Beoordelingen

Bekijk onze laatste 50 beoordelingen of klik op de naam van een zaak om beoordelingen van enkel deze zaak te bekijken.

Person picture
Hangaar 5 - 2200 Noorderwijk
cedric goris
Vandaag gaan tafelen in Hangaar 5. Tapas, wie lust dit niet? Vol verwachting in de toch wel druk brasserie met zicht op de prachtige golf werden we aan tafel geleid. Een 10 tal super lekkere en verse tapas werden ons stelselmatig voorgeschoteld, je proeft echt dat de chef de Mediterrane keuken meester is en met verse ingrediënten werkt. Lekker aangepast wijntje erbij en voor ons was de avond af! Bedankt en zeker tot zeer binnenkort, wij komen terug!!
23-03-2020
Person picture
Pure Sauna - 2500 Lier
LUC VAN RUMST
DOOR HET CORONAVIRUS IS MIJN PRIVE SESSIE GEANNULEERD - NU HEB IK EEN TEGOEDBON GEKREGEN - HOPELIJK KAN IK MET DEZE BON DE VOLGENDE TWO4ONE BETALEN VOOR HETZELFDE WAARVOOR IK HEB GERESERVEERD ( 3 UUR SAUNA + BRUNCH + CHAMPAGNE) MVG EEN ONTEVREDEN KLANT
18-03-2020
Person picture
Vitacuzzi - 3020 Herent
william charlier
Handelaar had de reservatie niet geboekt waardoor we onverrichter zake ter plaatse geweest zijn... Volgens handelaar fout van two4one volgens handelaar de schuld van two4one. Gevolg de klant is de dupe - schandalige services van beide leveranciers.
17-03-2020
Person picture
Il Mondo - 3583 Paal
Elke
Lekker driegangenmenu aan mooi two4one prijsje. We hebben ervan genoten!
16-03-2020
Person picture
Pure Sauna - 2500 Lier
Yentz Goyvaerts
Super ontvangst, verzorgd en lekker ontbijt!! Zeker voor herhaling vatbaar!!
15-03-2020
Person picture
carine maroy
Super
14-03-2020
Person picture
Steakhouse Angus - 2800 Mechelen
François Tytgat
Het was super gezellig onder ons 4 en super eten Weer twee blij gemaakt met onze keuze Mijn volgende keer valt in tuigen door de Corona virus , maar mijn deal blijf geldig voor op een andere datum En ik wil nog iets zeggen ANGUS U HEBT EEN TOP TEAM GROETJE
14-03-2020
Person picture
Eetcafé Hippodroom - 9100 Sint-Niklaas
Machteld Lefebre
zeer lekker gegeten, vriendelijk personeel. De patron gaf de eerste degustatie gratis omdat het de laatste dag was voor de coronasluiting. gaan in de toekomst zeker nog terug!
14-03-2020
Person picture
Brasserie 36 - 2600 Berchem
Erwin Smits
Zeer goede ontvangst en lekker eten. Zeker beter als in een "gewone" brasserie verfijnd en mooi gepresenteerd. Klein minpuntje iets te weinig saus op de mechelse koekoek zodat dit soms een beetje droog was. De cre?me brulee was super!!. Een aanrader voor deze prijs.
14-03-2020
Person picture
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
Luc
Leuk, klein en gezellig restaurantje waar bediening en gevraagd menu super hand in hand gingen. PS: aangename toets, de chef kwam persoonlijk een klein woordje wisselen bij het afsluiten. Een adresje om zeker te onthouden.
14-03-2020
Person picture
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
Luc
Leuk, klein en gezellig restaurantje waar bediening en gevraagd menu super hand in hand gingen. PS: aangename toets, de chef kwam persoonlijk een klein woordje wisselen bij het afsluiten. Een adresje om zeker te onthouden.
14-03-2020
Person picture
Torenhof - 2260 Tongerlo-Westerlo
Myriam Lodeweyckx
Heerlijk voorgerecht, lekkere hoofdschotel(mocht met iets meer saus) en subliem nagerecht met mangostructuren, top.
14-03-2020
Person picture
Eethuis Augustijntje - 9000 Gent
Stef Geerts
Zeer leuke ontvangst. Mooie deal, lekker gegeten. Aanrader!
14-03-2020
Person picture
Dirk Vuerstaek
Opnieuw heerlijk gegeten. Menu was af. Voor herhaling vatbaar.
14-03-2020
Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
lobke
Het was super lekker ! Grote porties , goede bediening en elk gerecht was heel lekker , een aanrader !
14-03-2020
Person picture
Restaurant Ratatouille - 2340 Beerse
Jasmine Verheyen
Heerlijk genoten van een laatste avondmaal voor de algemene sluiting van de horeca op 13 maart 2020. Super gezellig, iedereen was met iedereen aan het praten en lachen. Veel succes aan de uitbaters in de komende 3 weken met het vinden van een oplossing voor alle ingeslagen verse producten en het hebben van geen inkomsten. Met zen alle gaan afhalen! Top restaurant met zalig lekker menu! 👍 Wij komen zeker terug, bedankt voor de fantastische ontvangst op een moeilijke dag.
14-03-2020
Person picture
Sandeshoved - 8620 Nieuwpoort
Jan Verpoot
Wij hebben het restaurantbezoek afgebeld. Nieuwe poging volgt van zodra terug mogelijk.
14-03-2020
Person picture
Sandeshoved - 8620 Nieuwpoort
Jan Verpoot
Wij hebben het restaurantbezoek afgebeld. Nieuwe poging volgt van zodra terug mogelijk.
14-03-2020
Person picture
Ristorante Cipriani - 8300 Knokke-Heist
Fabienne Bourguignon
Superlekker en heel vriendelijke bediening Zeker de moeite
14-03-2020
Person picture
Ristorante Cipriani - 8300 Knokke-Heist
Fabienne Bourguignon
Superlekker en heel vriendelijke bediening Zeker de moeite
14-03-2020
Person picture
Ristorante Cipriani - 8300 Knokke-Heist
Fabienne Bourguignon
Superlekker en heel vriendelijke bediening Zeker de moeite
14-03-2020
Person picture
Ristorante Cipriani - 8300 Knokke-Heist
Fabienne Bourguignon
Superlekker en heel vriendelijke bediening Zeker de moeite
14-03-2020
Person picture
Ristorante Cipriani - 8300 Knokke-Heist
Fabienne Bourguignon
Superlekker en heel vriendelijke bediening Zeker de moeite
14-03-2020
Person picture
Heidi De Luyck
Ik had de avond ervoor gereserveerd, maar kreeg de ochtend erna bericht van Two4one dat er geen bevestiging gekomen was van de restauranthouder, Op de middag belde ik naar het restaurant. Ik kreeg een mevrouw aan de lijn die alleen maar gebrekkig Engels kon en niet begreep waarover ik het had toen ik 'two4one' vermeldde. Toen ik vroeg of we alsnog konden langskomen, zei ze; 'No, I'm sorry.' Gelukkig konden we alsnog terecht bij restaurant 'Samourai', waar de sushi heerlijk was en zeker niet duurder.
13-03-2020
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Guido Buggenhout
het was weer super lekker, vriendelijke bediening een echte aanrader.
13-03-2020
Person picture
Restaurant Ter Eycken - 3000 Leuven
Eddy Schoolmeesters
Na geen enkel tegenbericht van het restaurant en de telefoonnummers die niet meer bestaan en dus geen afgeleverde bon is ons uitje niet doorgegaan. De zaak is dicht, vermoedelijk failliet.
13-03-2020
Person picture
De Pastoor van Vremd - 2531 Vremde
jean moerenhout
Zeer leuke kennismaking. Lekkere en verzorgde (ruime) schotels . Zeer vriendelijke ontvangst en bediening in een speciaal rustig kader. Ons zien ze zeker vlug terug. Voordeel van Two4one is dat we het kaf van het koren kunt scheiden...
13-03-2020
Person picture
Brasserie 36 - 2600 Berchem
Marleen Van Hoeck
Lekker gegeten.. bordjes zijn echte schilderijtjes.
13-03-2020
Person picture
Wim Fiers
Vriendelijke ontvangst, vlotte bediening en een heel lekkere menu gegeten. Een echte aanrader, daar komen we zeker nog terug!
13-03-2020
Person picture
Trattoria Trium - 8000 Brugge
Loes Van de brande
Nee, het is niet goed verlopen! We hebben geen bevestiging van het restaurant gekregen! Bij gevolg zijn we ook niet gegaan.
13-03-2020
Person picture
De Pastoor van Vremd - 2531 Vremde
Walter Vermeiren
Prima eten en goede service, proficiat voor het hele team
13-03-2020
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
Dorine De Plancke
Hallo, de deal viel heel goed mee. Het eten was heel lekker en mooi opgediend door zeer vriendelijk personeel. Er werd zelfs gevraagd wanneer het voorgerecht mocht komen, terwijl we een aperotje dronken. Zeker voor herhaling vatbaar ... we gaan er zelfs vandaag al terug om de dagschotel te proeven
13-03-2020
Person picture
Het Verloren Schaap - 2500 Lier
Joke Bruers
Dit was de 4de keer dat we bij het verloren schaap zijn gaan eten, maar jammer genoeg ook de slechtste keer. Er was maar één persoon aanwezig in de zaak en die was verantwoordelijk voor zowel zaal, keuken, afwas, drank. Dat maakte dat ons eten niet was qua smaak (veggie pasta smaakte naar niets), presentatie (heel erg slecht) en versheid (bruine, aangeslagen sla) wat we gewoon zijn. Jammer...
13-03-2020
Person picture
Torenhof - 2260 Tongerlo-Westerlo
Jozef Verdonck
Heel lekker gegeten. Vriendelijke bediening. Een aanrader.
12-03-2020
Person picture
Gonia Greek Bistro - 2500 Lier
Valmir Konxheli
Super leuk ontvangst en bediening! En het eten was om te smullen :). Ons zullen ze daar zeker nog terug zien. Mvg Valmir
12-03-2020
Person picture
ROGER EYCKMANS
ALLES OK.
12-03-2020
Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
dirk gebruers
€en supergezellige avond, heerlijk eten in een aangename sfeer met heel vriendelijk en gedienstig personeel! EEn aanrader voor iedereen!
12-03-2020
Person picture
De Pastoor van Vremd - 2531 Vremde
Hilde Castellani
Lekker, met een uitstekende bediening!👍
12-03-2020
Person picture
Sandeshoved - 8620 Nieuwpoort
Dannie Nijsmans
De deal was deze keer de Flairdeal.... We hebben lekkere soep gegeten en daarna een vispannetje. De saladebar stond ter beschikking en we konden kiezen uit een aantal desserten. Het personeel was vriendelijk. Het was een fijn bezoek.
12-03-2020
Person picture
Fogos - 2000 Antwerpen
Ellen Pelgrims
Leuk avondje uit met een topbediening. Zeer vriendelijke mensen !!! Wij gaan zeker terug.
12-03-2020
Person picture
Brasserie Pot au Feu - 2900 Schoten
Germaine Livens
Een goeie meevaller, zoals altijd! 😁 Vriendelijke bediening.
11-03-2020
Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
Ria Bernaerts
Verrassende menu, lekker! Vlotte en vriendelijke bediening.
11-03-2020
Person picture
Bar Plaza - 2970 Schilde
Katrien De Leeuw
Gezellig om te vertoeven. Geen speciale keuken maar wel lekker.
11-03-2020
Person picture
Annemiek
Het was dik in orde! We hebben ervan genoten met de vrienden!
11-03-2020
Person picture
Annemiek
Het was dik in orde! We hebben ervan genoten met de vrienden!
11-03-2020
Person picture
Restaurant La Horse - 9100 Sint-Niklaas
Herman Be Bock
Heel goede ontvangst en verwelkoming ,daarna lekkere amuzes met een cremant. voorgerecht, steak tartaar lekker maar wat veel gekruid hoofdgerecht:De vis vond mijn vrouw niet lekker, bij mij goed. Sfeervol en gezellig restaurant ,goede bediening!
11-03-2020
Person picture
Het Aards Hof - 2440 Geel
André Herrygers
Vriendelijk ontvangen door het personeel,zeer goede servies en lekker en voldoende gegeten,zeker voor herhaling vatbaar. een zeer goed restaurant.
10-03-2020
Person picture
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
Gerda Blijweert
Gezellig restaurant. Lekker eten.
10-03-2020
Person picture
Restaurant La Différence - 8670 Koksijde
hilda willems
Op bediening en eten was niets aan te merken. Toch één opmerking; op de site van het restaurant was keuze tussen 3 voorgerechten en 3 hoofdgerechten. Ter plaatse zag ik dat de keuze beperkt was tot 2 voorgerechten en 2 hoofdgerechten. Juist het hoofdgerecht waarvoor wij het restaurant hadden gekozen : de tongrolletjes, ontbrak. Wij konden het ook niet krijgen.
09-03-2020
Person picture
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Marijke Lievens
Het was heel lekker en gezellig. Voor herhaling vatbaar.
09-03-2020