Beoordelingen

Bekijk onze laatste 50 beoordelingen of klik op de naam van een zaak om beoordelingen van enkel deze zaak te bekijken.

Person picture
Torenhof - 2260 Tongerlo-Westerlo
LUC VERWERFT
EXCELLENT !
17-01-2019
Person picture
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Linde Van Oosterwyck
Wij kregen hier weer een lekkere maaltijd; mooi verzorgd en lekker, bediening was super! Hier komen wij graag en zeker terug! een aanrader!
17-01-2019
Person picture
De Klimop - 3000 Leuven
Nicole Martens
Ja ben tevreden was de eerste maal maar was ok en lekker. Vriendelijke bediening. Maar wisten niet goed het in elkaar stak heb het zelf moeten uitleggen en zeggen dat het maar 30 euro was voor twee personen. Ze dachten dat het 60 euro was. Wel wat vlug bediend geweest niet de tijd gehad om aperitief op te drinken.
17-01-2019
Person picture
Torenhof - 2260 Tongerlo-Westerlo
Werner Boons
Het voor- en nagerecht waren lekker, maar het vlees van de hoofdschotel was te droog en taai . De bediening was niet vriendelijk . Er was geen sfeer . De goede , aangename sfeer van vroeger was er zeker niet ! Spijtig ...
17-01-2019
Person picture
Katrien De Leeuw
Heel gezellige zaak, vlotte bediening en vooral lekker gegeten! Voor herhaling vatbaar!
17-01-2019
Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
Marina Bleys
Vriendelijke en fijne bediening, aanrader
17-01-2019
Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
Marina Bleys
Vriendelijke en fijne bediening, aanrader
17-01-2019
Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
Marina Bleys
Vriendelijke en fijne bediening, aanrader
17-01-2019
Person picture
Pascaline Lagouge
Een heel gezellige avond gehad! Vriendelijk ontvangst, lekker gegeten (vooral de cheesecake) en een gezellige zaak.
17-01-2019
Person picture
The New Challenge - 2275 Gierle
Leyal
We hebben heerlijk gegeten! Gerechten kwamen ook vlot en snel na elkaar. Leuke en gezellige zaak en ook heel vriendelijke ontvangst. Het wildmenu is een echte aanrader.
17-01-2019
Person picture
El Greco - 3600 Genk
Angeline Bolinius
Het was heel lekker zoals gewoonlijk en iedereen is zo vriendelijk dus weer een reden om terug te gaan groetjes Angelica
17-01-2019
Person picture
La Cucina - 8400 Oostende
carine
Het menu was op een slordig papiertje handgeschreven, met schrappingen. Er was geen kaart voor rode wijn beschikbaar, alleen voor wit en rosé.Rood enkel huiswijn, niet zo goede kwaliteit. De keuze uit de pizza's was beperkt, dus niet zoals aangegeven in het menu. Ook de de keuze tussen twee desserts was er niet. Wel vriendelijke bediening door een jobstudent zonder ervaring. Prijs-kwaliteit niet ok.
16-01-2019
Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
Daisy Vervoort
Gezellige zaak. Tussen 12 en 14 uur is het super druk. Voorgerecht en dessert super lekker. Het luxe vispannetje had totaal gèèn smaak ook de groeten niet. De saus was flauw. Waarschijnlijk met de drukte. Ga toch nog eens terug gaan.
16-01-2019
Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
Daisy Vervoort
Gezellige zaak. Tussen 12 en 14 uur is het super druk. Voorgerecht en dessert super lekker. Het luxe vispannetje had totaal gèèn smaak ook de groeten niet. De saus was flauw. Waarschijnlijk met de drukte. Ga toch nog eens terug gaan.
16-01-2019
Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
Daisy Vervoort
Gezellige zaak. Tussen 12 en 14 uur is het super druk. Voorgerecht en dessert super lekker. Het luxe vispannetje had totaal gèèn smaak ook de groeten niet. De dus we flauw. Waarschijnlijk met de drukte. Ga toch nog eens terug gaan.
16-01-2019
Person picture
De Pastoor van Vremd - 2531 Vremde
Herman Van De Poel
Alles naar wens verlopen. Lekker en smakelijk eten met een vriendelijke en vlotte bediening.Voor ons is de "Pastoor Van Vremd " een van de betere two4one deals en dus zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.
16-01-2019
Person picture
De Repertoire - 2200 Herentals
Mertens Greet
Het was gezellig, vriendelijke bediening en super lekker!
16-01-2019
Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
Steve Wils
Lekker gegeten in gezellige sfeer. Vriendelijk personeel!
16-01-2019
Person picture
Tim Stoffelen
Zeer aangenaam. Heel rustgevend en warm interieur met natuurlijk overheerlijke gerechten!!
15-01-2019
Person picture
Christiaan VAN BELLE
Vriendelijke ontvangst en lekker eten voor een zacht prijsje. Wat wil je nog meer ?
15-01-2019
Person picture
Arnold Peeters
Zeer lekker,vriendelijke bediening
15-01-2019
Person picture
Restaurant De Schelde - 9200 Dendermonde
Carolien Van de Walle
Het was er vrij rustig. Vriendelijke bediening en lekker eten zonder meer. Een aanrader.
15-01-2019
Person picture
Vieux Depot - 2930 Brasschaat
Michelle Lambert
Wij hebben super lekker gegeten. Eten was met liefde bereid! Wat een vriendelijke bediening. Wij hadden ons zoontje van 1,5j bij en wat werd hij op handen gedragen! Kleine gebaren (zoals kinderbestek, een lolly, rietje in het drinken) maken dat wij een hele fijne avond hebben gehad! Zeker voor herhaling vatbaar!
15-01-2019
Person picture
Brasserie Duinenhoeve - 8450 Bredene
Francine Balemans
Lekker eten vriendelijke bediening wat wil je nog meer top
14-01-2019
Person picture
Wim Degives
Weeral raak, met 8 pers. vlotte vriendelijke bediening, goede sfeer en inrichting. Over het eten geen opmerkingen alles verliep vlot tot de volgende
14-01-2019
Person picture
Bistro Den Huzaar - 8000 Brugge
Gerda Lenaerts
Prijskwaliteit oke, zeker alles voldoende, heel vriendelijk, en zachte livemuziek op de achtergrond, was zeker oke. Voor herhaling vatbaar.
14-01-2019
Person picture
Ontbijt @ The Engineers Club - 2200 Noorderwijk
Ruth Van Haelst
Ondanks bevestiging van two4one was er niets voorzien bij aankomst, ze wisten blijkbaar niet dat we gingen komen. Er was dan ook geen tafel gedekt of ontbijt buffet. Ze hebben ons wel een ontbijt aangeboden maar minder gezellig dan op de foto"s voorgesteld.
14-01-2019
Person picture
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Anita De Vos
Er was even onduidelijkheid over welke aanbieding wij hadden, want schijnbaar waren er 2 menu's van 2for1, op deze manier kregen wij ook even inzicht in het 3 gangen menu wat er erg aantrekkelijk uitzag. Maar ook ons 2 gangen menu met beperkte keuze was uiteindelijk lekker. Steak van goede kwaliteit, lekker gegeten.
14-01-2019
Person picture
De Pastoor van Vremd - 2531 Vremde
Marcel Verheyen
Een prima ontvangst in een heel verzorgd en romantisch kader Uitstekende bediening ,en zeer lekker. Misscien een tip om voor het senioren klienteel een vaste hoofdschotel met puree groenten en hamburger als optie aan te bieden i p v de steak Vriendelijke groeten. Marcel Verheyen
14-01-2019
Person picture
Baret Food - 2000 Antwerpen
Patrick Vanleuven
Gezellige omgeving, lekker eten, tof
14-01-2019
Person picture
De Pastoor van Vremd - 2531 Vremde
RONALD DE KEUSTER
ZOALS ALTIJD ZEER LEKKER EN VRIENDELIJKE BEDIENING ONS ZIEN ZE NOG TERUG BIJ DE PASTOOR
14-01-2019
Person picture
Restaurant Galle Face - 2600 Berchem
Herman De Boer
Het eten en de presentatie was excellent. Eén minpuntje, het voorgerecht werd samen met de aperitief gebracht.
14-01-2019
Person picture
Sky 23-Winterbar - 2460 Kasterlee
Jolien Hallaert
We hebben heerlijk gegeten in deze mooie setting. Eigenlijk is dit restaurant vlakbij ons en waren we er nog niet eerder geweest. Ons zien ze zeker terug! Dankjewel two4one om ons kennis te laten maken met dit pareltje! 👍🏻
14-01-2019
Person picture
Restaurant Galle Face - 2600 Berchem
Paul Geensen
Een adres om goed te bewaren.Zeer lekker gegeten in een sfeervol restaurant met een supervriendelijke ober.Ook de drank is er betaalbaar.Ze zullen ons daar dus zeker nog terugzien!
14-01-2019
Person picture
Gerda Gysen
Lekker en verzorgd menu, vriendelijke bediening. Ook bij ons op afrekening alleen drank aangerekend , hebben het wel gemeld en eerlijk betaald.
14-01-2019
Person picture
De Pastoor van Vremd - 2531 Vremde
Ronny Van Linden
Wij waren zeer tevreden over het restaurant: lekker eten tegen een mooie prijs, gezellig kader en vriendelijk personeel.
14-01-2019
Person picture
Marie Verheyen
Wij hebben geen antwoord gekregen dat onze reservatie ok was, hebben telefonisch contact opgenomen om te weten dat onze reservatie ok was. Voor de rest hebben wij lekker gegeten en ook de bediening was vriendelijk en efficiënt Zeker een aanrader voor vrienden en voor herhaling vatbaar.
14-01-2019
Person picture
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Heidi Michielsen
vlotte bediening en lekker gegeten! We komen zeker nog terug!
14-01-2019
Person picture
Sky 23-Winterbar - 2460 Kasterlee
Jolien
Voor ons geen aanrader. Het is een mooie zaak maar er was geen muziek op de achtergrond wat ons wel stoorde. Het eten vonden wij ook matig. Enkel het aperitiefhapje was wel heel lekker.
14-01-2019
Person picture
Rudi Driessens
Het was een geslaagd etentje . Lekker eten ,goed verzorgt,eb goede bediening. Zeker voor herhaling vatbaar.
14-01-2019
Person picture
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Guy Trogh
zeer mooie en lekkere herinnering aan restaurant Blaffetuurken. vriendelijk en zeer goede keuken. Wij komen hier terug.
14-01-2019
Person picture
Wolfstee Pop-up - 2200 Herentals
Willem Tison
Gewoon super !!!
14-01-2019
Person picture
Restaurant Galle Face - 2600 Berchem
Jan Appeltans
Met 4 vriendinnen die voor de eerste keer in het restaurant Galle Face kwamen werd het een avondje dat ze net vlug zullen vergeten. Lekker eten en de zeer vriendelijke bediening maakten dat het een zeer aangenaam afsluiten van een gezellige dag werd. Het restaurant Galle Face heeft vier er tevreden klanten bij.
14-01-2019
Person picture
Augustina - 3560 Lummen
conny briers
het eten was lekker
13-01-2019
Person picture
Brasserie Duinenhoeve - 8450 Bredene
Francine Balemans
Lekker gegeten aangename bediening zeervriendelijk voor herhaling vatbaar
13-01-2019
Person picture
Brasserie Duinenhoeve - 8450 Bredene
Francine Balemans
Lekker gegeten aangename bediening zeervriendelijk voor herhaling vatbaar
13-01-2019
Person picture
CHRISTEL ENGELEN
prijs, kwaliteit beter dan verwacht! steak en zalm waren zeer lekker. ook voldoende en vriendelijke service er boven op! een aanrader.
13-01-2019
Person picture
CHRISTEL ENGELEN
Lekker en voldoende...een aanrader..wil persies al terug gaan....!!!!!!! grtjs
13-01-2019
Person picture
Restaurant Dujardin - 9750 Ouwegem-Zingem
JAN VIEREN
Gezellig, zeer fijn en vriendelijke gastvrouw !
13-01-2019
Person picture
De Ark - 8620 Nieuwpoort
Luc
Een zeer vriendelijke en attente gastvrouw en zeer lekker en genoeg eten op het bord. Wij gaan zeker terug !
13-01-2019