De Schelde

Oude Brugstraat 12 in 9200 Dendermonde

Beoordelingen

Bekijk de laatste 50 beoordelingen van De Schelde (Oude Brugstraat 12 in 9200 Dendermonde).

Person picture
De Schelde - 9200 Dendermonde
Victor Le percq
Geachte Wij zijn op 14 oktober gaan eten bij DeSchelde wat betreft het eten was goed maar bediening was nul. Tafel mochten we zelf kiezen, brood bij voorgerecht en soep moeste n we zelf vragen. Bij het opdienen van soep was nog niets afgeruimd, voor de hoofdschotel hebben 2 uur moeten wachten,en bij het opdienen waren geen kroketten bij vleesgerecht. Wij waren niet alleen de tafels rond ons moesten evenlang wachten. Ik heb gevraagd wat er was en het antwoord was ik sta er helemaal alleen voor . Heb dan ook gezegd dat het geen referentie is,en dit wil ik ook u melden, Dank bij voorbaat.
16-10-2018
Person picture
De Schelde - 9200 Dendermonde
Victor Le percq
Geachte. Wij zijn op 14 oktober langs geweest bij de Schelde en mijn commentaar is: het eten was goed,maar de bediening viel tegen. Geen brood aan tafel,na het voorgerecht geen afruiming en de soep kwam eraan. Bij de bestelling van bruiswater was het plat water,bij het hoofdgerecht waren geen kroketten,en ook niemand van de bediening in de zaal. Wij hebben meer dan 1uur moeten wachten op hoofdgerecht,en wij niet alleen maar ook de aanpalende tafels hadden het zelfde probleem. Ik heb de persoon van de bediening daarover aangeproken en die beweerde dat ze er alleen stond voor alles. Ik wel gezegd dat het geen referentie was en wij beter hadden verwacht. Totzover mijn bevinding. Dank u het begrip.
16-10-2018
Person picture
De Schelde - 9200 Dendermonde
Marianne Van Beveren
Lekker gegeten in een zeer rustig restaurant. Hadden verwacht dat we in de stad zouden dineren, was echter in de deelgemeente Schoonaarde. Leuke middag, wel jammer van het betaalincident. Bleek dat we niet met kaart konden betalen, waardoor ik genoodzaakt was om naar een bankautomaat te rijden om cash geld af te halen. Volgens de gastvrouw stond dit vermeld? Bij controle achteraf niets teruggevonden, integendeel: website van restaurant geeft betaling met kaart expliciet aan! Trouwens, betaalterminal stond op een bijtafeltje aan de bartoog ...
24-09-2018
Person picture
de schelde - 9200 Dendermonde
luc de wint
Zeker een aanrader met 4 p zeer lekker gegeten , prijs kwaliteit dik oké. Lekker hapje, zelfgemaakte kroketen van paling en dat smaak je niet allen maar dat zie je ook. De vis was vers. De gastvrouw zeer vriendelijk , kortom een restaurant om nog eens terug te gaan .
23-10-2014
Person picture
de schelde - 9200 Dendermonde
kris de korte
Zeer lekker,ruime keuze . Wij hadden bepaalde dingen gelezen op het internet maar naar onze mening is dat zeker overdreven wij hebben echt lekker gegeten. kris
03-10-2014
Person picture
de schelde - 9200 Dendermonde
frank de mol
Zeer uitgebreide keuze , alles was zeer goed . Eindelijk nog eens een restaurant waar je mag van zeggen het was allemaal goed . Wij hebben al verschillende 241 restaurant uitgeprobeerd maar deze behoord zeker tot de betere. Wij gaan er zeker nog terug om een gewoon te gaan eten . gr frank
02-10-2014
Person picture
de schelde - 9200 Dendermonde
jef van damme
Zeer lekker gegeten.Van hapje (wat je nog op weinige andere restaurant krijgt) tot het dessert was alles mooi en verzorgt. Wij komen zeker nog terug .
02-10-2014
Person picture
de schelde - 9200 Dendermonde
jo van damme
Zeer goede prijs-kwaliteit. Mooi kader en goede bediening. Na al tal van 241 geprobeerd te hebben mag je zeker zijn dat hier een aanraader is. Wij kijken uit om het volgend menu zeker hier opnieuw te genieten.
28-04-2012
Person picture
de schelde - 9200 Dendermonde
peter
Proviciat voor het ganse team van restaurant de schelde! Zeer goede bediening en echt zeer goed gegeten . Zeker een volgend bezoek waard,ons zie je zeker terug!!
04-02-2012