Brasserie-Restaurant Het Moment

Grote Markt 39-40 in 2500 Lier

Beoordelingen

Bekijk de laatste 50 beoordelingen van Brasserie-Restaurant Het Moment (Grote Markt 39-40 in 2500 Lier).

Person picture
Marc Van Reeth
super lekker, snelle en vlotte bediening.
11-11-2018
Person picture
Laurent Garcia
Lekker gegeten vriendelijke bediening een aanrader.
11-11-2018
Person picture
Diana Vande Wijngaert
Personeel vriendelijk , t ging wel snel vooruit. Prijs kwaliteit redelijk, goed met de deal van 39€. zou er zeker geen 78€ voor geven.
11-11-2018
Person picture
Jan H
Zeer lekker wildmenu met prima bediening. Voor herhaling vatbaar :)
08-11-2018
Person picture
Nancy Rams
Zeer lekker, vriendelijk personeel, voor herhaling vatbaar
06-11-2018
Person picture
Anita Verhaegen
Zeer goed bevallen !! Als verrassing voor mijn jarige kleindochter geboekt en ook bij haar in de smaak gevallen zij gaat het concept in de toekomst ook verder gebruiken !!! Een fijne dag gehad samen dankzij jullie Vriendelijk bedient en lekker eten !!!
05-11-2018
Person picture
Alex Van de Sande
Weinig woorden voor nodig...ZWAK...zo hoeft het niet voor 2 for 1 ! We besteden wat tijd in Lier en rond de "zimmertoren" en dan hopelijk een klein lekker etentje in de omgeving. De menu leek perfect "op papier", we begrijpen dat de portie's kleiner zijn dan normaal, maar toch. Men vermelde wildpaté en toast...…...men laat zich kennen...... de toast is een reepje peperkoek (1cm op 5cm), na een vraag, kon er blijkbaar geen stukje brood extra af ? De consommé...we verwachten niet extra veel...maar als men dan een groot bord serveert met maar 1/3 gevuld......stel ik me vragen.....geef dan een klein bordje. Onder tussen amuseren de bedieners zich in een hoekje met hun GSM/iPhone. Het hoofdgerecht, hertenkalf...…..ik stel mij er vragen bij...…..niks zacht en veel pezen...sausje van porto ??? Ik stel me nog altijd de vraag wat ik eigenlijk heb gegeten ? Er zouden nog amandelkroketjes volgen maar deze waren spijtig genoeg op ( voor de 2for1 klanten)…..dus gewone kroketjes ! -------- Een opmerking, na de vraag op alles naar wens was, begon de ober de pezen die we opzij hadden gelegd nog eens door te snijden...en verdween zonder iets te zeggen ??? -------- Bij ons ook nog een oudere dame die de menu nam.....ook daar verschillende opmerkingen ( maar ok) en vooral koude saus. -------- Hebben onze koffie maar thuis gedronken ! Ze mogen me steeds contacteren ik doe het niet achter de rug ! Alex
02-11-2018
Person picture
Chris Teunissen
Zeer lekker gegeten voor herhaling vatbaar.
31-10-2018
Person picture
Erik & Hedwig
Vriendelijke bediening Prima prijs/kwaliteit Gezellige sfeer Op Lierse Grote Markt, dus zeer goed bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. En dan nog een héél lekker 4-gangen menu bovendien!!! Voor herhaling vatbaar.
30-10-2018
Person picture
Christof Donkier
Lekker wild menu en een jeugdige en vlotte bediening. Zeker voor herhaling vatbaar.
27-10-2018
Person picture
lydia van hoof
Wanneer dit toch stilaan gekend restaurant - in een sfeervolle ruimte - het kanaal 'Two4One' ook gebruikt om in de picture te staan, kan dit alleen maar geapprecieerd worden, dit ondanks de belangrijke korting. Ook het menu was heel aanlokkelijk. Evenwel enkele bedenkingen : - het voorgerecht : DUO van wildpaté ... jammer genoeg ging het om SOLO van wildpaté ... één minimaal stukje ... beslist geen SOLO SLIM; ('n economische overweging ?!?) - het tussengerecht & hoofdgerecht : samenstelling prima doch ... lauw. Het is voor een professioneel ingerichte keuken niet onmogelijk om de borden voor te verwarmen, niet? - dessert : prima en grote dank dat voor het gezelschap, dat een lactose probleem heeft, met grote zorg een passend alternatief werd geserveerd. Wanneer consequent deze opmerkingen een gunstig gevolg krijgen, waaraan ik niet twijfel, gaan we beslist terug.
25-10-2018
Person picture
Gil Van Eycken
Lekkere gerechten, gezellige atmosfeer en vriendelijke bediening.
24-10-2018
Person picture
christiaan joris
de verhouding prijs /kwaliteit was uitstekend één bemerking wij vroegen nog wat saus bij het vlees/wildgerecht en dit kwam zeer laat toe zodat wij de rest van ons vlees niet hebben kunnen opeten koud en niet eetbaar beste groeten christiaan joris
22-10-2018
Person picture
Anita Verhaegen
Alles prima heel lekker !!! We gaan da zeker nog doen !!! Een ideale formule !! We waren aangenaam verrast !!
22-10-2018
Person picture
Chris Keteleer
Het was een lekkere menu. Er waren wel een paar minpunten. Zo hadden we bij het voorgerecht: "duo van wildpate" maar 1 patee op ons bord.Het soepje was heel lekker maar echt heel weinig. De bediening was wel super vriendelijk. Alles bij elkaar hebben wij genoten van ons etentje.
21-10-2018
Person picture
Walter Prims
Vorig jaar was de wildmenu veel beter
21-10-2018
Person picture
Carina Van der Linden
zeer lekker gegeten, wild menu. vriendelijke bediening en mooie borden. aanrader
21-10-2018
Person picture
Lutgard Vertommen
Wat we kregen was lekker Er stond op menu duo van paté maar er lag maar een stukje op De soep was weinig en had warmer mogen zijn het hoofdgerecht was lekker maar ook lauw en te weinig kroketjes, hebben er bijgevraagd wel zonder probleem Dessrt heel lekker
21-10-2018
Person picture
Magda Wouters
vriendelijke bediening lekker eten mooi gepresenteerd
15-10-2018
Person picture
Francine Balemans
We waren aangenaam verast zeer snelle bediening lekker eten en voldoende super
15-10-2018
Person picture
Lutti Vertommen
Het was super !ruim voldoende Gaan zeker terug
15-10-2018
Person picture
Jan Keersmaekers
heel lekker menu, perfecte bediening, zeer vriendelijk personeel. Om nog dikwijls te herhalen!
01-10-2018
Person picture
Sylvain Peeters
Het opgediende eten was zeker in verhouding met de prijs,formule is een aanrader.Vriendelijke bediening,enkel was de omgeving op de markt nogal druk en lawaairig.
20-09-2018
Person picture
Katleen
Ondertussen is Het Moment mijn vaste-two4one-stekje geworden! Zoals wel vaker, kwam het aangeboden menu niet helemaal overeen met wat op de site staat, maar ook zo was het een lekker etentje!
16-09-2018
Person picture
Diana Rymen
Gereserveerd voor 23/8 om 17u. Hoofdgerecht pas gekregen om 19u45. Was wel een beetje lang wachten, had het te maken met de drukte ivm het optreden 's avonds van de Kreuners op de Grote Markt? Het eten was ook heel wat minder dan de vorige keer.(toen wel heel lekker). Hopelijk volgende keer beter.
24-08-2018
Person picture
John Van Laer
Niet tevreden, voorgerecht was smakeloos, met je ogen gesloten zou je niet weten wat je aan het eten was. Het vlees van het voorgerecht was te lang gebakken, vooraf werd ook helemaal niet gevraagd naar de gewenste bakwijze. Ook kregen we enkele borden waar stukjes af waren op onze tafel.
22-08-2018
Person picture
Diane Van leemput
Zoals altijd in Het Moment een uitstekend menu niet alleen qua smaak maar ook qua presentatie en vriendelijke bediening!Was een prettige middag!
20-08-2018
Person picture
Walter Rens
Zoals steeds lekker eten en prima bediening. Is bijna voor een vast Resto ! En daarbovenop een zéér mooi uitzicht op de markt te Lier !
13-08-2018
Person picture
Sandy Destenay
Ik heb al meerdere malen gereserveerd via two4one. Telkens opnieuw een zeer aangename culinaire avond. Opnieuw een heel lekker menu, dat met veel zorg was voorbereid en gepresenteerd. Aangename sfeer op het terras bij een mooie zomeravond, mede mogelijk gemaakt door de gastvrijheid en vriendelijkheid van de obers. Toplocatie met topmenu!
07-08-2018
Person picture
Leo Beeckx
Uitstekend met 6 mensen gegeten op het terrras. Met de vegetarische wens van een van ons werd zelfs voor het voorgerecht mooi rekening gehouden ! Vlotte en symphatieke bediening.
02-08-2018
Person picture
Walter Geerinckx1@telenet.be
Alles was in orde.Lekker gegeten en goei bediening.Dat smaakt naar meer.????????
01-08-2018
Person picture
William Verrezen
Het was in orde
30-07-2018
Person picture
Jan Keersmaekers
altijd goed en lekker eten bij Het Moment. Ook deze keer was weer super. Fantastisch voorgerecht met ST-Jacobsschelpen. Buitengewoon!
22-07-2018
Person picture
Thalissa Tilemans
Super lekker gegeten op het gezellige terras vooraan! Geslaagde lunchdate :-)
16-07-2018
Person picture
nini vanthienen
donderdag 5juni heel lang wachten eten niet smakelijk MMET VERONTSCHULDIGING van de ober niet aan te raden Tot nooit meer
07-07-2018
Person picture
beatrice leysen
het was de tweede keer dat we daar kwamen voor Two4one De eerste keer was het tip top, deze keer viel het wat tegen ! Misschien omdat het er zo druk was met voetbal op de markt
07-07-2018
Person picture
greet van migerode
was niet echt goed, en ook niet echt slecht, eten was ok, maar als je frietjes bijdraagt duurt het zol
03-07-2018
Person picture
Walter Rens
Gezellig resto op de markt te Lier. Lekker eten met inclusief mooi uitzicht tijdens de warme maanden ! Is bijna een vast resto voor ons.
02-07-2018
Person picture
patrick bourgeois
Zeer slechte bediening, ruzie in de keuken, tot in het restaurant hoorbaar, zelf moeten vragen om de borden af te ruimen ?? Allemaal jonge mensen, die echt niets kennen van horeca, en alleen maar op uit zijn om zo snel mogelijk naar huis te gaan...de menu was niet slecht, maar er allemaal een beetje "opgegooid". Was hier vroeger om te komen eten, kwaliteit was toen goed, nu erbarmelijk, Geen aanrader !
28-06-2018
Person picture
Michael Goor
Lekker gegeten, vlotte bediening! Niets op aan te merken!
27-06-2018
Person picture
HERMAN STOMMELS
is ons heel goed bevallen ! goede en vriendelijke bediening lekker eten voor herhaling vatbaar !
22-06-2018
Person picture
Diane Voorspoels
gezellig was het niet we stonden voor een gesloten deur wegens brand in de keuken we werden wel vriendelijk door de baas ingelicht nogwel een vroegere dorps genoot en binnen 14 dagen gaan we terug en dan kan ik een antwoord geven diane
13-06-2018
Person picture
Loes Diels
Vriendelijke bediening. Voorgerecht en dessert: zeer lekker! Hoofdgerecht: De steak leek op een overschot dat moest opgebruikt worden.De ene was uitgebakken en droog. Precies terug opgewarmd. De andere was een klompje vet en pezen. De lentegroenten: een hoopje sla in nat. De pepersaus was lekker. Alleen saus met frieten is ook wel niet de bedoeling denk ik. Het is er wel een aangenaam kader. Volgende keer ook een lekker hoofdgerecht hoop ik.
11-06-2018
Person picture
Martine Duchi
Het was een leuke ervaring. We konden op het terras eten. Het eten was lekker. De prijzen voor aperitief en wijn zijn niet buitensporig. Voor ons zeker geslaagd.
10-06-2018
Person picture
Marc Verbist
Een aanrader,lekker eten met een vlotte bediening.
06-06-2018
Person picture
Anita Holscher
De menu was super lekker, de bediening was perfect, we kijken al uit naar de volgende.
06-06-2018
Person picture
Rit Jacobs
Al verschillende keren two4one gedaan in "Het moment" en altijd heel tevreden geweest. Maar nu totaal niet tevreden. Begon met aperitief, Kirr, en Cava, die was warm, kregen dan andere was iets beter maar nog niet fris.... Mijn steak was een groot stuk dat ik gewoonweg niet kon snijden wegens pezen.... We vroegen Karafje witte wijn, maar vroegen om deze koel te zetten, Chef Garçon sprak van ijsblokjes!!! Karaf werd gebracht niks koel, dus ik maak er opmerking over, kregen we een glas met ijsblokjes om in wijn te doen... HALLO dat is wel niet de bedoeling, karafje in een koeler met ijsblokjes was wel de vraag.... de jongere garçons waren vriendelijk en attent, maar de verantwoordelijke was allesbehalve vriendelijk... Nee voor mij zal het even gedaan zijn om daar nog te komen. Spijtig....
28-05-2018
Person picture
Simone Goris
Het was lekker en de bediening heel goed en vriendelijk !
24-05-2018
Person picture
remy waegeman
Het was in orde, alles ok..........
22-05-2018
Person picture
Dirk Van den Eynden
Het is een gezellige avond. De bediening en het eten was in orde. We zullen zeker nog is terug gaan.
22-05-2018
  • €78 €39 Wildmenu
reserveer nu voordelig!