Brasserie-Restaurant Het Moment

Grote Markt 39-40 in 2500 Lier

Beoordelingen

Bekijk de laatste 50 beoordelingen van Brasserie-Restaurant Het Moment (Grote Markt 39-40 in 2500 Lier).

Person picture
Wilfried Gevers
Uitstekend ! Wij hebben echt genoten en om eerlijk te zijn g e s m u l d van het aanbod. Voorgerecht-tussengerecht-hoofdgerecht-dessert waren niet te verslaan. Wij hebben met recht de uitbater gevraagd om het personeel te bedanken voor de perfectie van de gerechten, alsook voor de verzorgde service en vriendelijkheid. Wilfried
13-03-2019
Person picture
Marina Liétart
Lekker gegeten met vriendelijke bediening. Deze menu is TOP , een aanrader. Wij komen zeker nog een terug.
09-03-2019
Person picture
Staf Van Thielen
Heel lekker gegeten met vriendelijke bediening
09-03-2019
Person picture
Tim
Lekkere menu Zeker geld waard
07-03-2019
Person picture
Ingeborg De Kimpe
Bedankt voor de joviale, klassevolle en vlotte bediening in een gezellige, relaxe omgeving ! Het aangeboden 4-gangenmenu aan topprijs was zeer verfijnd gepresenteerd, maar vooral zeer smaakvol en dus gewoonweg lekker ! Een aangename ervaring, waardoor we sowieso snel terugkomen om op een toplocatie in Lier te genieten... ook het verwarmde terras in dit seizoen werd druk bezocht... het decor binnen én buiten Is dan ook om van te snoepen ☺ top !
01-03-2019
Person picture
Francis simons
lekker eten voor een schappelijke prijs. mooie gelegenheid en vriendelijke bediening. Voor herhaling vatbaar.
27-02-2019
Person picture
Robert Boonen
Lekker gegeten met vrienden , vriendelijke en attente bediening .
24-02-2019
Person picture
Jean Hendrickx
Hierbij kunnen wij U melden dat we uiterst tevreden waren van het concept. Brasserie- Restaurant Het Moment voldeed zowel qua eten al de bediening zeker aan onze verwachtingen. Hierbij hebben wij alweer van een héél gezellige avond kunnen genieten. Vriendelijke groeten, Jean & Monique
15-02-2019
Person picture
Francine Balemans
Het was zalig genieten lekker eten en Vriendelijke bediening top
11-02-2019
Person picture
Yana Huremovic
Super goeie service en lekker eten! Alles ging snel en de bediening was echt een 10/10!
11-02-2019
Person picture
Hilde Hufkens
Alles prima in orde ! Een aanrader.
10-02-2019
Person picture
Anita Verhaegen
Zeer goede bediening en lekker eten !! Het was onze vierde maal !! We komen zeker terug !! Een aanrader !!
04-02-2019
Person picture
Jacky Demey
Zeer tevreden !!!!!
02-02-2019
Person picture
cor vanwinkel
alles prima over heel de lijn groetjes
01-02-2019
Person picture
Walter Rens
De zoveelste keer gaan eten in Het Moment te Lier , met Two4One . Andermaal uitstekend eten en prima bediening ! Weer voor herhaling vatbaar.
29-01-2019
Person picture
margarete cornelissens
was heel lekker !en vriendelijke bediening ! voor herhaling vatbaar !
25-01-2019
Person picture
Sieglinde Mertens
Lekker eten, ruime porties, echt een aanrader.
22-01-2019
Person picture
Gaston
Het onthaal, vlotte bediening en kwaliteit stemden overeen met wat verwacht werd. Voor herhaling vatbaar.
21-01-2019
Person picture
Anita Verhaegen
Heel lekker eten !!! Zeer goed bediend !!! We komen zeker terug !!! 👍👍👍
21-01-2019
Person picture
Jerry Kloeck
Prima prijs-kwaliteit verhouding. Vlotte en attentvolle bediening.
18-01-2019
Person picture
Marie Verheyen
Wij hebben geen antwoord gekregen dat onze reservatie ok was, hebben telefonisch contact opgenomen om te weten dat onze reservatie ok was. Voor de rest hebben wij lekker gegeten en ook de bediening was vriendelijk en efficiënt Zeker een aanrader voor vrienden en voor herhaling vatbaar.
14-01-2019
Person picture
Hugo Van den Bussche
Heel lekker gegeten. Goede en vriendelijke bediening. Voor herhaling varbaar
09-01-2019
Person picture
yolande meert
alles was prima !! vriendelijke bediening en het eten was super
29-12-2018
Person picture
Ceuppens
Etensresten aan de muur, eten werd op tafel gesmeten,.. en het was allesbehalve lekker. Al een geluk maar voor 1 persoon moeten betalen.
28-12-2018
Person picture
Sandra Janssens
heel erg genoten van zeer lekkere en fijne maaltijd. Bediening prima, mooie locatie. Voor herhaling vatbaar.
26-12-2018
Person picture
Andre BROES
Heel lekker eten het was super gezellig !goede vriendelijke bediening .
23-12-2018
Person picture
André Vandergraesen
alles is vlot verlopen, uitstekende maaltijd, vlotte en vriendelijke bediening, een aanrader.
17-12-2018
Person picture
André Vandergraesen
Goed gegeten vriendelijk bediend en een gezellige sfeer. Wij gaan zeker terug. Groetjes, André en Francine
17-12-2018
Person picture
Marleen De Breuker
Super lekker gegeten, en toffe bediening !
12-12-2018
Person picture
Firmin Van Osselaer
Zonder twijfel is het wildmenu een aanrader echt lekker ,alsook de bediening prima.Wij gaan Zeker nog terug naar dit restaurant
10-12-2018
Person picture
gilbert soetaert
De eerste keer dat ik het eten bij jullie niet zo lekker vond. De consommé was veel te zout. Een dessert mag zoet zijn...maar dit was veel te zoet kaas taart met crumble is al zoet genoeg...maar far nog mietzoete caramelsaus op..stukjes chocolade en een aarfbei er bij...niet echt lekker.. Hopelijk is dit eenmalig en is het volgende keer weer lekkerder...ook andere mensen maakten die opmerking...rest was ok
06-12-2018
Person picture
Gil Van Eycken
Lekker eten in gezellige omgeving.
05-12-2018
Person picture
Mieke De Wilde
Ik heb tot mijn grote spijt gisteren moeten afzeggen. Maar de vorige keren was het superged bij Het Moment. Ik hoop zo vlug mogelijk een nieuwe datum vast te leggen.
04-12-2018
Person picture
Frank Liekens
Aangenaam kader, vriendelijke bediening, lekkere en verzorgde wildmenu... een geslaagde avond.
01-12-2018
Person picture
Martine Vanrusselt
Lekker gegeten in een gzellig kader, vriendelijk, vlotte bediening. Menu van wild, een aanrader!!
29-11-2018
Person picture
Sandy Destenay
Opnieuw mogen genieten van het super lekkere wildmenu! Lekkere en mooi verzorgde gerechten met telkens een erg vriendelijke bediening. Een echte aanrader!
25-11-2018
Person picture
Dirk Berges
Zeer verzorgd en lekker wildmenu. Vriendelijke bediening. Zeker een aanrader.
23-11-2018
Person picture
HH
Alles prima in orde. Goede prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijke ontvangst.
23-11-2018
Person picture
flor
Het eten was heel lekker en verzorgd, de zaak echter was niet proper, er lag veel vuil op de vloer en de tafel was ook niet schoon.
22-11-2018
Person picture
Luk Patroons
Wij hebben met 8 leden van Neos Brasschaat gisteren 20/11 komen eten. We genoten van een wildmenu in de formule Two4one. Het was een uitstekende maaltijd, een 4 gangen menu dat niet alleen heel lekker was maar ook tot in de puntjes verzorgd. De bediening was ook zeer vriendelijk en correct. Een aanrader en we zijn zeker overtuigd om nog eens terug te komen. Proficiat aan de keuken en alle medewerkers.
21-11-2018
Person picture
Julie Dox
Wij gaan elk jaar de wildemenu eten, en dat is elk jaar een succes.
16-11-2018
Person picture
Stefan Van Roy
Super lekker, aangenaam kader, vriendelijke ontvangst en uitstekende bediening
16-11-2018
Person picture
Marc Van Reeth
super lekker, snelle en vlotte bediening.
11-11-2018
Person picture
Laurent Garcia
Lekker gegeten vriendelijke bediening een aanrader.
11-11-2018
Person picture
Diana Vande Wijngaert
Personeel vriendelijk , t ging wel snel vooruit. Prijs kwaliteit redelijk, goed met de deal van 39€. zou er zeker geen 78€ voor geven.
11-11-2018
Person picture
Jan H
Zeer lekker wildmenu met prima bediening. Voor herhaling vatbaar :)
08-11-2018
Person picture
Nancy Rams
Zeer lekker, vriendelijk personeel, voor herhaling vatbaar
06-11-2018
Person picture
Anita Verhaegen
Zeer goed bevallen !! Als verrassing voor mijn jarige kleindochter geboekt en ook bij haar in de smaak gevallen zij gaat het concept in de toekomst ook verder gebruiken !!! Een fijne dag gehad samen dankzij jullie Vriendelijk bedient en lekker eten !!!
05-11-2018
Person picture
Alex Van de Sande
Weinig woorden voor nodig...ZWAK...zo hoeft het niet voor 2 for 1 ! We besteden wat tijd in Lier en rond de "zimmertoren" en dan hopelijk een klein lekker etentje in de omgeving. De menu leek perfect "op papier", we begrijpen dat de portie's kleiner zijn dan normaal, maar toch. Men vermelde wildpaté en toast...…...men laat zich kennen...... de toast is een reepje peperkoek (1cm op 5cm), na een vraag, kon er blijkbaar geen stukje brood extra af ? De consommé...we verwachten niet extra veel...maar als men dan een groot bord serveert met maar 1/3 gevuld......stel ik me vragen.....geef dan een klein bordje. Onder tussen amuseren de bedieners zich in een hoekje met hun GSM/iPhone. Het hoofdgerecht, hertenkalf...…..ik stel mij er vragen bij...…..niks zacht en veel pezen...sausje van porto ??? Ik stel me nog altijd de vraag wat ik eigenlijk heb gegeten ? Er zouden nog amandelkroketjes volgen maar deze waren spijtig genoeg op ( voor de 2for1 klanten)…..dus gewone kroketjes ! -------- Een opmerking, na de vraag op alles naar wens was, begon de ober de pezen die we opzij hadden gelegd nog eens door te snijden...en verdween zonder iets te zeggen ??? -------- Bij ons ook nog een oudere dame die de menu nam.....ook daar verschillende opmerkingen ( maar ok) en vooral koude saus. -------- Hebben onze koffie maar thuis gedronken ! Ze mogen me steeds contacteren ik doe het niet achter de rug ! Alex
02-11-2018
Person picture
Chris Teunissen
Zeer lekker gegeten voor herhaling vatbaar.
31-10-2018
  • €78 €39 Flair-menu
reserveer nu voordelig!