Beoordelingen

Bekijk onze laatste 50 beoordelingen of klik op de naam van een zaak om beoordelingen van enkel deze zaak te bekijken.

Het Koetshuys - 8820 Torhout
lucien kino
zeer tevreden
28-09-2020
Brasserie Marie - 2280 Grobbendonk
Karin De Man
Heel lekker!
28-09-2020
Lorraine - 3600 Genk
Geert De Vos
Zeer vriendelijk personeel! Alles was zeer verzorgd! Zeker een aanrader!
28-09-2020
Bistro Den Huzaar - 8000 Brugge
Ann Poupaert
Het was heel lekker! Goeie bediening ook! Wij komen terug! Bedankt
28-09-2020
Bistro Den Huzaar - 8000 Brugge
Ann Poupaert
Het was heel lekker! Goeie bediening ook! Wij komen terug! Bedankt
28-09-2020
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Francis Champagne
Zéér aangename verrassing. Aangenaam kader, service optimaal, lekkere gerechten. Een aanrader. Te herdoen ...
28-09-2020
Het Koetshuys - 8820 Torhout
Sandra Goethals
We hebben met de voucher two 4 one in het Koetshuys zeer lekker gegeten. Voorgerecht scampi's, zeer lekker sausje, fondue met verschillende soorten vlees, groentjes en sausjes en dan een coupe fraisen. Goede bediening en Corona veilig. Voor herhaling vatbaar.
28-09-2020
Het Koetshuys - 8820 Torhout
Sandra Goethals
We hebben met de voucher two for one in het Koetshuys zeer lekker gegeten. Voorgerecht scampi's, zeer lekker sausje, fondue met verschillende soorten vlees, groentjes en sausjes en dan een coupe fraisen. Goede bediening en Corona veilig. Voor herhaling vatbaar.
28-09-2020
Brasserie Flore - 2440 Geel
Ludo Van Thielen
Lekker gegeten en een vriendelijke bediening. Voor herhaling vatbaar.
28-09-2020
't Oud Lier - 2500 Lier
Van Den Bosch Evarist
Vlotte bnediening lekker en vooral corona 100% in orde een pluim
28-09-2020
Brasserie Flore - 2440 Geel
Roger Nuyts
Het was er lekker en gezellig vriendelijk personeel voor herhaling vatbaar
28-09-2020
Brasserie Flore - 2440 Geel
Roger Nuyts
Het was er lekker en gezellig vriendelijk personeel voor herhaling vatbaar
28-09-2020
Brasserie Flore - 2440 Geel
johan de schrijver
Heel mooie locatie. De gerechten om U tegen te zeggen. Verzorgd, ruim voldoende, smaakvol. Vlotte en aangename bediening. Proficiat en dank. Een zaak om er terug te gaan.
28-09-2020
Gonia Greek Bistro - 2500 Lier
RONALD DE KEUSTER
ZONDAG GAAN LUNCHEN IN GRIEKS RESTAURANT GONIA. VOORGERECHT WARME MEDZE PERFECT HOOFDGERECHT PERFECT .VOOR HERHALING VADBAAR...BEDIENING OK TOT ZIENS.
28-09-2020
Gonia Greek Bistro - 2500 Lier
RONALD DE KEUSTER
ZONDAG GAAN LUNCHEN IN GRIEKS RESTAURANT GONIA. VOORGERECHT WARME MEDZE PERFECT HOOFDGERECHT PERFECT .VOOR HERHALING VADBAAR...BEDIENING OK TOT ZIENS.
28-09-2020
Restaurant La Horse - 9100 Sint-Niklaas
Robert Van den Bossche
Het was super leuk en gezellig en het eten was voortreffelijk, en vriendelijk personeel voor herhaling vatbaar
28-09-2020
Restaurant La Horse - 9100 Sint-Niklaas
Robert Van den Bossche
Het was super leuk en gezellig en het eten was voortreffelijk, en vriendelijk personeel voor herhaling vatbaar
28-09-2020
Restaurant La Horse - 9100 Sint-Niklaas
Robert Van den Bossche
Het was super leuk en gezellig en het eten was voortreffelijk, en vriendelijk personeel voor herhaling vatbaar
28-09-2020
Het Koetshuys - 8820 Torhout
LUC VANGOIDSENHOVEN
Mooie locatie en gezellig restaurant. Lekker eten en topbediening.
28-09-2020
Restaurant La Horse - 9100 Sint-Niklaas
P Geensen
Weer lekker gegeten met dank aan de formule two4one, dit adres kunnen we iedereen aanbevelen,zelfs aan de verwende personen
28-09-2020
Restaurant La Horse - 9100 Sint-Niklaas
P Geensen
Weer lekker gegeten met dank aan de formule two4one, dit adres kunnen we iedereen aanbevelen,zelfs aan de verwende personen
28-09-2020
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Maria Pluymers
Het eten was heel lekker. Propere zaak. Voor herhaling vatbaar.
28-09-2020
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Maria Pluymers
Het eten was heel lekker. Propere zaak. Voor herhaling vatbaar.
28-09-2020
Meat 48 - 2960 Sint-Lenaarts
Ludo en Ria Bevers - Van Hout
Heel lekker gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar!
28-09-2020
De Grillhoeve - 2560 Nijlen
Rien De Belser
Lekker gegeten en vriendelijke bediening..
28-09-2020
Vicenza - 2180 Ekeren
Stefan Van Elsacker
Heel mooie zaak, vriendelijke ontvangst, vriendelijk personeel, heerlijk gegeten, alles was toppie :-) Zeker voor herhaling vatbaar, een echte aanrader
28-09-2020
Ambiotel - 3700 Tongeren
Danuta Szumska
Was super lekker en veel ,gezellig .
28-09-2020
Hangaar 5 - 2200 Noorderwijk
lydia smets
Super lekker gegeten, vriendelijke bediening
28-09-2020
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Natasja Van Gheluwe
Perfect! En supervriendelijke bediening!
27-09-2020
Hangaar 5 - 2200 Noorderwijk
Nancy Maes
Super leuke locatie, vriendelijke bediening, kekkere wijn, tafels mooi gedekt en het voorgerecht was super! Paëlla helemaal anders dan wij gewoon zijn maar verrassend!
27-09-2020
Ontbijt @ De Jachthoorn - 2320 Hoogstraten
annita Snoeys
het was een heel lekker ontbijt we komen zeker nog eens terug.
27-09-2020
Brasserie Bolle & Co - 2940 Stabroek
Karen van Bergen
Vriendelijke bediening, lekker eten, goede sfeer!
27-09-2020
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Anna De Nicolo
Lekker gegeten !
27-09-2020
Steakhouse Angus - 2800 Mechelen
beatrice reynaerts
ik had graag komen eten maar ben ik in fout of is er iets fout gelopen met de mails ik weet het niet dus daardoor ben ik niet gaan eten sorry misschien een andere keer dan of is het met de corona geen iedee.
27-09-2020
Steakhouse Angus - 2800 Mechelen
beatrice reynaerts
ik had graag komen eten maar ben ik in fout of is er iets fout gelopen met de mails ik weet het niet dus daardoor ben ik niet gaan eten sorry misschien een andere keer dan of is het met de corona geen iedee.
27-09-2020
Steakhouse Angus - 2800 Mechelen
beatrice reynaerts
ik had graag komen eten maar ben ik in fout of is er iets fout gelopen met de mails ik weet het niet dus daardoor ben ik niet gaan eten sorry misschien een andere keer dan of is het met de corona geen iedee.
27-09-2020
Steakhouse Angus - 2800 Mechelen
beatrice reynaerts
ik had graag komen eten maar ben ik in fout of is er iets fout gelopen met de mails ik weet het niet dus daardoor ben ik niet gaan eten sorry misschien een andere keer dan of is het met de corona geen iedee.
27-09-2020
Het Verloren Schaap - 2500 Lier
Eline Marcelis
Ondanks de gezellige locatie en vriendelijke bediening is het niet voor herhaling vatbaar. Voorgerecht (1 garnaalkroket) was wat mager, de vegetarische pasta had enkel rauwe paprika en snijbonen als groenten en de dame blanche was te goedkoop ijs en slechte chocoladesaus. Prijs kwaliteit was echt niet ok, te veel betaald voor wat we kregen...
27-09-2020
Hangaar 5 - 2200 Noorderwijk
jacques van bouwel
Lekker gegeten. Aangenaam verrast! Idd voor herhaling vatbaar. J
27-09-2020
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Francois Van Aggelpoel
Super ik kom nog zeker terug
27-09-2020
Ontbijt @ Galleria Barista - 2000 Antwerpen
Nico Rynders
Op zich een goed ontbijt. Niet top maar zeker lekker gegeten. Bediening kon wat efficiënter na 1 uur pas ontbijt gekregen.
27-09-2020
De Lieve - 8340 Damme
Ro ald Van hauter
Het was superlekker en fijn van het begin tot het einde. Een aanrader!
27-09-2020
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Liesbeth Smets
We hebben super lekker gegeten en de bediening was heel vriendelijk en heel vlot. Zeker voor herhaling vatbaar.
27-09-2020
Brasserie Bolle & Co - 2940 Stabroek
Sandra De moor
Deze deal is zeker de moeite. Eten was heel lekker en meer dan voldoende. Gaan we zeker nog eens doen!
27-09-2020
Natascha Van den Bergh
Heel lekker gegeten!Vlotte en vriendelijke bediening!Komen zeker nog terug.
27-09-2020
Ontbijt @ De Jachthoorn - 2320 Hoogstraten
Patricia De Koninck
Lekker,uitgebreid, verzorgd ontbijten in een mooie zaak
27-09-2020
Ontbijt @ De Jachthoorn - 2320 Hoogstraten
Patricia De Koninck
Lekker,uitgebreid, verzorgd ontbijten in een mooie zaak
27-09-2020
Brasserie Flores - 8800 Roeselare
Daphne Van der Straeten
Alles was in orde,lekker van eten en vriendelijke bediening ;-) Komen zeker nog eens terug ;-)
26-09-2020
Lorraine - 3600 Genk
Jill Steyls
Super meegevallen. Zeer lekker gegeten, vriendelijke bediening. Ga zeker nog eens terug bij de volgende deal.
26-09-2020
Brasserie Versus - 9940 Evergem
GERRIT DE KEERSMAKER
Gisteren voor de 2de maal naar Versus geweest en ondanks corona genoten van een super lekker menu met lekkere witte huiswijn en een zeer goede en sympathieke bediening !
26-09-2020
Brasserie Versus - 9940 Evergem
GERRIT DE KEERSMAKER
Gisteren voor de 2de maal naar Versus geweest en ondanks corona genoten van een super lekker menu met lekkere witte huiswijn en een zeer goede en sympathieke bediening !
26-09-2020
Restaurant Retro - 8870 Izegem
MARLEEN THERMOTE
Voor de gezelligheid zaten we jammer genoeg op een verkeerde plaats. Net aan de ingang van het restaurant. De deur heeft heel wat open en toe gegaan. Dan heeft men in de loop van de avond ook nog begonnen om tafels en stoelen bij te zetten voor de volgende dag waardoor de deur dan nog meer open ging. Wat het eten betreft, dit was zeker in orde.
26-09-2020
Restaurant Retro - 8870 Izegem
FRANCKY VUYLSTEKE
Gezellig, goede service, maaltijd lekker. Bijhorende wijn (15€/pp) is wat veel eveneens de prijs van 8 euro voor 1 liter spuitwater is ongepast.
26-09-2020
Ontbijt @ De Jachthoorn - 2320 Hoogstraten
Yolanda Van hoof
We hebben van een heel gezellig ontbijt genoten ! Het was een ontbijtbuffet , en men had dit geweldig coronaproof gemaakt ! Elke tafel had zn eigen schepbestek en tang voor de broodjes e.d. Zeker een aanrader , 10 op 10 👍
26-09-2020
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Jacques Van Hulle
Beste, We hebben kunnen genieten van een lekkere maaltijd. Goede smaken , wij zijn kleine eters dus voor ons voldoende. Vriendelijke uitbaters. Zeker aan te raden. Succes verder.
26-09-2020
Wolfstee Pop-up - 2200 Herentals
Dirk Gysels
Goed adres. Gezellig kader, lekker eten en vriendelijk personeel.
26-09-2020
Criterium - 2560 Nijlen
Peter Claes
Alles Top, van voorgerecht tot dessert. prima gedresseerde en lekkere borden en vlotte bediening.
26-09-2020
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Elisiane Vranken
Het was wederom heel lekker, heel gezellig en supervriendelijke bediening! Een aanrader.
26-09-2020
Criterium - 2560 Nijlen
Luc VAN RUMST
Bij Criterium wordt je hetzelfde behandeld met een two4one of dat je a la carte gaat eten. Wij kregen evengoed zoals de andere amuse en brood. Gewoon perfect
26-09-2020
Restaurant Jacob - 2000 Antwerpen
Louise Bourgonjon
Heel lekker gegeten en uitstekende en vriendelijke bediening!
26-09-2020
Restaurant Jacob - 2000 Antwerpen
Marco Perez touris
Was lekker Vriendelijke bediening Herhaling vatbaar!
26-09-2020
Wolfstee Pop-up - 2200 Herentals
THALIA VAN DEN PLAS
Alles was tip top inorde! Aangename en vriendelijke bediening, super lekker eten (veel te veel 😅), gezellige setting! Zeker voor herhaling vatbaar! Ons zien ze hier zowiso nog eens terug!!
26-09-2020
't Laak - 2431 Veerle
Maria Caers
Voorgerecht was normaal kaas én garnaalkroket , 2x kaas gekregen..,, .Steak was supergoed gebakken , pepersaus was niet lekker en té dik . Nagerecht was PRIMA !!!!
26-09-2020
Brasserie Marie - 2280 Grobbendonk
Herman Van Mechelen
Ook deze keer weer voortreffelijk genoten! Mooie presentatie van heerlijk gevarieerde smaken in een rustig kader. Vriendelijke bediening. 👍
26-09-2020
Bistro des Belges - 8400 Oostende
Marleen Bostyn
Heel vriendelijk onthaal, superlekker eten, mooie presentatie. Wij komen zeker terug.
26-09-2020
Uma Marisqueira - 9000 Gent
Yvette Schuurwegen
We zaten helemaal alleen in het restaurant en dat was een beetje raar . Maar de bediening was heel vriendelijk en het eten zeer lekker .
26-09-2020
Het Burgemeestershuis - 3920 Lommel
Guido Vanhoof
aangenaam kader, vlotte bediening, verzorgde menu met verse ingrediënten
26-09-2020
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Chris Verbeelen
Blafetuurke !!! Zoals altijd ,super bediening en super eten. Een dikke duim voor de chef !!! Mogen we nog veel bij jullie komen eten 💋💋💋
26-09-2020
Meat 48 - 2960 Sint-Lenaarts
Frans Hofkens
Vriendelijke bediening in een nette zaak. Goede verzorging en lekker eten. Een dikke aanrader. Frans.
25-09-2020
Hangaar 5 - 2200 Noorderwijk
Remi Vanderstraeten
Wij zijn bijzonder tevreden over ons bezoek aan Hangar 5. Prima service en zeer lekkere gerechten. Aan te bevelen!
25-09-2020
Brasserie Bolle & Co - 2940 Stabroek
Henri Bolsius
Het was heel lekker, voldoende, mooie presentatie was top, bediening was sereen vlot en bovenal klantvriendelijk !!! Deze zaak is een aanrader, hier kom ik terug !
25-09-2020
Paal 26 - 3583 Paal
Eddy Dubois
Wij hebben er echt van genoten. Lekker eten, goed gedresseerde borden en een vriendelijke bediening. Een echt voorbeeld voor een two for one menu voor vele anderen!
25-09-2020
Vitacuzzi - 3020 Herent
Eddy Timmermans
Top !
25-09-2020
't Oud Lier - 2500 Lier
Evelin Arndt
Super lekker gegeten! Alles was tip top in orde!
24-09-2020
Ontbijt @ De Jachthoorn - 2320 Hoogstraten
staf goris
Prima ontbijt. Voor herhaling vatbaar.
24-09-2020
't Laak - 2431 Veerle
jan Vangrieken
Alles was lekker en voldoende, de zaak is gezellig en netjes en het personeel vriendelijk. Het was niet de eerste keer dat we hier kwamen en zeker niet de laatste keer.
24-09-2020
Brasserie Blue'zt - 2540 Hove
Eric De Kok
Alles dik in orde ... goede en vriendelijke bediening ... lekker eten en wijntjes ... TOP ;-)
24-09-2020
Brasserie Marie - 2280 Grobbendonk
Gerard M'baye
Alles was top
24-09-2020
De Pastoor van Vremd - 2531 Vremde
Michael de Reijer
Zeer vriendelijk ontvangen, heel correcte bediening. Mooie timing zonder druk om gerechten sneller op te laten volgen. Verzorgde presentatie en lekker eten in correcte porties. Ook een baby meenemen was geen enkel probleem. Niets op aan te merken, hier komen we zeker terug.
24-09-2020
Sole Bistrobar - 3500 Hasselt
Ineke van den Berg
Alles is naar wens verlopen. Wij hebben zeer lekker gegeten! Een echte aanrader!
24-09-2020
De Pastoor van Vremd - 2531 Vremde
Ivo De Swert
Vriendelijke bediening en heerlijk gegeten in ee toffe omkadering. Top
24-09-2020
Restaurant Retro - 8870 Izegem
Mieke Penet
Was super lekker en heel gezellig!!
24-09-2020
Restaurant Retro - 8870 Izegem
Mieke Penet
Was super lekker en heel gezellig!!
24-09-2020
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
Leon Cleiren
Voorgerecht heel lekker en verzorgd. Hoofdgerecht vispannetje lekker met veel verse vis. Nagerecht vonden we minder goed. 3 kleine hapjes van verschillende smaken in een klein kommetje met daar bovenop SMARTIES . We zijn geen kleine kinderen. Dat was wel jammer. Voor de rest alles ok.
23-09-2020
Brasserie De Schandpaal - 2960 Brecht
Jef Verswijvel
Lekker gegeten in deze gezellige zaak. Klein minpuntje herhaaldelijk navragen of alles in orde is wordt een beetje storend. Zeker een aanrader om lekker te eten.
23-09-2020
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Patrick Heyndrickx
Gezellige brasserie met vriendelijke bediening en heel lekker eten . Zeker voor herhaling vatbaar.
23-09-2020
Bistro Ivan - 2850 Boom
didier van poppel
Lekker gegeten en vriendelijke bediening
23-09-2020
Bistro Evarist - 2500 Lier
Nele Deckers
Hier komen we zeker nog een keer! We hebben hier heel lekker gegeten, En vooral de vriendelijkheid van de uitbaters was echt top 👍
23-09-2020
Grand Cafe De Baron - 2480 Dessel
jo hooyberghs
Lekker gegeten, alles volgens afspraak. menu wijzigingen ivm vegetarisch was mogelijk. aanrader.
23-09-2020
Trattoria Trium - 8000 Brugge
werner kerremans
erg lekker italiaans gegeten. zeker voldoende, voorgerecht, hoofdschotel en dessert. voor herhaling vatbaar.
22-09-2020
Restaurant De Schelde - 9200 Dendermonde
Antoine Praast
Goedemiddag Ik had het restaurant gereserveerd via telefoon maar toen bleek al dat er van alles mis was De eigenaar van het restaurant deed heel raar Dus toen we zaterdag aankwamen zagen we ook al dat de problemen nog steeds niet opgelost waren De mensen voor ons lieten hun hoofdschoten terug gaan en zijn doorgegaan Ons voorgerecht (gegratineerde mosselen) daar hadden we ook wel iets heel anders van verwacht maar toen de hoofdschotel kwam (chateaubriand met eigen gesnede frietjes volgens de two for one) daar liep het helemaal mis De steak hadden we saignant gevraagd maar die was zeer taai niet om te eten De saus was met pepers en paprika’s wat ook helemaal niet op het menu stond dus wij hebben ook onze hoifdschotels laten teruggaan Ik heb aan zijn vrouw gevraagd om te mogen betalen voor hetgeen wat we hadden gehad maar dat hij verder geen moeite meer moest doen maar ze stond erop dat we alleen de drank moesten betalen en verontschuldigde zich We zijn toen doorgegaan met alleen een paar mosseltjes als voorgerecht wat ook al niet smakelijk was dus wat een gezellig etentje moest worden is helemaal anders afgelopen We zijn in onze buurt dan nog een restaurant gaan zoeken Dus de two for one was voor ons geen succes Antoine Praast (antoine.praast@telenet.be)
22-09-2020
Werner Van Reusel
lekker en voldoende gegeten. Ook de bediening was, op een klein foutje na, correct en verzorgd.
22-09-2020
Criterium - 2560 Nijlen
Jacqueline MARIËN
Het was zeer goed maar teveel! Een aanrader voor goede eters!
22-09-2020
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
nancy coenije
was tip top inorde ....vriendelijke bediening grtjes
22-09-2020
Restaurant Bel'Air - 8370 Blankenberge
Walter Geerinckx
Lekker gegeten en vriendelijk personeel.Een aanrader.
22-09-2020
Brasserie Marie - 2280 Grobbendonk
Leo Bailleul
Alles was in orde en wij hebben van ons etentje genoten.
22-09-2020
Mangerie 't Cruydt - 2320 Hoogstraten
Eddy Verhoeven
Geen reactie van het restaurant ontvangen . Heel jammer en geen goede service van het restaurant.
22-09-2020
De Graslei - 9000 Gent
Damiaan Mestdagh
We waren er al geweest maar zonder de two4one deal ,maar we werden even vriendelijk bediend en het eten was echt lekker .
22-09-2020
Restaurant La Horse - 9100 Sint-Niklaas
Paul en Lucrèse De Wilde-Dhondt
Opnieuw een zeer aangename culinaire ervaring. Een uitgebreide en lekkere 5-gangenmenu, opgediend door heel vriendelijk personeel. Telkens opnieuw serveert men in La Horse een verrassende, nieuwe menu Een absolute aanrader !
21-09-2020
Het Koetshuys - 8820 Torhout
Claire Van Sassenbroeck
We hebben er van genoten met als extra het mooie weer. Claire
21-09-2020