Beoordelingen

Bekijk onze laatste 50 beoordelingen of klik op de naam van een zaak om beoordelingen van enkel deze zaak te bekijken.

Het Archief - 2440 Geel
Leopold Vanhoof
We zijn er goed ontvangen door de gastvrouw en kregen een goede en snelle bediening. Al de gerechten waren goed verzorgd en er was ruimschoots voldoende. Mijn vrouw en ik hebben lekker gegeten. De wijn was goed en aan democratische prijs. Het interieur en de aankleding van de zaak was vrij sober maar heel aangenaam. We komen zeker terug met onze kameraden.
28-10-2021
Brasserie Marie - 2280 Grobbendonk
Koen Paulissen
Heel lekker en klassevol gegeten in een mooi kader. Aanrader.
28-10-2021
De Combi - 8400 Oostende
Rik Knockaert
Het was een bijzonder fijne ervaring, voor een zacht prijsje. De dranken (2,95 euro voor een cola) vonden wij wel aan de erg hoge kant. Anders niets dan lof, lekker eten, een bijzonder vriendelijke ontvangst en een innemende Nick bij de bediening. Ook mijn schoonbroer en - zus waren er bij en hadden niets dan lovende woorden. Vriendelijke groeten, Rik en Leona Knockaert-Dewitte Dadizele
28-10-2021
Carrousel d' Anvers - 2000 Antwerpen
WILLY DUPONT
vriendelijke en vlugge bediening. Lekker eten ! Zowel voor- als hoofdgerecht waren top ! Dessert versgebakken pannekoek met bolletje heerlijk ijs. Alleen stond de muziek iets te luid en zou men op de blote tafels een tafelkleedje mogen leggen, het mag zelfs van papier.
28-10-2021
De Combi - 8400 Oostende
andre de ruijter
Een echte aanrader. Geniet er van een lekker diner met vriendelijke bediening en bovenop een koffie met koekje van DESTROOPER? EEN PRALINE EN 2 CHOCOLAATJES !
27-10-2021
't Oud Lier - 2500 Lier
Saskia Slegers
Gisteren (26/10) gereserveerd voor dezelfde avond voor 2 personen met de two for one. Daar aangekomen werden we vriendelijk ontvangen, de ober vroeg ons welk menu het was, wat ik even raar vond. Bon, het ging verder heel vlot: mochten kiezen uit twee menu's (kaaskroketten of de carpaccio, rumsteak of zalm en chocomousse of dame blanche. Het vlees vroeg ik om saignant te bakken. Helaas eerder blue dan saigant, maar het was nog lekker :). De frietjes lijken handgesneden, champignonsaus was eerder smaakloos (en leek een basissaus te zijn waar dan champignons of peperbolletjes bijgegooid worden), toch maakte de combinatie met een fris slaatje het lekker. Het dessert dat ik koos was dame blanche en dit werd geserveerd in zo'n pannetje waarin in andere zaken vis geserveerd wordt. Leuke presentatie, enkel hoort bij dame blanche warme chocoladesaus. Toch een dikke vier op vijf voor dit concept.
27-10-2021
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Yvo Fabes
Zowel de bediening als de maaltijd waren zeeer kwaliteitsvol. De competentie van de ober was klasse.
27-10-2021
De Combi - 8400 Oostende
guy wittenberg
heel lekker gegeten. Vlotte bediening. prijs/kwaliteit zeker te waarderen. Tof om de combi te leren kennen.
26-10-2021
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Gerda Daems
Wij danken jullie want door two4one hebben wij een super restaurant leren kennen .Alles was een meevaller. Zeker voor herhaling vatbaar en een dikke aanrader.
26-10-2021
Jean Melis
het eten was uitstekend, prima service, vriendelijk personeel, is voor herhaling vatbaar.
26-10-2021
Ontbijt @ De Jachthoorn - 2320 Hoogstraten
christel wauters
Heel lekker ontbijtbuffet werd steeds bijgevuld, mooie locatie, vriendelijk personeel zeker voor herhaling vatbaar
26-10-2021
Carrousel d' Anvers - 2000 Antwerpen
Greet Somers
Wij zijn zeer tevreden van Carrousel d’Anvers. Zowel het voorgerecht (carpaccio) als het hoofdgerecht (slibtongen) waren heel lekker en vers.
26-10-2021
Criterium - 2560 Nijlen
Belmans Theo
Alles perfekt alweer en voor herhaling vatbaar
25-10-2021
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Josephina Hillen
Heel lekker gegeten zoals altijd beter is er niet
25-10-2021
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Johan De Groot
Het eten was lekker en we kregen een perfecte bediening. Gezellig kader.
25-10-2021
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Robert Claes
Zoals alle vorige, ook dit bezoek tip top in orde tot binnenkort
25-10-2021
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Rita Nulens
Wij hebben weer gezellig en lekker gegeten! Het was weer helemaal top!
25-10-2021
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Rita Nulens
Wij hebben weer gezellig en lekker gegeten! Het was weer helemaal top!
25-10-2021
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Rita Nulens
Wij hebben weer gezellig en lekker gegeten! Het was weer helemaal top!
25-10-2021
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Rita Nulens
Wij hebben weer gezellig en lekker gegeten! Het was weer helemaal top!
25-10-2021
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Rita Nulens
Wij hebben weer gezellig en lekker gegeten! Het was weer helemaal top!
25-10-2021
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Rita Nulens
Wij hebben weer gezellig en lekker gegeten! Het was weer helemaal top!
25-10-2021
Bistro des Belges - 8400 Oostende
Stijn De Buysscher
Door in bistro Des Belges te gaan eten hebben we tijdens ons weekendje Oostende dubbel genoten! Met dank aan two4one!
25-10-2021
't Oud Lier - 2500 Lier
Patsie Reyntjens
Prima! Een echte aanrader! Goede kwaliteit en vriendelijke bediening!
25-10-2021
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Jos Moens
Het was weer zeer lekker. Hebben er van genoten. Vriendelijke bediening en vlot. Doen dit zeker nog over
25-10-2021
De Combi - 8400 Oostende
Bob Nys
We hebben echt lekker gegeten en alles werd met de glimlach aan tafel gebracht onder het genot van mooie muziek. Van ons krijgt de Combi een dikke 10. We komen zeker terug!
25-10-2021
Marc Daelemans
Zeer vriendelijke ontvangst , het eten was zeer lekker en verzorgd !!We moesten wel redelijk lang wachten tussen elk gerecht, maar dat was te begrijpen de zaak en het terras was bijna volzet. Een klein minpuntje de prijs voor een glaasje CAVA (7,90€) vind ik wel wat overdreven ! We komen zeker nog eens terug . Marc & Greet
25-10-2021
Criterium - 2560 Nijlen
Benny Clé
Prima, niets op aan te merken.
25-10-2021
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Rita Nulens
Het was weer zéér gezellig en het eten was helemaal top!
25-10-2021
De Combi - 8400 Oostende
Linda Martens
Alles in De Combi is altijd perfect ,zowel het eten als de bediening zeker en vast een aanrader !!!
25-10-2021
Het Archief - 2440 Geel
Wendy Van de Wouwer
Lekker gegeten! Zeker een aanrader
25-10-2021
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Nicole Tassent
Ontvangst was heel aangenaam . De bediening verzorgd en de maaltijd uitstekend. Een bezoek aan de zaak zeker voor herhaling vatbaar.
25-10-2021
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Catherine Vermeersch-De Jaeger
Top zoals altijd xxx
24-10-2021
De Combi - 8400 Oostende
Edgard Vernimmen
Zeer lekker en vriendelijke bediening. een aanrader waar we nog zullen komen.
24-10-2021
Krua Thai Restaurant - 2000 Antwerpen
michel lagache
Alles oké .
24-10-2021
Brasserie Flores - 8800 Roeselare
Jos Muylle
Van begroeting tot betaling. Toppie.
24-10-2021
Brasserie Flores - 8800 Roeselare
freddy van waerebeek
Top brasserie!! Vriendelijke bediening & zeer lekkere gerechten.
24-10-2021
Brasserie Flores - 8800 Roeselare
julien muylle
Alles was ok voor herhaling vatbaar.
24-10-2021
Christel Ceulemans
Alles perfect naar wens: lekker eten, vriendelijke bediening, gezellige inrichting. Een echte aanrader.
24-10-2021
Brasserie Flores - 8800 Roeselare
caroline lauwers
Zoals altijd lekker eten en vriendelijke bediening.
24-10-2021
De Combi - 8400 Oostende
Linda Flipkens
Het was helemaal in orde. Vriendelijk personeel en lekker eten!
24-10-2021
Brasserie Flores - 8800 Roeselare
Martine Lepoudre
heel gezellig tafelen daar vriendelijke bediening keuze genoeg uit de lekkere gerechten voor herhaling vatbaar
24-10-2021
't Oud Lier - 2500 Lier
Ronny Van Gehuchten
Goed gegeten zeer vriendelijk personeel voor herhaling vatbaar.
24-10-2021
Het Burgemeestershuis - 3920 Lommel
Theo Vrancken
het was een zeer mooie ervaring , zeker voor herhaling vatbaar.
23-10-2021
Brasserie Flores - 8800 Roeselare
Geert Devidt
Heel lekker, vlotte bediening! prijs kwaliteit is ok. Een aanrader!
23-10-2021
Restaurant Retro - 8870 Izegem
Dorine Nuyten
Lekker gegeten gezellig zitten en vriendelijk personeel
23-10-2021
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Theo Moons
Top, top alles naar wens. Lekker eten en supper vriendelijk. Echte aanrader. Bedankt aan beide uitbaters
23-10-2021
Torenhof - 2260 Tongerlo-Westerlo
Albert Maerevoet
In deze zaak komen we al vele jaren en steeds keren we tevreden huiswaarts,een aanrader,
23-10-2021
Casa Elise - 2250 Olen
Christa Vervoort
Vriendelijke ontvangst, zalige massage. Echt een aanrader
23-10-2021
Torenhof - 2260 Tongerlo-Westerlo
Joris Goris
Heel lekker gegeten .Wij komen hier heel graag.
22-10-2021
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Jean-paul Meys
Waren op donderdag middaguur de enige 'gasten' (?!). Bediening zeer vriendelijk. De rundercarpaccio was ondermaats (minieme parmezaanschilfers, verlepte rucola en de pijnboompitjes ontbraken > wat een contrast met de foto op de site). Jammer. De tournedos werd goedgekeurd. De frietjes zijn één handgesneden aardappel per persoon. Dessert spie (zurige - niet al te verse) kaastaart met dopje slagroom uit spuitbus. De zogenaamde 90 euro voor 2 personen lijkt ons niet geheel correct. Two4One gaf ons de kans dit restaurant te (her)ontdekken. De accenten liggen niet zozeer Belgische keuken van de toenmalige Brasserie, eerder nu algemeen Oosters.
22-10-2021
HUBERT Heyninck
zeer vriendelijk personeel, verzorgd en zeer goed menu wij komen kortelings nog terug
22-10-2021
Brasserie Flores - 8800 Roeselare
Bernard noseda
Zeer lekker van eten en vriendelijke bediening goed voor herhaling
22-10-2021
Bistro Den Huzaar - 8000 Brugge
Jocelyne Willems
Het was zeer lekker en vriendelijk servies
22-10-2021
Ontbijt @ De Jachthoorn - 2320 Hoogstraten
Willy Geluykens
Het was tip top in orde.We gaan zeker nog is terug.
22-10-2021
Brasserie Marie - 2280 Grobbendonk
Debby Van Eester
Toffe locatie .top bediening en super lekker gegeten
21-10-2021
Brasserie Flores - 8800 Roeselare
Ellen Lannoy
Ik ben daar al meerdere keren geweest. Steeds een heel vlotte bediening, heel vriendelijk personeel en op het einde een persoonlijke bedanking van de eigenaar. Super lekker eten!
21-10-2021
Ontbijt @ De Jachthoorn - 2320 Hoogstraten
Lief Valgaeren
We hebben hebben heel lekker gegeten in de Jachthoorn ! Keuze genoeg en zoveel je maar wilt kan niet beter ! Dank u wel !
21-10-2021
Torenhof - 2260 Tongerlo-Westerlo
Jozef Verdonck
Heel lekker gegeten, top. Gaan zeker nog terug.
21-10-2021
PETER VAN DEN BROEKE
Lekker ! Echt lekker !
21-10-2021
De Combi - 8400 Oostende
Leen Pollefliet
Al meerdere keren zeer lekker gegeten in De Combi: zowel het ontbijt, als de tweegangen- en driegangenlunch zijn van zeer goede kwaliteit. De porties zijn royaal en de ingrediënten zijn zeer vers. Ook de bediening is vriendelijk. Net daarom blijven wij graag teruggaan naar De Combi.
20-10-2021
De Combi - 8400 Oostende
Marc Van Weert
Zeer lekker eten, vriendelijke bediening. Zeker een aanrader.
20-10-2021
Het Archief - 2440 Geel
Sandra Boonen
Top restaurant !!!
20-10-2021
't Oud Lier - 2500 Lier
Luc Corthout
Alles in orde, al meermaals geweest en we gaan zeker nog yerug
20-10-2021
Privesauna Atlantis - 2530 Boechout
Clio Bogaerts
heel fijn onthaal! we waren te vroeg en dit was geen enkel probleem heel fijne ervaring! komen zeker terug
20-10-2021
De Combi - 8400 Oostende
Henri Marstboom
super lekker gegeten,heel vriendelijke ontvangst,komen hier zeker nog terug
20-10-2021
Brasserie Flores - 8800 Roeselare
Nick Lefevere
Alles was top. We gaan zeker terug.
20-10-2021
De Notelaar - 2460 Kasterlee
guy vrielynck
Zeer aangename kennismaking met het restaurant 'De Notelaar', zeer goede bediening en verfijnde gerechten. Voor herhaling vatbaar.
20-10-2021
De Combi - 8400 Oostende
Henri Marstboom
Zeer goed, lekker eten en mooi geserveerd, ik heb de twoo 4one menu genomen, voorgerecht, scampies en nog nagerecht , met zeer goede fles witte wijn, Heb in dit restaurant al vele keren geweest, TOP,
20-10-2021
De Combi - 8400 Oostende
Jos Lissens
Alles verliep naar wens. Het eten was heel lekker. Er was genoeg tijd tussen de drie gangen, dit is zeker een pluspunt. Super vriendelijke ontvangst en bediening. En voor die prijs, chapeau !! 👍👍👍 Is zeker voor herhaling vatbaar !! Interieur is schitterend, en de eigen radiozender is ook super. Mooie muziek terwijl je geniet van je eten. Wij komen zeker terug !!
19-10-2021
Brasserie Flores - 8800 Roeselare
Daphne Van der Straeten
Vriendelijke bediening,héél lekker van eten en de wijn vonden we ook héél lekker... Als ik iets moet meegeven,is wat meer saus bij de mooie meid maar wij zijn dan ook echte sausmadammen ;-) Wij komen zeker terug ;-)
18-10-2021
De Combi - 8400 Oostende
Annie Michiels
Het was super lekker en heel vriendelijke uitbater. Zeker voor herhaling vatbaar
18-10-2021
't Oud Lier - 2500 Lier
leen leeman
Bijzonder vriendelijke bediening en overheerlijk gegeten. Een extra truitje was geen overbodige luxe geweest. Los daarvan een absolute aanrader! Wij gaan nog terug!
18-10-2021
De Lieve - 8340 Damme
Regine Van Robays
Super lekker en heel vriendelijk !
18-10-2021
Criterium - 2560 Nijlen
marc daems
zeer lekker gegeten in Criterium !! De bediening was top en erg vriendelijk !!
18-10-2021
De Combi - 8400 Oostende
Frank De pauw
Het was heel gezellig en lekker De mensen waren er heel vriendelijk Een aanrader Wij gaan zeker terug
18-10-2021
Brasserie Marie - 2280 Grobbendonk
Giuseppe Lezzi
Gezellig en lekker eten spontane goede bediening in een mooi kader met uitzicht op het water
18-10-2021
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Frank Verstraeten
Fenomenaal vriendelijke en attente bediening. Heel lekker eten met voor ons de juiste porties. Aan tafel gebracht met zin voor presentatie en schoonheid. Perfecte timing tussen de gangen.
18-10-2021
Gonia Greek Bistro - 2500 Lier
Gerda Truije
Heel gezellige zaak, vriendelijke gastheer en joviale bediening. Lekker eten, voor herhaling vatbaar. Doe zo voort!
18-10-2021
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
André Hadermann
De lunch was in orde, maar spijtig genoeg waren we maar met zijn 2 in de zaal tot na 13u30
18-10-2021
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Monique Lenssens
Zeer lekker eten en een vriendelijke bediening. Wij waren zeer tevreden
18-10-2021
Gonia Greek Bistro - 2500 Lier
Marleen Lipkens
goed ontvangst, vriendelijke bediening . Het eten was zeer lekker en huisbereid.
18-10-2021
De Combi - 8400 Oostende
Redgy Dekoker
Stief goed
18-10-2021
De Combi - 8400 Oostende
Redgy Dekoker
Stief goed
18-10-2021
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Eva de wit
Supervriendelijk personeel! Tournedos lekker mals en verse champignonsaus!!! Ik kom zeker terug!!!
18-10-2021
Restaurant Bel'Air - 8370 Blankenberge
Carina Vanden Broecke
Leuke ervaring, vriendelijke bediening, lekker eten. Een aanrader.
18-10-2021
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Guy Keenen
Alles is perfect gelopen! Top restaurant! Kan niet beter!
18-10-2021
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Guy Keenen
Alles is perfect gelopen! Top restaurant!
18-10-2021
't Oud Lier - 2500 Lier
Patricia Vancoppenolle
Porties waren ruim voldoende; aanbod en keuze tussen telkens 2 gerechten ideaal.
18-10-2021
Brasserie Flores - 8800 Roeselare
Anne De Swaef
Super! Wij komen zeker terug.
17-10-2021
Anita Holscher
Allereerst hebben we een fantastische avond gehad, prima bediening, superlekker eten, het was gewoon af,niets op aan te merken. Zo hebben we het ook al altijd gehad. Voor ons blijft Het Moment in Lier nr1. Dus zou ik zeggen tot een volgende.
17-10-2021
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Marc Meeus
lekker eten vlotte en vriendelijke bediening voor herhaling vatbaar
17-10-2021
De Combi - 8400 Oostende
Jo Stubbe
Vriendelijke vlotte bediening, ruime zitplaatsen en lekker ,copieus menu ,wat wil je nog meer. Jo Stubbe-Goossens
17-10-2021
De Combi - 8400 Oostende
Jo Stubbe
Vriendelijke vlotte bediening, ruime zitplaatsen en lekker ,copieus menu ,wat wil je nog meer. Jo Stubbe-Goossens
17-10-2021
Ontbijt @ De Jachthoorn - 2320 Hoogstraten
Annick De keyser
Het was allemaal dik in orde en komen zeker nog eens terug.
17-10-2021
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Carolus Lenaerts
alles was in orde
17-10-2021
De Combi - 8400 Oostende
Carmen Vanheddegem
Was enorm lekker,ZEER vriendelijk personeel. en prachtige promotie.We komen zeker terug!!!
17-10-2021
Het Archief - 2440 Geel
Monique Fleerackers
Alles aar verwachting , het eten was verzorgd en lekker . Flesje wijn 16,5 € zeker niet duur
17-10-2021
Bistro des Belges - 8400 Oostende
Willy Stalmans
Zeer vriendelijk personeel , alles heel lekker en een snelle bediening. Zeker een aanrader
17-10-2021
Restaurant Retro - 8870 Izegem
Patrick Deblaere
Aanrader Lekker, vlotte bediening, sfeervol.
17-10-2021