Het Tablebooker Starterpack twee maanden lang gratis, exclusief voor Two4One partners!

We zoeken continu naar nieuwe manieren om de horeca extra zetjes te geven. Speciaal voor jou, de sterke & flexibele horecauitbater, hebben wij de handen in elkaar geslaan met Tablebooker. Samen bieden wij jou twee maanden lang het Starterspack gratis aan! En dit exclusief voor jou, onze Two4One Partner.

Gedurende de proefperiode krijg je onbeperkt toegang tot alle functies van de Tablebooker tool. We integreren de boekingsmodule in de website, Facebook & Google resultaten van jouw zaak. Jouw Two4One deal verschijnt hierdoor op Tablebooker & Resto (desktop, mobiel & app!). Ook gewone reservaties kunnen vanaf nu langs deze weg gebeuren. Tijdens de gehele periode staat de Tablebooker Support Dienst volledig ter jouw beschikking.

Ik wil gebruik maken van het gratis Starterpack!

Nog eens 250 euro extra voordeel!

Op het einde van de twee maanden beslis je of je wilt blijven samenwerken met Tablebooker of niet. Indien je verdergaat, krijg je er nog eens 250 euro voordeel bovenop. De kost voor de installatie en integratie nemen Two4One en Tablebooker namelijk op zich.

Two4One biedt via de samenwerking met Tablebooker ook de mogelijkheid de coronamaatregelen makkelijker op te volgen. De verplichte registratie van de klant kan immers al gebeuren bij het reserveren van een tafel. Op die manier bespaar je tijd en mis je geen enkele reservatie.

Heb je interesse? Aarzel niet en neem contact op met christel@two4one.be of via 0475 76 77 97

Ik wil twee maanden gratis Tablebooker!

Ik wil het gratis Tablebooker Starterpack!