Het Verloren Schaap

Grote Markt 27 in 2500 Lier

Beoordelingen

Bekijk de laatste 50 beoordelingen van Het Verloren Schaap (Grote Markt 27 in 2500 Lier).

Person picture
Het Verloren Schaap - 2500 Lier
Bob Vandervorst
Mooie zaak.zeer vriendelijk personeel.zeer lekker!t was top
24-08-2019
Person picture
Het Verloren Schaap - 2500 Lier
Bob Vandervorst
Mooie zaak.zeer vriendelijk personeel.zeer lekker!t was top
24-08-2019
Person picture
Het Verloren Schaap - 2500 Lier
Jerome De Weerdt-Hendrikx
Ja , wij hebben genoten van ons etentje in Het Verloren Schaap . De verzorging was prima en het eten was lekker . Spijtig genoeg werd er geen rekening gehouden met diabetes .
01-08-2019
Person picture
Het Verloren Schaap - 2500 Lier
Sofie M
Heel lekker eten, voor herhaling vatbaar
23-06-2019
Person picture
Het Verloren Schaap - 2500 Lier
Linda Mathieu
Heel lekker gegeten, vriendelijke bediening, een aanrader !
02-06-2019
Person picture
Het Verloren Schaap - 2500 Lier
Christiane De voght
We hebben heel lekker gegeten .heel vriendelijke bediening ,zeker voor herhaling vatbaar
16-05-2019
Person picture
Het Verloren Schaap - 2500 Lier
Diane Van Loock
Mooie zaak, vriendelijke bediening, lekker eten! Het was meer dan in orde!
30-03-2019
Person picture
Het Verloren Schaap - 2500 Lier
Nathalie Schepens
Wij zijn zaterdagavond heel vriendelijk ontvangen, we mochten plaats nemen aan een tafeltje naar keuze. Ik en mijn nicht hebben een heerlijk 3-gangen diner voorgeschoteld gekregen met zelfs een hapje vooraf. Je zal hier zeker niet met honger naar buiten gaan 😁. Alles was naar wens, dit is zeker voor herhaling vatbaar.
26-03-2019
Person picture
Het Verloren Schaap - 2500 Lier
Evy De Belder
Vriendelijke ontvangst en lekker eten. De porties waren iets te groot voor ons maar we komen zeker nog eens terug!
18-03-2019
Person picture
Het Verloren Schaap - 2500 Lier
India Suy
Heel gezellige en huiselijke sfeer. Lekker voor een snelle hap. Zeer vriendelijk personeel!
27-01-2019
Person picture
Het Verloren Schaap - 2500 Lier
Sarina
Zeer lekker gegeten en vriendelijke bediening. Zeker voor herhaling vatbaar
25-01-2019
Person picture
Het Verloren Schaap - 2500 Lier
Erna Leonidas
Niets op aan te merken alles was perfekt
05-01-2019
Person picture
Het Verloren Schaap - 2500 Lier
Stephanie
Het vlees van mijn rundsburger was helaas nog helemaal rood waardoor mijn trek direct wegging.
30-12-2018
Person picture
Het Verloren Schaap - 2500 Lier
Geert Van Kerkhoven
Er was niet zoveel sfeer in het restaurant, maar dat kan ook te maken hebben met het tijdstip tussen kerst en nieuwjaar. Voldoende eten, lekker en vooral een zeer vriendelijke bediening
29-12-2018
Person picture
Het Verloren Schaap - 2500 Lier
Mirthe
Zalige avond gehad! Enorm vriendelijke en attente bediening, die rekening hield met alle persoonlijke wensen. Het eten was zéér lekker! Een echte aanrader!
15-12-2018
Person picture
Het Verloren Schaap - 2500 Lier
Wendy Vanhaeren
Het was de beste ervaring ooit met een dinner deal. Enorm vriendelijk, hartelijk en professioneel. Het eten was geweldig. We hadden een heel fijne avond. Onze dank daarvoor.
15-12-2018
Person picture
Het Verloren Schaap - 2500 Lier
Monique Lenssens
We waren zeer tevreden, lekker eten en een vriendelijke bediening.
02-12-2018
Person picture
Het Verloren Schaap - 2500 Lier
Christina
We hebben héél lekker gegeten en gedronken. De schotels waren zeer verzorgd en de bediening was zeer vriendelijk. Een aan rader !
22-11-2018
Person picture
Het Verloren Schaap - 2500 Lier
Lieve Van Campenhout
toffe zaak, vriendelijke en vlotte bediening, lekker eten, zeker voor herhaling vatbaar.
16-11-2018
Person picture
Het Verloren Schaap - 2500 Lier
Walter Stevens
Mooi zaak vriendelijke bediening En heel lekker eten. Gewoon super deal
10-11-2018
Person picture
Het Verloren Schaap - 2500 Lier
Els Hellemans
Lekker gegeten , heel vriendelijke bediening voor herhaling vatbaar wij komen zeker terug !
09-11-2018
Person picture
Het Verloren Schaap - 2500 Lier
veronique gaul
Zeer mooi ingerichte zaak. Super lekker gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar.
13-10-2018
Person picture
Het Verloren Schaap - 2500 Lier
Alfons Bruyndonckx
Rustig en smakelijk genieten van het geboden menu keuze.
30-09-2018
Person picture
Het Verloren Schaap - 2500 Lier
Marie Van Itterbeeck
Mooie locatie en supervriendelijk personeel! Eten viel goed in de smaak! We onthouden deze zaak voor een volgende keer! Bedankt voor de fijne avond!
16-09-2018
Person picture
Het Verloren Schaap - 2500 Lier
Sabine Blanckaert
Heel lekker eten en zeer vriendelijke bediening.
01-09-2018
Person picture
Het Verloren Schaap - 2500 Lier
wannes bellens
Zeer lekker en zeer verzorgd!
31-08-2018
Person picture
Het Verloren Schaap - 2500 Lier
Marcel Kimpe
Eten ok. Weinig sfeervol restaurant
19-08-2018
Person picture
Het Verloren Schaap - 2500 Lier
Stefan Van Roy
Heel lekker gegeten, gekozen voor garnaalkroketten en de pasta met scampi, superlekker ! Vriendelijke bediening. Een aanrader !
17-08-2018
Person picture
Het Verloren Schaap - 2500 Lier
Frans Van Den Broeck
Voor eerste keer hier geweest spijtig van het weer konden niet in de tuin zitten(regen) maar binnen ook gezellig.Heel lekker gegeten zeer verzorgd. Wij komen zeker terug.
17-08-2018
Person picture
Het Verloren Schaap - 2500 Lier
Joseph VAN DYCK
Het was heel lekker. Prijs kwaliteit prima. Goede en vriendelijke bediening.
16-08-2018
Person picture
Het Verloren Schaap - 2500 Lier
Gunther Buys
We hebben lekker gegeten in de mooi ingerichte zaak. De bediening was vlot en heel vriendelijk.
13-08-2018
Person picture
Het Verloren Schaap - 2500 Lier
Jody Doossche
Lekker gegeten en vlotte bediening! Genoeg keuzemogelijkheden
13-08-2018
Person picture
Het Verloren Schaap - 2500 Lier
Willy Van Verdegem
Wij hebben gezellig kunnen eten op het terras, de bediening was zeeer vriendelijk en goed en de tovenaar in de keuken heeft ons een zeeeeer lekker menu op ons bord getoverd. Dit is een aanrader voor iedereen in Lier en zij die Lier gaan bezoeken. Willy en Marianne
02-08-2018
Person picture
Het Verloren Schaap - 2500 Lier
Ruth Ringoot
We hebben heel lekker gegeten en het personeel was heel vriendelijk. Een werkpuntje is dat het terras wat netter kan.
29-07-2018
Person picture
Het Verloren Schaap - 2500 Lier
Kim Geets
Lekker gegeten en heel vriendelijke bediening, een aanrader
28-07-2018
Person picture
Het Verloren Schaap - 2500 Lier
Ingrid Van Houwenhuyse
Lierke Plezierke op z’n best ! Leuke lokatie, vooral het terras achteraan, super vriendelijke bediening, grote porties en heel lekker gegeten ????
13-07-2018
Person picture
Het Verloren Schaap - 2500 Lier
Irène Mombeek
Super vriendelijke bediening Lekker eten Een aanrader Gaan zeker terug
09-07-2018
Person picture
Het Verloren Schaap - 2500 Lier
Eva Van Haesbroeck
Fantastisch gegeten, aangenaam personeel. Aanrader!
05-07-2018
Person picture
Het Verloren Schaap - 2500 Lier
Hilde Van Malderen
Lekker eten, vriendelijke bediening, personeel correct en spontaan. Een aanrader!
26-06-2018
Person picture
Het Verloren Schaap - 2500 Lier
sanne cuppens
Zeer lekker,grote porties, mooie zaak en vriendelijke bediening. Zeker een aanrader!
17-06-2018
Person picture
Het Verloren Schaap - 2500 Lier
Walter Snacken
Geen uitzonderlijke maaltijd, dank zij de korting een goede prijs/kwaliteit verhouding. Een bijbestelling van drank werd niet op de afrekening gezet. Toen we dit meldden, vond de garçon het niet nodig ons hiervoor te bedanken.
17-06-2018
Person picture
Het Verloren Schaap - 2500 Lier
Melissa Marinelli
Zaterdagavond hier gaan eten met 8personen. Super lekker gegeten. Mooi en verzorgd. Lekkere garnaalkroketten als voorgerecht en de pasta rode curry met scampi was echt suuuuuper lekker. Dessert ook dik in orde. Ruime porties ook. Bediening ook heel vriendelijk! Een echte aanrader!! Jammer dat we zo ver wonen maar als we nog eens in Lier zijn, gaan we zeker terug!
21-05-2018
Person picture
Het Verloren Schaap - 2500 Lier
Ethan Willems
Vriendelijke bediening en lekker eten!!
19-05-2018
Person picture
Het Verloren Schaap - 2500 Lier
monique mertens
gisteren lekker gaan eten, en, héél attent van het personeel, men had zowel binnen als buiten voor ons een tafel voor 8 personen voorzien, zodanig dat wij konden kiezen
06-05-2018
Person picture
Het Verloren Schaap - 2500 Lier
Michel De Deken
Het was heel lekker eten en voldoende . VLotte bediening en vriendelijk .Het is zeker voorherhaling vatbaar .
30-04-2018
Person picture
Het Verloren Schaap - 2500 Lier
Suzanne Hiel
Het eten was zeer lekker. Het personeel was vriendelijk.
30-04-2018
Person picture
Het Verloren Schaap - 2500 Lier
franc vandenberghe
lekker eten ,keuze menu ,vriendelijke mensen
28-04-2018
Person picture
Het Verloren Schaap - 2500 Lier
Evelien Van Camp
Heerlijk, prijsvriendelijke keuken! En service is uitstekend.
24-04-2018
Person picture
Het Verloren Schaap - 2500 Lier
Loes Diels
Lekker eten en vriendelijke bediening. Pluspunt is de keuze tussen verschillende voorgerechten en hoofdgerechten.Zeer fijn en mooi geserveerd dessert. Minpunt: aperitief en voorgerecht werden bijna gelijktijdig opgediend.
23-04-2018
Person picture
Het Verloren Schaap - 2500 Lier
Frie Michielsen
Zeer lekker gegeten toffe en vriendelijke bediening met een leuke verrassing niet enkel voor de jarige maar het ganse gezelschap kreeg een attentie van het huis voor herhaling vatbaar
26-03-2018
  • €78 €39 3-gangenmenu
reserveer nu voordelig!