Takeaway

Two4One maakt afhalen in jouw zaak mogelijk!

De nieuwe maatregelen die werden bekendgemaakt, hebben opnieuw grote invloed op onze mooie sector. Deze nieuwe tegenslag heeft ons aangezet tot nadenken. Hoe kunnen wij als Two4One onze partners extra ondersteunen in deze moeilijke tijden? We keken naar het huidige horecalandschap en kwamen al snel tot de conclusie: afhalen.

Samen sterk door de horeca lockdown! Bereik meer en nieuwe klanten met een takeaway actie op Two4One.

Two4One biedt een nieuwe formule aan waarbij de consument in jouw zaak kan komen afhalen tegen korting. Je kan een menu aanbieden, bepaalde gerechten en meer. Je kiest volledig zelf. Door afhaal met korting aan te bieden, trekt Two4One samen met jou opnieuw de klanten richting jouw zaak. Dit keer uiteraard om af te halen in plaats van te dineren in jouw mooie zaak. Dankzij dit nieuwe initiatief kunnen de mensen nog steeds genieten van jouw heerlijke menu('s) mét korting.

Ik wil afhalen aanbieden in mijn zaak!

Indien je reeds een deal aanbiedt op Two4One, kan je deze ook gewoon aanbieden voor afhaal. Op die manier kan je snel starten met afhaal in jouw zaak! Jouw actie met jouw regels, wij zorgen voor de online power en extra klanten.

Dankzij ondersteuning via de Two4One social mediakanalen en via de nieuwsbrief, kunnen we dit nieuwe initiatief onmiddellijk boosten. Jouw zaak komt dan toch in de schijnwerpers te staan, en dat met een leuk, nieuw concept.

Two4One = samen voor hetzelfde doel: dat de lockdown geen knockdown is voor deze mooie sector

Ik wil afhalen aanbieden in mijn zaak!

Vraag hier meer informatie aan of start hier met afhaal in jouw zaak.