Two4One betekent zaken doen!

Ontdek wat wij voor uw restaurant of sauna- & wellness centrum kunnen betekenen. Wij hebben alles wat u nodig heeft voor een succesvolle online campagne. Dit kan ook in combinatie met onze pockets i.s.m. gekende magazine's.

Persoonlijk advies

Wij ontwerpen samen met u een online marketingcampagne voor meer nieuwe klanten en meer bekendheid. Ideaal om uw reservecapaciteit te vullen en te zorgen voor extra omzet. Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen wij snel voor resultaat. Gedurende de gehele campagne kan u rekenen op een persoonlijke service. U kiest, wij doen.

Online power!

Een goede online campagne begint bij gevonden te worden op het internet. Daarvoor zorgen wij. Onze database van maar liefst 300.000 consumenten in Vlaanderen en Brussel helpt natuurlijk. Ook aanbevelingen spelen een rol. Van influencers tot prominente mediaplatforms, wij zorgen ervoor dat mensen het over ons merk hebben. Daardoor komen meer mensen naar Two4One.be. En naar uw zaak.

Uw zaak – uw regels!

U kiest zelf welke promotie u wenst aan te bieden. U kiest zelf de deelnamedagen waarop de promotie geldig is. U bent tenslotte baas in eigen huis en dat respecteren wij ten allen tijde. Klanten betalen ook steeds bij u ter plaatse. Zo heeft u meteen uw centen.

Vaste afspraken (zonder commissie)

U betaalt een vaste bijdrage, ongeacht hoeveel extra klanten u via Two4One zal ontvangen. U heeft dus geen onaangename verrassingen of er wordt geen commissie aangerekend. U heeft hierbij de keuze tussen een samenwerking van 3 maanden, 6 maanden of 1 jaar.

Welke nieuwe klanten mag u verwachten in uw zaak?

Levensgenieters die geld besteden

Na meer dan 10 jaar kunnen wij met een gerust hart zeggen dat onze consumenten gemiddeld meer besteden dan gebruikers van concurrerende websites. Onze gebruikers zijn ook vaak iets ouder en hebben geld en tijd om te besteden.

Klanten die uw zaak aanraden

Onze gebruikers – uw toekomstige klanten - raden hun favoriete plekken aan bij vrienden en kennissen. Net zoals op Two4One.be zelf. Na elk effectief bezoek vragen we om een review. En – lees maar even zelf na – die eindigen zeer vaak met de volgende woorden: “Zeker een aanrader!”.

Wat zeggen onze partners over onze samenwerking?

"Superleuke formule, klanten content van prijs en het eten!! Wij…extra tafels en centjes!!"
Het Moment - Lier | Wim (zaakvoerder)
"We werken reeds sinds de start zeer succesvol samen met Two4One. Hun flexibiliteit en professionalisme laat ons toe om nieuwe én interessante klanten te kunnen aanspreken, zonder te moeten toegeven op onze rentabiliteit. Een win - win dus voor zowel onszelf als voor de klant. Hun expertise laat ons ook toe om nieuwe marketing - acties af te toetsen zonder grote investeringen met telkens toch wel mooie resultaten."
Wolfstee - Herentals | Christof (manager)

Maak het uzelf eenvoudig!

Voor een nog eenvoudigere werking zijn automatische koppelingen mogelijk met Resengo of Tablebooker

Interesse in meer klanten en meer omzet?

Neem dan snel vrijblijvend contact op en ontdek waarom meer dan 350 zaken elk jaar kiezen om samen te werken met Two4One!

Tot binnenkort!
Christel en Ineke van Two4One
Christel Hendriks
christel@two4one.be

Ineke van den Berg
ineke@two4one.be


Wings Management & Consulting BVBA
Parklaan 1A
2280 Grobbendonk
BE0464.226.954