Beoordelingen

Bekijk onze laatste 50 beoordelingen of klik op de naam van een zaak om beoordelingen van enkel deze zaak te bekijken.

Pure Sauna - 2500 Lier
Peggy H.
Alles was prima in orde. Goede ontvangst, lekkere hapjes. Goeie massage. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar!!! We hebben ervan genoten.
27-01-2023
't Oud Lier - 2500 Lier
Annita S.
We hebben lekker gegeten. De bediening was behulpzaam en vriendelijk. Wij gaan zeker nog terug. Aanrader!
27-01-2023
Brasserie Anoot - 2100 Deurne
Hugo M.
Ik vond het eten heel lekker. Zeker om nog eens terug te gaan. De bediening was ook goed . Vriendelijk.
26-01-2023
Brasserie Anoot - 2100 Deurne
Louis D.
Het eten was super - een ongedwongen sfeer en een zeer vriendelijke bediening. Pluspunt : vlakbij een tramhalte.
26-01-2023
Brasserie George - 2330 Merksplas
Sonja D.
Wij hebben genoten gisteren van deze doel. Verzorgd en vlotte bediening.
25-01-2023
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Geert S.
Zeer lekker gegeten zoals altijd. Speciale aanpassing gedaan voor zwanger persoon. Echt super!
25-01-2023
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Maria Q.
Heerlijk gegeten! Voor herhaling vatbaar!
24-01-2023
Criterium - 2560 Nijlen
Valére B.
is iet doorgegaan kom menu niet nemen, reden : hadden geschenken bon.
24-01-2023
Ria B.
We kregen een mooie rustige plaats aan het raam, een goed begin en daar waar we zeer tevreden mee. Het menu was mooi uitgebalanceerd. Van het eerste tot het laatste gerecht kregen we een mooie portie en was alles even lekker en vers. Hier gaan we nog naartoe!
24-01-2023
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Maria Q.
Heerlijk gegeten! Voor herhaling vatbaar!
24-01-2023
Karina W.
Zeer lekker gegeten...vriendelijke bediening...we komen zeker terug !!!
23-01-2023
Fogos - 2000 Antwerpen
Guy V.
Goede bediening, vriendelijk personeel en lekker en goed eten
23-01-2023
Wolfstee - 2200 Herentals
Fons B.
Prima lunch, gerechten, bediening en gelegenheidgelegenheid,
23-01-2023
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
dirk V.
Weer top gegeten. Heel lekker en vriendelijke en vlotte bediening. Een aanrader.
23-01-2023
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Chris B.
zéér degelijk , zoals altijd!
23-01-2023
Steakhouse Angus - 2800 Mechelen
Paul V.
De maaltijd was lekker, de bediening vriendelijk en bereid om op onze vragen in te gaan.
23-01-2023
Fred H.
Jullie hebben er twee tevreden klanten bij! 😉
23-01-2023
Brasserie Anoot - 2100 Deurne
Kathy D.
Was super lekker, voor herhaling
23-01-2023
Anita H.
Zoals alle vorige keren was ook dit etentje weer een succes. De hoeveelheid van de hoofdschotel was dit maal minder maar niet minder lekker. We kijken al uit op een volgende keer.
22-01-2023
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Paul B.
Het was allemaal lekker en vriendelijke bediening.voor herhaling vatbaar
22-01-2023
't Oud Lier - 2500 Lier
Jos D.
heel erg genoten van het two4one etentje in 't Oud Lier. We kennen de zaak reeds lang en komen elke keer graag terug voor een etentje, een koffie of een pannenkoek.
21-01-2023
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Eric M.
Bedankt het was super lekker en goede bediening zo als altijd mersiekes
21-01-2023
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Els v.
Heel fijne, culinaire ervaring. Ruime keuze uit de kaart, super fijne en mooi opgediende gerechten. Vriendelijke bediening. Als extraatje kregen we bij de apero nog een fijne amuse en bij de koffie nog 2 super lekkere zoetigheden gepresenteerd. Een ervaring om te delen.
21-01-2023
Mady B.
Was ok, lekker, vriendelijke bediening
21-01-2023
Het Gerecht - 2250 Olen
Patrick S.
Lekker eten in een mooie setting
21-01-2023
Criterium - 2560 Nijlen
Annick H.
Het was TOP
21-01-2023
De Repertoire - 2200 Herentals
Guy D.
Leuk avondje , mooie locatie en kei lekker gegeten. Super vriendelijke personeel , we komen zeker nog terug
21-01-2023
Torenhof - 2260 Tongerlo-Westerlo
Monique H.
Lekker gegeten met een heel goede bediening, top
20-01-2023
Bar-Bistro Vin Perdu - 2360 Oud-Turnhout
Kaat D.
Gezellige setting, lekkere gerechtjes, aangename bediening en erg klantvriendelijk! Een koffie in de plaats van de crème brulee gevraagd en hebben deze niet aangerekend. Super!
20-01-2023
Torenhof - 2260 Tongerlo-Westerlo
Ingrid O.
Super lekker gegeten en zeer vriendelijke bediening! Zeker voor herhaling vatbaar...
20-01-2023
Therese V.
Het was erg lekker. De bediening was heel vriendelijk en correct. Verder niets op aan te merken!
20-01-2023
Het Gerecht - 2250 Olen
Eric A.
Heel lekker gegeten in een mooie omgeving. Vriendelijke bediening en de gerechten waren top van smaak en heel mooi gepresenteerd! Voor ons een geslaagde en leuke beleving!
19-01-2023
De Repertoire - 2200 Herentals
Els K.
Super vriendelijk,super lekker en super gezellig !!!
18-01-2023
De Repertoire - 2200 Herentals
Els K.
Super vriendelijk,super lekker en super gezellig !!!
18-01-2023
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Fabienne P.
Was buitengewoon fantastisch
18-01-2023
Restaurant Bel'Air - 8370 Blankenberge
Ann V.
Mooi restaurant, prachtige bazen. Zeer vriendelijk personeel en het eten was zeer lekker. Zeer lekkere garnaal en kaaskroket gekregen “ levendevers in het westvlaams om u vingers af te likken), dan een zeer mooi stuk filet mignonsteak met zeer lekkere bearnaisesaus en bolletje vanille-ijs of koffie/thee. Zeer lekker gegeten, gaan zeker terug als we in Blankenberge zijn.
16-01-2023
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Johan W.
Wij waren met een groep van 11personen alles is naar wens verlopen,heel lekker eten en een fijne bediening.Dank je wel
16-01-2023
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Paul V.
Wij hebben genoten van onze twoforone deal. Goed uitgekozen menu met heerlijke gerechten. Vriendelijke en vlotte bediening. Wij komen zeker nog eens terug. Paul en co.
16-01-2023
Ronald V.
Uitstekend voor herhaling vatbaar
16-01-2023
Fogos - 2000 Antwerpen
Mieke V.
Niets dan lof! Mooi restaurant, lekker eten, overdadig veel, en buitengewoon vriendelijk personeel. Wij komen zeker terug!
16-01-2023
Roger V.
Alles was perfect
15-01-2023
Wolfstee - 2200 Herentals
Ria V.
Het was verzorg en heel lekker
15-01-2023
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Yvo F.
Zoals steeds was de kwaliteit van het eten en van de bediening excellent. Ik heb wel voorgesteld om de volgorde van het menu te wijzigen.
15-01-2023
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Yvo F.
Zoals steeds was de kwaliteit van het eten en van de bediening excellent. Ik heb wel voorgesteld om de volgorde van het menu te wijzigen.
15-01-2023
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Yvo F.
Zoals steeds was de kwaliteit van het eten en van de bediening excellent. Ik heb wel voorgesteld om de volgorde van het menu te wijzigen.
15-01-2023
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
Yvan M.
Fijne ervaring!! Prijs kwaliteit ok
14-01-2023
Torenhof - 2260 Tongerlo-Westerlo
Guy G.
Vriendelijke bediening en lekker eten
14-01-2023
Beukenhof - 2850 Boom
Sabine M.
Heel lekker gegeten. Mooi interieur en vriendelijke bediening
14-01-2023
Moortgat P.
Vriendelijke bediening en altijd heel lekker en mooi gepresenteerd.komen hier graag eten.
12-01-2023
De Repertoire - 2200 Herentals
Jos B.
Fantastisch. Lekkere amuze, voorgerecht ( mosseltjes) zeer lekker. Lekkere malse biefstuk. En een lekker wijntje. Voor herhaling vatbaar.
11-01-2023
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
angele V.
zoals altijd in blaffetuurken, alles dik in orde, zeker voor herhaling vatbaar!
09-01-2023
Fogos - 2000 Antwerpen
Anneke D.
Super lekker gegeten, vriendelijke bediening, gezellige setting! TOP!!!!
09-01-2023
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
CARINE R.
We hebben weer echt genoten......zoals iedere keer bij cuisine d été.....lekkere gerechten en een supervriendelijke bediening !!! Blijf zo verder doen en dan blijven wij zeker terug komen !!!!
09-01-2023
Criterium - 2560 Nijlen
Martine D.
Super lekker menu! Erg vriendelijke bediening in een gezellig en mooi kader. Gewoon top!!
08-01-2023
Daniel J.
Lekker gegeten. Personal touch. Voor herhaling vatbaar.
08-01-2023
Restaurant Bel'Air - 8370 Blankenberge
Patrick D.
Vriendelijke bediening en lekker gegeten voor herhaling vatbaar.
08-01-2023
Brasserie Anoot - 2100 Deurne
John V.
Vriendelijke bediening en lekker gegeten
08-01-2023
Steakhouse Angus - 2800 Mechelen
Ann G.
Heel vriendelijke bediening. Het eten was heel lekker.
08-01-2023
Marc D.
Schitterend en Zeer Lekker Vriendelijk We gaan zeker nog terug
08-01-2023
Criterium - 2560 Nijlen
Ria B.
Super lekker, grote porties en vriendelijk personeel.
07-01-2023
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Ingrid W.
Top! We zijn er al verschillende keren geweest en elke keer opnieuw heel lekker gegeten, is zeker een aanrader
06-01-2023
Il Artigiano - 2000 Antwerpen
Liesbet G.
De two for one was echt de moeite waard. Het eten was lekker en het waren grote porties. Het menu is een keuze van de chef, maar je kan wel kiezen tussen vis of vlees. De two for one is een aanrader.
06-01-2023
Criterium - 2560 Nijlen
Christel M.
Heerlijk gegeten. Prachtig hoe de wildpaté op een bord werd gedresseerd. Lekker witloof soepje met garnalen. Fazant als hoofdgerecht, lekker en prachtig om te zien. De appelstrudel met ijs was een fantastische afsluiter. Zeer vriendelijke bediening.
06-01-2023
Preuverie - 3500 Hasselt
Stevens R.
Het was een gezellig restaurantje met mooie en lekkere gerechten. Vriendelijke en zeer gedienstige eigenaar - kok.
04-01-2023
Sandeshoved - 8620 Nieuwpoort
Luc C.
Het was lekker betreffende de menu en de portie waren genoeg. De netheid van de zaak was ook in orde. Vriendelijk personeel. Geen negative punten te melden, voor herhaling vatbaar.
04-01-2023
't Oud Lier - 2500 Lier
Chris V.
Heel gezellig, eten zeer lekker eten. Personeel was zeer vriendelijk. Voor herhaling vatbaar.
02-01-2023
Restaurant Bel'Air - 8370 Blankenberge
Paul V.
Lekker eten Goede bediening
31-12-2022
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Diana B.
Zalig restaurantje. Hier is het zeer rustig genieten van begin tot eind. Zeer vriendelijke uitbaters en zeer lekker eten. Zeker doen een echte aanrader.
31-12-2022
Torenhof - 2260 Tongerlo-Westerlo
frans s.
Top
30-12-2022
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Cecile K.
Wederom kunnen genieten van een heerlijk samengesteld menu. Verfijnd, kwalitatief hoogstaand, gezellige zaak, super vriendelijke bediening. Aanrader 👍👍👍
30-12-2022
Jos J.
Service:lamentabel (1uur en 20 minuten wachten op eerste gang en dan hadden we nog zelf gevraagd "wanneer er wat zou komen". Sfeer in restaurant: in orde ; eten zelf: lekker.
30-12-2022
Brasserie George - 2330 Merksplas
Inge B.
Van het hapje tot het dessert genoten. Lekker en zeer mooi gedresseerd. Heel toffe zaak, wij komen zeker terug.
30-12-2022
Criterium - 2560 Nijlen
Suzanne M.
Eten was zeer lekker en de bediening uitstekend. Wel grote porties. Ik kom zeker terug, maar ik vraag dan om in de zaal te zitten, vanwege veel lawaai, in de zaal is het veel rustiger.
30-12-2022
Torenhof - 2260 Tongerlo-Westerlo
Christiane C.
Het was weer zeer lekker met een klein minpuntje, dat ons hoofdgerecht weer niet warm genoeg was ,maar dat werd vlug opgelost,rijstpap als nagerecht vinden we nogal zwaar
29-12-2022
De Repertoire - 2200 Herentals
Calixte N.
Maaltijd is perfect verlopen. Vlotte en vriendelijke bediening. Het geboden eten was voortreffelijk.
28-12-2022
Sandeshoved - 8620 Nieuwpoort
Jozef V.
Het was zeer goed en goede bediening
28-12-2022
Ter Vennen - 2110 Wijnegem
Elisabeth V.
Zeer vriendelijke bediening. Eten was goed maar veel te veel.
28-12-2022
Brasserie De Schepper - 2900 Schoten
Patrick. V.
Zeer lawaaierig en in het midden van het restaurant een speelhoek. Het eten was ok en snel bediend. Maar voor ons zeker geen 2de keer meer, vooral door het enorm lawaai.
28-12-2022
Steakhouse Angus - 2800 Mechelen
steven v.
Prima
25-12-2022
Bar Bistro Côte Belge - 8301 Knokke-Heist (Ramskapelle)
Jan D.
Zeer lekker menu Verzorgde bediening Prima adres
24-12-2022
't Oud Lier - 2500 Lier
Liliane O.
Was in orde. Het was gezellig
23-12-2022
Christel C.
Super! We hebben al meermaals van deze two4one in Het Moment in Lier genoten. Altijd heel lekker en vriendelijke bediening. Een aanrader.
23-12-2022
't Laak - 2431 Veerle
Heidi C.
de bediening was top en super lekker gegeten :):)
22-12-2022
Steakhouse Angus - 2800 Mechelen
Dirk M.
Heerlijke menu en goede service in een gezellige omgeving 👍
22-12-2022
De Repertoire - 2200 Herentals
patrice v.
Vlotte bediening, gezellig restaurantsfeer. Maar vooral zeer goed gegeten.
22-12-2022
Eethuis Augustijntje - 9000 Gent
JEAN-PIERRE M.
Jammer, zaak was gesloten wegens ziekte van de kok
22-12-2022
Torenhof - 2260 Tongerlo-Westerlo
Christel D.
Ja het menu was zeer goed en voor herhaling vatbaar !
22-12-2022
Guido B.
Het was zoals we hadden verwacht ,alles ok, tot volgende keer.
21-12-2022
Rudi R.
toppie
21-12-2022
Criterium - 2560 Nijlen
Monique H.
Het eten was weer heel lekker, de bediening top en de porties waren megagroot.
20-12-2022
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Sarah M.
Zeer goed gegeten ! Hoge kwaliteit, verfijnde smaak en erg gezellige en vriendelijk ! Aanrader en dus steeds voor herhaling vatbaar.
19-12-2022
Beukenhof - 2850 Boom
François T.
Het was gezellig en leuk ik heb genoten van het eten super lekker De bediening was zeer goed en beleeft Niets was de veel gevraagd voor de kinderen Ik ga nog terug en in de zomer kan je ook buiten zitten Beukenhof al vast bedankt en tot weldra
19-12-2022
Het Goede Leven - 2250 Olen
AXEL M.
Eten was lekker maar vond de omgeving niet zo gezellig
19-12-2022
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Johan C.
Mooie, smakelijke 4-gangenmenu. We hebben ervan genoten en het is absoluut voor herhaling vatbaar.
19-12-2022
't Oud Lier - 2500 Lier
Gunter F.
Het etentje is heel goed meegevallen.
19-12-2022
Bistro la Boheme - 8700 Tielt
Dan D.
Het was een aangename zondagmiddag in Aarsele. Wat geweldig is meegevallen is de voortreffelijke kwaliteit van de geleverde schotels en ruim voldoende. Bijzonder gewaardeerd: het gevarieerd wachtbordje bij de (weliswaar niet inbegrepen) aperitief. Een werkpunt: meer enthousiasme bij de bediening.
19-12-2022
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Patrick J.
Met drie koppels onze huwelijksverjaardag gevierd. Het was SUPER! Een top menu, heel goed gevarieerd, super lekker. Verse en gevarieerde producten. Verassende smaakcombinaties. Vriendelijk, warm personeel. Een echte aanrader, dit zaakje staat vanaf nu genoteerd in onze favorieten!
19-12-2022
Surf & Turf - 8000 Brugge
Johan V.
Lekker en voordelig gegeten. Aanrader
19-12-2022
De Klimop - 3000 Leuven
Danny W.
Heel goed voor herhaling vatbaar
18-12-2022
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Carine B.
Telkens weer erg lekker en verrassend menu gegeten. Mooie presentatie,goede porties en smaakbommetjes. Hier komen we graag terug
18-12-2022