Jouw mening telt!

Via dit gastenboek kan U uw mening uiten over de site, het concept Two4One of over het bezoek aan uw Two4One restaurant, sauna of wellness.

Balto's Antwerpen

Nicole Pieters

17-08-2017

Awel da was t se , nekeer goe gon eten ; da hemme doar gedoan ook . t Was allemoal picco bello !TOP !

Restaurant Vecchia Roma Kasterlee

Paul

17-08-2017

goed ontvangen, vriendelijk personeel, de voorziene deal was zeker ok evenals de correcte afrekening. Interieur kwam wel een beetje "duister" over.

Japans Restaurant Sensai Oostende

Linda Mathieu

17-08-2017

Heel lekker en spectaculair gegeten, een echte aanrader !

Brasserie-Restaurant Het Moment Lier

Linda Mathieu

17-08-2017

De Two4One menu was mooi verzorgd en heel lekker !

Ristorante Cipriani Knokke-Heist

maximiliaan Schnieders

17-08-2017

Gisteren gaan eten in ristorante Cipriani te Heist ,op de dijk met zicht op de zee en de haven van Zeebrugge , een mooie locatie . Het terras met een 40-tal plaatsen was volzet , de kelners hebben nog tafels moeten bijzetten op de dijk ! Het menu bestond in een antipasta als voorgerecht , ik moet je wel zeggen , indien je er brood bij eet heb je al voldoende ! Het hoofdgerecht was een cote à l'os voor 2 personen .Ik eet graag Bleu of saignant , mijn vrouw à point , dus dat was al een probleem , toen die grote schotel op onze kleine terrastafel kwam verschoot ik toch even ! Zeker een stuk vers vlees van 800 gram aan het been , met verse bearnaisesaus en lekkere frieten .Als dessert een overheerlijke tiramisu ! Avond zonnetje in het gelaat , lekkere wijn , mooie vrouw voor mij aan de tafel , wat wens je nog meer ! Spijtig dat we de trein moesten halen om 20.40 uur , anders had ik gebleven !

1
Pagina
1
van 6315
2
Powered by West Technologies