Terborght Restaurant

Oud Dorp 16-18 in 1654 Beersel

Beoordelingen

Bekijk de laatste 50 beoordelingen van Terborght Restaurant (Oud Dorp 16-18 in 1654 Beersel).

Person picture
Terborght Restaurant - 1654 Beersel
Chloe Szpyt
Heerlijk genoten met z’n tweeën van het ‘veelgangenmenu’. Van begin tot eind super! Ook de service en de wijntjes waren naar wens. Wij komen zeker terug! Chloë & Magali
20-09-2018
Person picture
Terborght Restaurant - 1654 Beersel
Martine Vandervost
we hebben zeer lekker gegeten: alle gerechten tot in de puntjes in orde, goede combinatie van smaken en mooie presentatie! Vriendelijke bediening, top restaurant!
31-08-2018
Person picture
Terborght Restaurant - 1654 Beersel
Marijke Boel
Zeer mooie locatie, zeer lekker eten. Echt van een hoogstaand niveau! Heel leuk dat men ook niet alcoholische bubbles ter beschikking had. De service liet soms nogal op zich wachten maar iedereen was zeer vriendelijk en hebulpzaam. Al bij al een zeer geslaagde avond! Zeker nog eens om te herhalen!
26-02-2018
Person picture
Terborght Restaurant - 1654 Beersel
HERMAN DECLERCQ
Het was super lekker een echte aanrader , sfeer en service ook zeer goed
12-02-2018
Person picture
Terborght Restaurant - 1654 Beersel
Robert Bettens
toprestaurant!! geweldig "veelgangen-menu" met kwalitatieve produkten; -sint-jacobsvruchten -kabeljauw -fazant -hert etc aangenaam kader,lekkere wijnen, klasse bediening!voor herhaling vatbaar :-)
20-11-2017
Person picture
Terborght Restaurant - 1654 Beersel
theo smedts
Wij hebben heel lekker gegeten in Terborght restaurant. Mooi interrieur en goede bediening.
26-08-2017
Person picture
Terborght Restaurant - 1654 Beersel
Erwin Snijders
Opnieuw super lekker gegeten met een voortreffelijke bediening in een ongedwongen sfeer!
21-08-2017
Person picture
Terborght Restaurant - 1654 Beersel
Guido Delcour
SUPER !
17-07-2017
Person picture
Terborght Restaurant - 1654 Beersel
Frank Van Steenkiste
Uitstekend restaurant. Zeker zijn Michelinster waard. Gevarieerd en zeer lekker eten. Over de ganse maaltijd genomen ruim voldoende porties. Wachttijden tussen de gangen waren perfect. Nooit lang. Rustig kader in een rustige omgeving. Ten zeerste aanbevolen.
28-05-2017
Person picture
Terborght Restaurant - 1654 Beersel
rudi Vossen
Een wauw moment, een eerste ervaring met two 4 one en 't is zeker voor herhaling vatbaar! we genoten van A tot Z van ALLES echt SUPER!!!
15-05-2017
Person picture
Terborght Restaurant - 1654 Beersel
Tim Mertens
Een echt culinaire ervaring! Bijzonder uitgebreid menu met heerlijke smaken. Mooi decor ook. Wat mezelf en mijn vrouw betreft: een echte aanrader!
14-05-2017
Person picture
Terborght Restaurant - 1654 Beersel
Nathalie De valck
Heerlijk menu, supervriendelijke bediening. Alles was meer dan TOP !!!
07-05-2017
Person picture
Terborght Restaurant - 1654 Beersel
Shauni Ghysens
Zeer aangename, vriendelijke bediening en een uitstekend lekker menu! Voor dat ietsje meer, moet je in Restaurant TerBorght zijn! Elk gerecht is een smaakbom in je mond. Geen enkele keer zelf ons water moeten inschenken, alles werd tot in de puntjes opgevolgd & er werd gezorgd dat men steeds alles had wat men nodig had. Dikke chapeau voor de kok die zo'n lekker menu doorgeeft! Ik kan het niet anders beschrijven, het was echt een "culinair genot" ! Chapeau!
30-04-2017
Person picture
Terborght Restaurant - 1654 Beersel
Sarah Cosyns
Overheerlijk! Zeer aangename avond gehad. Vriendelijk personeel tot uw dienst. Zeer verfijnd menu. Top prijs-kwaliteit. We hebben er zeker van genoten!
29-04-2017
Person picture
Terborght Restaurant - 1654 Beersel
chris deville
Heel lekker - fijne bediening en een bom aan smeken ontdekt
15-04-2017
Person picture
Terborght Restaurant - 1654 Beersel
jan de kuyper
zeeeeer lekker , gezellige middag gehad , vriendelijke bediening , kindvriendelijk ,lekkere wijn , zeker en vast voor herhaling vatbaar , iedereen aan tafel was tevreden
13-03-2017
  • €220 €110 Veelgangenmenu
reserveer nu voordelig!