super geslaagd.
12-11-2018
Person picture
De Notelaar - 2460 Kasterlee
hugo
Wij hebben er met drie koppelseen gewoonte van gemaakt om elke verjaardag te vieren in De Notelaar. het spreekt voor zich dat we dit doen omdat we zowel de aangename sfeer, de topbediening en het lekkere voedselaanbod best kunnen appreciƫren.Voor dit jaar zijn we rond, maar in 2019 beginnen we ongetwijfeld opnieuw. Bedankt !
12-11-2018
Person picture
Christiaan Roofthooft
Alles lekker en ok
12-11-2018
Person picture
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Linde Van Oosterwyck
Eten heel lekker, bediening vriendelijk en attent, voor herhaling vatbaar. Zeker een aanrader
12-11-2018
Person picture
De Stadspoort - 2200 Herentals
sabine willekens
Niet voor herhaling vatbaar
12-11-2018
Person picture
Frans Van Gelder
Aangenaam en vlotte bediening en lekker eten
12-11-2018
Person picture
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Marc Bertels
Reeds voor de 4e keer super lekker gegeten in een rustig en gezellig kader. Heel vriendelijke en vlotte bediening ook al staat jij er alleen voor in het restaurant. We hebben er weeral van genoten :-)
12-11-2018
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Dirk en Ingrid
Eten was zeer lekker en de huiswijn ook een aanrader! We mochten zelfs een gerecht van de two for one keuze vervangen door een aangeboden alternatief van de suggesties, in ons geval het wildstoofpotje. EĆ©n van ons beiden heeft deze keuze gemaakt en deze suggestie was zeer lekker. Tevens verdient de vriendelijke bediening een pluim. Het kader is ietwat "oubollig" maar dit werd ruimschoots goed gemaakt door de aangeboden gerechten. Een aanrader wat ons betreft.
12-11-2018
Person picture
De Stadspoort - 2200 Herentals
Eric Antonissen
Niet voor herhaling vatbaar. Geen vriendelijk personeel de steak was wel mals, maar als toebehoren: schijfje tomaat, 2 schijfjes komkommer en 1 takje veldsla. Bearnaise saus was een lopend geheel en geschift. Tafellinnen niet proper.
12-11-2018
Person picture
Restaurant Dujardin - 9750 Ouwegem-Zingem
Erwin Schauvliege
Het eten en de service waren heel goed. Wij hebben genoten.
12-11-2018
Person picture
The New Challenge - 2275 Gierle
Suzy Mostmans
Vriendelijke en vlotte bediening. Eten was lekker en de porties waren ruim voldoende. Hertenbiefstuk was mals en lekker van smaak.
12-11-2018
Person picture
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Walter Geerinckx
Het was super.Waren daar met nog 2 koppels.Mooi versierde tafel en interieur.Eten wast top. We gaan zeker nog eens langs.Het was genieten.
11-11-2018
Person picture
Brasserie Versus - 9940 Evergem
Luc De Waele
Lekker gegeten en een gezellige sfeer.Voor herhaling vatbaar.
11-11-2018
Person picture
Il Mondo - 3583 Paal
Paul Bastiaens
Gisteren met 4 personen de two for one deal hier gedaan. We werden er goed onthaald en het was er gezellig. Alhoewel de menu sinds 1 november was veranderd, hebben we er zeer goed gegeten. Vlotte en vriendelijke bediening, en ruim voldoende porties. Zeker voor herhaling vatbaar !!
11-11-2018
Person picture
Brasserie Marie - 2280 Grobbendonk
Marc Hoppenbrouwers
Goede en vriendelijke ontvangst, ondanks drukke bezetting, geen wachttijden, keuzemenu is degelijk, de gerechten waren van normaal tot zeer goed, verzorging en presentatie ok, wijnkaart is vrij uitgebreid en degelijk. Een aanrader voor een gezellig maar niet avondvullend etentje.
11-11-2018
Person picture
Agua Dulce - 3050 Oud-Heverlee
Roland Verdonck
Voor het two for one-menu was de steak niet meer voorradig. Dat was weel jammer. Niet iedereen lust de lamskroon (drie lamskoteletjes), de kipfilet of het varkenshaasje. Ter compensatie kon het gezelschap (6 p.) voor het dessert kiezen in het ganse assortiment. Voor de rest was alles in orde.
11-11-2018
Person picture
Trattoria Trium - 8000 Brugge
Sandy Destenay
Zeer lekker gegeten met super vriendelijke bediening. Een echte aanrader!
11-11-2018
Person picture
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Willy Vandermeersch
Zaterdagmiddag gaan eten met een two4one bon en het eten en de bediening was er weer perfect en lekker zoals gewoonlijk. Zeker een aanrader aan iedereen die het restaurant niet kent. Gaan binnenkort terug eten met de Familie.
11-11-2018
Person picture
Marc Van Reeth
super lekker, snelle en vlotte bediening.
11-11-2018
Person picture
Marnixhoeve - 2500 Lier
cor van winkel
heel heel lekker gegeten een zeer verzorgde bediening de gerechten mooi gepresenteerd en de kwaliteit van het wildmenu was prima, voor ons voor herhaling vatbaar
11-11-2018
Person picture
Laurent Garcia
Lekker gegeten vriendelijke bediening een aanrader.
11-11-2018