Beoordelingen

Bekijk onze laatste 50 beoordelingen of klik op de naam van een zaak om beoordelingen van enkel deze zaak te bekijken.

Solimami - 2200 Herentals
Ilse Verboven
We hebben jet superlekkere asperge-menu gegeten. Alles was heel vers, mooi gepresenteerd en heerlijk van smaak!
20-04-2021
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Willy Kelchtermans
Alles is goed verlopen en het eten was lekker!
19-04-2021
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
ann Jamoul
Alles naar wens, zeker voor herhaling vatbaar.
19-04-2021
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Roland Ramaekers
Wij zijn nog nooit teleurgesteld,het eten is steeds heel lekker en mooi gepresenteerd. Een echte aanrader Cuisine d’été.
19-04-2021
Restaurant La Horse - 9100 Sint-Niklaas
Ilse Maes
Voor herhaling vatbaar, lekker eten voor een eerlijke prijs.
19-04-2021
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Patricia Vanbockrijck
Super van genoten , zeker voor herhaling vatbaar
18-04-2021
De Kongo - 2330 Merksplas
Rita Riemis
Het was heel lekker ,alleen wat meer saus zou had nog beter geweest wel een aanrader
18-04-2021
Pasen @ Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Noël Houben
Paasmenu was een topper!
18-04-2021
Take Away @ De Jachthoorn - 2320 Hoogstraten
louis koyen
Héél lekker en alles vlot verlopen,een aanrader!!
17-04-2021
Take Away @ De Jachthoorn - 2320 Hoogstraten
louis koyen
Héél lekker en alles vlot verlopen,een aanrader!!
17-04-2021
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Sien Stulens
Ons 3-gangen menu heeft echt gesmaakt. Zeker voor herhaling vatbaar.
17-04-2021
Het Verschil - 9340 Lede
Bea Van leuven
We wisten niet wat we gingen krijgen want de menu was veranderd , spannend! Het afhalen van het gerecht gebeurde op zo'n vriendelijke manier en met duidelijk heel veel liefde voor zijn vak. Ik ben niet zo'n fan van steak tartaar maar van deze heb ik zo genoten. De bereiding was duidelijk uitgelegd, er was aandacht voor afwerking en dresseren toegevoegd...gewoon top! Dit was één van de beste .
17-04-2021
Restaurant La Horse - 9100 Sint-Niklaas
verhulst luc
Optimaal genoten van een lekkere two-for-one van restaurant La Horse ! Leuke gerechtjes in voldoende hoeveelheden . Zeker voor herhaling vatbaar !
16-04-2021
Pasen @ Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Tanja Schepers
De Paasmenu was heerlijk. Netjes verzorgd, gemakkelijk zelf verder te verwerken en eens wat anders dan de gekende gerechten. Echt knap hoor. Zeker voor herhaling vatbaar via take away, maar hopelijk snel weer in het echt.
12-04-2021
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
emmanuel Vleugels
lekker eten en een heel vriendelijke bediening.Een echte aanrader
12-04-2021
Restaurant De Schelde - 9200 Dendermonde
rita Sabbe
het eten was heel lekker en meer dan genoeg is zeker voor herhaling vatbaar
12-04-2021
Den Triptiek - 2470 Retie
cis goris
Weerom lekker gegeten van de takeaway deals. Ook plezant dat je er nog een bowling spelletje bovenop krijgt. Zeker een aanrader.
12-04-2021
Solimami - 2200 Herentals
lydia smets
Spijtig, de asperges waren niet gaar!! En het advies wat kreeg om ze op te warmen was: gewoon in de microgolf, zeker niet langer dan 5m! !
12-04-2021
Take Away @ De Jachthoorn - 2320 Hoogstraten
hilde van velthoven
Zeer lekker gegeten. En voldoende. Een aanrader !
12-04-2021
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Lut Knaepen
Verzorgd en lekker menu ! We hebben er van genoten !
11-04-2021
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Martine Cruysbergs
Lekker eten! Goed georganiseerd.👍👍👍
11-04-2021
Take Away @ De Jachthoorn - 2320 Hoogstraten
Wilfried Van der Borght
Prima kwaliteit, de dagschotel was goed verpakt. We kregen uitleg hoe we het gerecht terug moesten opwarmen. Vriendelijk personeel. Ik ga zeker terug!
11-04-2021
Take Away @ De Jachthoorn - 2320 Hoogstraten
Marc Verbeek
100% in orde.
11-04-2021
Het Verschil - 9340 Lede
FRANS DIERICKX
Het eten was super lekker , het is ook een goed restaurant met een goede naam Bedankt en we zijn blij dat we toch een beetje kunnen helpen in deze moeilijke tijd Tot nog eens dat staat vast
10-04-2021
Brasserie Marie - 2280 Grobbendonk
Ilse Van Gorp
Heerlijk gegeten. Mooi verzorgde gerechten, top.
09-04-2021
Pasen @ Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Patrick Reners
Het was top, hebben erg genoten en is zeker voor herhaling vatbaar. Enig minpuntje was toch de hoeveelheid ttz was redelijk beperkt, mocht wel wat meer geweest zijn vooral het hoofdgerecht. Is het nadeel waarschijnlijk als iets heel erg lekker is:-) Doe zo verder en tot binnenkort. Mvg, Patrick & familie
07-04-2021
Pasen @ Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Linda Vandersmissen
Heerlijk eten! Voor herhaling vatbaar...
06-04-2021
Pasen @ Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Tonny Abeels
Heel fijn samengesteld menu.Al de onderdelen voorzien van de begeleidende bereiding waren heel smaakvol. Wij vinden het voor herhaling vatbaar.Proficiat.
05-04-2021
Pasen @ Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Tonny Abeels
Heel fijn samengesteld menu.Al de onderdelen voorzien van de begeleidende bereiding waren heel smaakvol. Wij vinden het voor herhaling vatbaar.Proficiat.
05-04-2021
De Lieve - 8340 Damme
Johan Leyman
Het paasmenu was zoals steeds heel lekker en verzorgd! Steeds voor herhaling vatbaar!
05-04-2021
Pasen @ Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Willy Tans
Online bestelling was gemakkelijk en verliep vlot. De dag van de bestelling al bevestiging ontvangen. Het afhalen ging zeer vlot op het afgesproken uur. Lekker paasmenu, porties waren voldoende. Uitleg meegekregen om de maaltijden op te warmen. Aanrader.
05-04-2021
Pasen @ Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Denis Metten
Zoals steeds heeft men veel moeite gedaan om een lekkere take-away maaltijd te presenteren en met succes. Hopelijk kunnen we binnenkort weer ter plaatse genieten van al dat lekkers.
05-04-2021
De Lieve - 8340 Damme
Filp Mortier
Lekker en verzorgd, zeker voldoende. Voor herhaling vatbaar. 🥂
05-04-2021
Pasen @ Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Sofie Bielen
Alweer kunnen genieten van een super lekker menu!! Dank je wel aan het hele team!!
05-04-2021
Pasen @ Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Eddy Dubois
Alleen de manier hoe de bestelling je wordt overhandigd zegt alles! Vriendelijke zaalmeester en kok, super lekker eten (steeds is er de nodige zorg aan besteed) , kortom zoals wij de zaak al jaren kennen! Ik kan jullie dit alleen maar aanraden! Proficiat voor jullie inzet in deze tijden!
05-04-2021
Pasen @ Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Geert Vens
We hebben echt genoten van het heerlijk paasmenu. Vlotte afhandeling bij het afhalen . Met de bijgevoegde instructies konden we de smaakvolle gerechten snel op tafel brengen. Een feest voor alle zintuigen.
05-04-2021
Pasen @ Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Walter Bollen
Zeer lekker en gemakkelijk op te warmen via het begeleidings formulier.
05-04-2021
Pasen @ Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Lily Neys
Schitterende smaken. Top gerechten. Onze Pasen was geslaagd. Voor herhaling vatbaar. Dat we het nog niet eerder hebben gedaan.
05-04-2021
Pasen @ Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Dirk Meuwissen
Derde maal afgehaald. Het was weer uitmuntend! Weer voor herhaling vatbaar!
04-04-2021
Pasen @ Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Tony Verbeelen
Alles prima !!
04-04-2021
Pasen @ Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Guido Crevecoeur
Zeer goed verzorgd en heel lekker zoals altijd. Voor herhaling vatbaar.
04-04-2021
Pasen @ Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Kristien Waerniers
Heel lekker menu tot in de pintjes verzorgd! Heel gemakkelijk op te warmen! We hebben ervan genoten!
04-04-2021
La Tierra Foodbar & Shop - 2430 Eindhout
Annelies Wuyts
Het was veel, lekker en gevarieerd! TOP!
03-04-2021
Bar Plaza - 2970 Schilde
Nicole Shames
De paella was superlekker en warm! De levering was stipt op tijd! Voor herhaling vatbaar!
30-03-2021
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Marie-France Staeren
Goede service en uitleg ; lekkere take away gerechten
29-03-2021
Bar Plaza - 2970 Schilde
Karel Van der Goten
De bestelde paella voor 4 personen werd zaterdag om 18:25 aan huis afgeleverd. Vriendelijke man en vlotte afrekening. De hoeveelheid was verdeeld 4 porties en zeker ruim voldoende en mooie vulling met zeevruchten . Zeker voor herhaling vatbaar !! Vriendelijke groeten Carl.
29-03-2021
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Luc RERREN
Weer heerlijke verwenning !
29-03-2021
Take Away @ De Jachthoorn - 2320 Hoogstraten
paula muesen
Het eten was erg lekker en ruim voldoende: de krielaardappeltjes waren lekker gekruid, mooie stukken kip in de videe en een vers slaatje. Zeker voor herhaling vatbaar.
29-03-2021
Take Away @ De Jachthoorn - 2320 Hoogstraten
hilde van velthoven
Heel lekker !
28-03-2021
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Erwin Thijs
Zeer lekker. Prima prijs-kwaliteit. Een aanrader!
28-03-2021
Restaurant Ratatouille - 2340 Beerse
Vansprengel Carla
We hebben lekker gegeten! De portie vispannetje was absoluut meer dan genoeg en heerlijk van smaak! Lekker dessert! Aanrader!
28-03-2021
Take Away @ De Jachthoorn - 2320 Hoogstraten
Marie Willems
Lekker eten en netjes gepresenteerd ... Doen we zeker nog eens Marie Willems
28-03-2021
Resto Presence - 2900 Schoten
Els Van Dyck
Take away was helemaal in orde en lekker, vooral de eend was zeer lekker!
27-03-2021
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Walter De Waele
Alles was tip top in orde, zeer vriendelijk en goede uitleg...
27-03-2021
Take Away @ De Jachthoorn - 2320 Hoogstraten
hilde van velthoven
Heerlijk gegeten, prima verzorgd. Voor herhaling vatbaar.
25-03-2021
Criterium - 2560 Nijlen
Louis Verhaegen
Ook voor takeaway is Criterium zeer aan te bevelen : op afgesproken tijd gereed, goed verpakt, klaar om direct te eten bij thuiskomst
24-03-2021
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Miet Thys
Beste, Wij waren zeer tevreden. De menu was een streling voor de tong. Zeer praktisch en snel op tafel. Heerlijk gewoon. Het gaf ons een light versie gevoel van terug op restaurant te gaan. Wij kijken uit om dit in werkelijkheid te kunnen hervatten. Dank u wel voor de goede en vriendelijke service. Met vriendelijke groeten Miet Thys
22-03-2021
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Alex Bogaerts
Het is iedere keer opnieuw een plezier om met deze twee zaken samen te werken. Met Cuisine d'été voor het heerlijke driegangenmenu en met Two4One voor de vlotte afhandeling ! Tot de volgende keer !
22-03-2021
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Yvo Rens
Alweer lekker gegeten. De menu was af. Op naar de volgende👍😉
22-03-2021
d'Achtste Zaligheid - 2275 Lille
Bart Renders
Gemakkelijke opwarming van de gerechten. De dochter vond de spaghetti zo lekker dat ze het recept wou! Het varkenshaasje en de vidé waren ook zeer lekker. Voor herhaling vatbaar.
22-03-2021
Solimami - 2200 Herentals
mieke Meir
De schotel voor 2 personen is echt de helft van op de foto Deze tapas zijn zeker niet voor herhaling
21-03-2021
Solimami - 2200 Herentals
Sophie Proost
Wij bestelden Tapas, dit is een aanrader! Met onze twee tieners in huis bestelden we tapas voor 4. Voor ieder wat wils en we kwamen niets te kort! Ook de presentatie was zeer oké!
21-03-2021
Solimami - 2200 Herentals
Veerle Goormans
Laatste moment besteld en de dag erna nog voor de tijd er was ons lekker ontbijt mogen ontvangen het was een heerlijk en rijkelijk ontbijt voor 2 pers
21-03-2021
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Guy Keenen
Zo als altijd alles tot in de puntjes verzorgd! Het eten heel lekker! Perfect!
21-03-2021
Ripa Take Out - 2610 Wilrijk
Dirk Maervoet
Het was een ontbijt en echte aanrader , perfect en als zorgvuldig verpakt
20-03-2021
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Nathalie Vanhoonacker
Superlekker en makkelijk op tafel. Een aanrader :)
20-03-2021
Criterium - 2560 Nijlen
Maria Geeraerts
Heel lekker!
18-03-2021
Criterium - 2560 Nijlen
Peggy Vermeulen
Super lekker en zeker meer dan genoeg.
17-03-2021
Take Away @ De Jachthoorn - 2320 Hoogstraten
louis koyen
Heel lekker eten en zeker voldoende, ook netjes verzorgd. Gaan we zeker nogeens doen!
16-03-2021
Meat 48 - 2960 Sint-Lenaarts
Koen Van dyck
Vlotte bestelling, perfecte timing voor afhaling, doen we zeker nog een keer!
15-03-2021
Nero t' Avola - 9810 Eke
Cathy Donkerwolcke
Top!
15-03-2021
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Luc RERREN
Top zoals altijd !
15-03-2021
Brasserie Marie - 2280 Grobbendonk
Christel Daniels
Het kreeftenmenu was fantastisch lekker ! Ook in afhaalvorm was de presentatie echt mooi en aantrekkelijk, een absolute aanrader.
14-03-2021
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
GILBERT PULINGS
Wij hebben een heel lekkere avond gehad, 3 heerlijke gerechten ,voldoende heel goed op smaak, eigenlijk hadden we dit ook verwacht, cuisine d' eten is gewoon super. Wij komen er zeker nog terug
14-03-2021
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
GILBERT PULINGS
Wij hebben een heel lekkere avond gehad, 3 heerlijke gerechten ,voldoende heel goed op smaak, eigenlijk hadden we dit ook verwacht, cuisine d' eten is gewoon super. Wij komen er zeker nog terug
14-03-2021
Resto Presence - 2900 Schoten
Johan Stoop
Super lekker, en alles tot in de puntjes geregeld en verzorgd. Hopelijk tot snel maar dan met bediening aan tafel
14-03-2021
Resto Presence - 2900 Schoten
Johan Stoop
Super lekker, en alles tot in de puntjes geregeld en verzorgd. Hopelijk tot snel maar dan met bediening aan tafel
14-03-2021
Restaurant Retro - 8870 Izegem
Saskia Timperman
Is een topzaak hier in izegem....altijd lekker
13-03-2021
Resto Presence - 2900 Schoten
Marc Dens
Héél fijn !
13-03-2021
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Els Jacobs
In 1 woord: alles was TOP! Wij gaan zeker terug en kijken uit naar de heropening
13-03-2021
Zuiderhuis - 2200 Noorderwijk
Rien De Belser
prima
13-03-2021
De Lieve - 8340 Damme
rosita wintein
alles was zeer goed en lekker perfect uitgelegd van de chef alleen nog op te warmen ook goed voldoende zou zeker nog eens bestellen bedankt
12-03-2021
Restaurant La Horse - 9100 Sint-Niklaas
Franky De Cleene
Alles was tot in de puntjes verzorgd, zelfs de borrelnootjes voor bij het apperitief waren voorzien. Zelfs het peper en zout en het brood voor bij de soep was erbij. Zeer tevreden. Voor herhaling vatbaar. Franky De Cleene
11-03-2021
Het Verschil - 9340 Lede
Ann Ghyllebert
ik dacht dat ik besteld had voor 1 persoon maar blijkbaar was dit niet waar en moest ik voor 2 personen meenemen was wel lekker
11-03-2021
Criterium - 2560 Nijlen
Yvette De Laet
Take away van midweek was heel goed mooie portie degelijk verpakt en lekker ! We hebben met ons vier flink genoten, dank aan de mannen van ‘t Criterium.
11-03-2021
Take Away @ De Jachthoorn - 2320 Hoogstraten
Els Sysmans
Heel lekker!!!
08-03-2021
De Lieve - 8340 Damme
herman Verkest
Wij hebben al een paar keer genoten van de take away van restaurant De Lieve en zijn elke keer weer verrast hoe lekker het is....dus weer voor herhaling vatbaar.....
08-03-2021
Take Away @ De Jachthoorn - 2320 Hoogstraten
Eric Baeyens
Dit was de eerste keer dat we via two4one besteld hebben. Het eten was zeer lekker, zeker voldoende en dus zeker voor herhaling vatbaar.
08-03-2021
Restaurant De Schelde - 9200 Dendermonde
rita Sabbe
de bestelling en afhaling bij restaurant de schelde verliep heel vlot en het eten was netjes verpakt en heel lekker. zeker voor herhaling vatbaar.
08-03-2021
La Tierra Foodbar & Shop - 2430 Eindhout
Jan Bellen
super lekkere tapa's
07-03-2021
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Werner Ceunen
Top .... het echte restaurantgevoel ... maar dan thuis !! Super lekker en bij afhaling super vriendelijk 👍
07-03-2021
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Guy Keenen
Top! Altijd alles netjes klaargemaakt en zeer lekker!
07-03-2021
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Kim Page
Het was echt super lekker! Makkelijk op te warmen. We hebben ervan genoten 🤗
06-03-2021
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Kim Page
Het was echt super lekker! Makkelijk op te warmen. We hebben ervan genoten 🤗
06-03-2021
Het Verschil - 9340 Lede
Willy Vanderrusten
Super lekkere take away menu ervaren, asperges soepje gevold door lekkere slibtongetjes! Een feest ! Hartelijk dank. We zien er naar uit om weldra "echt" terug te komen tafelen bij jullie.
06-03-2021
Het Verschil - 9340 Lede
Willy Vanderrusten
Super lekkere take away menu ervaren, asperges soepje gevold door lekkere slibtongetjes! Een feest ! Hartelijk dank. We zien er naar uit om weldra "echt" terug te komen tafelen bij jullie.
06-03-2021
Restaurant Sensai - 8400 Oostende
Raf Stroobant
Eerlijke en heerlijke keuken met korrekte levering.Zeker voor herhaling vatbaar.
06-03-2021
Restaurant La Horse - 9100 Sint-Niklaas
Corinne Keppens
Heel lekker gegeten! Vriendelijke ontvangst en degelijke uitleg in verband met de opwarming. Leuke kommetjes meegegeven om in op te warmen. Zeker voor herhaling vatbaar, een aanrader dus, al ga ik toch veel liever in het restaurant zelf eten 😀
02-03-2021