House of Java

Sint-Jobstraat 244 in 3550 Heusden-Zolder
  • €240 €120 Wellness deal

Profiteer van deze uitzonderlijke Sauna en Wellness promotie bij House of Java te Heusden-Zolder. Middenin de rustige en groene omgeving van Bolderberg bij Hasselt, vind je de paradijselijke oa... lees meer

Reserveer hier uw Two4One voordeel

Reserveer online

House of Java

Heusden-Zolder

Aantal personen Wellness deal voor €120 i.p.v. €240 (voor 2 personen):

Uw reservatie wordt binnen enkele uren behandeld door de uitbater zelf. U wordt per e-mail hiervan op de hoogte gebracht.

Reservatie zonder wachtwoord en login

Uw gegevens

Gelieve uw gegevens hieronder verder aan te vullen

Ik aanvaard de privacy policy
Reservatie zonder wachtwoord en login

Bevestig uw reservatie

Controleer hieronder uw reservatiegegevens

House of Java

Heusden-Zolder

Aantal personen Wellness deal voor €120 i.p.v. €240 (voor 2 personen):
Uw gegevens
Naam:
Postcode:
Telefoon of GSM:
E-mail:
Een verzoek voor deze sauna / wellness?
Blijf op de hoogte
Ik wil op de hoogte blijven van interessante deals
Reservatie zonder wachtwoord en login

Deel deze deal of nodig iemand uit:

Algemene info

Adres

House of Java
Sint-Jobstraat 244
3550 Heusden-Zolder
011/75.37.25
www.houseofjava.be

Openingsuren House of Java

Maandag van 09u tot 02u
Dinsdag van 09u tot 02u
Woensdag van 09u tot 02u
Donderdag van 09u tot 02u
Vrijdag van 09u tot 02u
Zaterdag van 09u tot 02u
Zondag van 09u tot 02u

Deelnamedagen

maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag

Stijl

Privésauna/ Oosters getint

Social media

Facebook       Instagram

Meer informatie over House of Java in Heusden-Zolder

Profiteer van deze uitzonderlijke Sauna en Wellness promotie bij House of Java te Heusden-Zolder.

Middenin de rustige en groene omgeving van Bolderberg bij Hasselt, vind je de paradijselijke oase van de House of Java Bed & Breakfast en Wellness. Gelegen bij het natuurgebied de 1001 Wijers, biedt de omgeving een groot aanbod aan fiets- en wandelroutes. Hier kun je ontspannen en tot rust komen in een sfeervolle, persoonlijke sfeer met een traditionele Oosterse tint. Van gelaats- of lichaamsbehandelingen tot een bezoek aan de privésauna of een wellnessdag op maat. Wij geloeven in het herstellen van de harmonie van body, mind & soul en zorgen voor diepe ontspanning.

Faciliteiten:

  • Privé sauna
  • Jacuzzi
  • Infrarood zone
  • Sauna en rustruimte
  • Wellness
  • Overnachting
  • ...

Beoordelingen

Person picture
House of Java - 3550 Heusden-Zolder
Leen Schelles
Zeker niet aan te raden, zeer vieze sauna! Sauna stond bij aankomst nog mr net aan dus was 30 graden, eens we erin lagen voelde ik koude lucht via een spleetje aan de achterkant. Sauna was ook beschimmeld. Jaccuzi, was ook koud en vuil, we voelden allemaal zand, dus daar dan ook niet in geweest. Zwembad hebben we zelfs nog niet de moeite gedaan om het open te leggen ( want ook dat moesten we zelf doen, net zoals de jaccuzi) in de garden room was het ijzig koud, en overal tegen de grond schimmel, de douch was verstropt en niet schoon gemaakt, de lakens van het bed waren niet ververst, deze zagen nog vuil... de mini bar was nie proper. Kortom een sauna om nooit meer naartoe te gaan! Spijtig dat we zo een recensie moeten geven want de gastvrouw was zeer vriendelijk, mr het is zijn geld echt niet waard. Dan kun je het beter in de vuilbak gooien. We kregen als hapjes, ‘s morgens om half 10 mini loempia’s, uiteraard hebben we dr ook niet van gegeten want we waren bang om er ziek van te worden, doordat alles zo vies is. We zijn uiteraard dan ook vroeger doorgegaan en hebben zelfs onze massage gelaten voor wat het was, jammer maar we hadden het echt gehad....
20-09-2019
Person picture
House of Java - 3550 Heusden-Zolder
Esmi Cetinkaya
Zaaaaalig !!! Zeer vriendelijk onthaald door de gastvrouw ! In alles rust kunnen genieten van een paar uurtjes qtime ! Lunch was heel lekker ! De massage was absoluut een meerwaarde!! We komen zeker terug !!!!
15-09-2018
Person picture
House of Java - 3550 Heusden-Zolder
Eva Machal
Super leuke ervaring! Aanrader voor iedereen. Het bubbelbad & het zwembad is wel buiten, maar wij gingen s'avonds en konden genieten hoe het buiten mooi donker werd. Het eten dat we kregen was zeker genoeg & ook Thais wat een leuke ervaring voor ons was. De massage was super goed en deed heel veel deugd! Ik raad iedereen aan om te gaan!
11-08-2017
Person picture
House of Java - 3550 Heusden-Zolder
Reinhilde Lemmens
Massage was goed Eten viel tegen, had een bijsmaak en was zeker niet vers
08-08-2017
Person picture
House of Java - 3550 Heusden-Zolder
Magdalena Sikorska
Ten eerste, hoe zalig zijn two4one deals! Ten tweede, ik en mijn liefste hebben een leuk weekendje gehad. Wij waren zelf te laat door omstandigheden en toch hebben ze ons heel vriendelijk ontvangen. Wij kregen lunch aangeboden terwijl dit niet in onze deal zat en die we uiteraard daarna moesten betalen. (Maar vonden wij geen enkel probleem). Ze waren niet echt op de hoogte welke deal wij eigenlijk geboekt hebben en alles moest nog eerst uitgelegd en besproken worden. Massage die inbegrepen was, was heerlijk ontspannen. Nog een kleine opmerking over de deurklink van de kamer die eruit viel als je de deur wou sluiten en daardoor kon de deur niet helemaal toe. Dit is maar een detail. Met andere woorden het was een top weekend. Bedankt two4one en House of Java!
25-07-2017
Person picture
House of Java - 3550 Heusden-Zolder
Tim Mertens
Zeer aangenaam ontvangst. Lekkere lunch. Heerlijke massage. Ideaal om er even tussenuit te zijn.
11-07-2017

Andere deals in de buurt