Beoordelingen

Bekijk onze laatste 50 beoordelingen of klik op de naam van een zaak om beoordelingen van enkel deze zaak te bekijken.

De Pastoor van Vremd - 2531 Vremde
Tine Libert
Lekker gegeten , vlotte bediening en heel aangename vakantiesfeer !
02-07-2020
Maison Blanche - 3500 Hasselt
Sam Steurs
Super lekker en meer dan voldoende! Vriendelijke bediening.
02-07-2020
Restaurant La Horse - 9100 Sint-Niklaas
godelieve vermeulen
Vriendelijke ontvangst, lekker eten, voor herhaling vatbaar
01-07-2020
Gonia Greek Bistro - 2500 Lier
Dirk Switsers
Vriendelijke gastheer..lekker eten en ruim voldoende..ook veel keuze voor het hoofdgerecht..dus zeer zeker een geslaagde avond 👍
01-07-2020
Brasserie Marie - 2280 Grobbendonk
Anja Van Wunsel
Zeer lekker gegeten. Vlotte vriendelijke service. TOP avondje
30-06-2020
De Graslei - 9000 Gent
Martine De Jaeger
Ik heb 2x een mail gestuurd om een tafel te reserveren. Dit zonder resultaat. Ik heb geen enkel bericht terug ontvangen, totaal niets gehoord.
30-06-2020
Mangerie 't Cruydt - 2320 Hoogstraten
Ruud van der Horst
Een leuke avond gehad, het eten was super lekker, en een aangename bediening. Een mooi restaurantje met een leuke tuin waar je eventueel ook op het terras kunt eten. De moeite om nog eens naar terug te keren. Ruud
30-06-2020
Martje Selderslaghs
Het Moment in Lier is het fijn om te vertoeven. Vriendelijke bediening👍 Gezellig, lekker eten Super👏 Martje
30-06-2020
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Carine Maeyaert
Heel goed, zeker voor herhaling vatbaar !!
30-06-2020
Le Bouquet Garni - 3800 Sint-Truiden
Samira Schoofs
Heel lekker gegeten. Bediening tip top in orde! En heel lekkere wijn. Voor herhaling vatbaar.
29-06-2020
Brasserie Bolle & Co - 2940 Stabroek
Cindy Dirkx
Lekker en gezellig gegeten. Goede en vriendelijke bediening. Zeker de moeite waard om dit te herhalen.
29-06-2020
Mangerie 't Cruydt - 2320 Hoogstraten
Cees de Jong
Voor ons was het de eerste keer dat wij terecht kwamen bij Mangerie 't Cruydt. Wij werden er aangenaam verrast. Het gastronomisch diner voor half geld was ouderwets lekker: eerlijke, goed uitgevoerde gerechten zonder toevoeging van allerlei smaakaccenten in de vorm van druppeltjes en lijntjes die je tegenwoordig veel ziet.
29-06-2020
De Degustatie - 2390 Malle
Erik Biesmans
Zoals we reeds jaren van hen gewoon zijn, was het zelfs nu in corona-tijden ook weer perfect in orde.
29-06-2020
De Pastoor van Vremd - 2531 Vremde
Eddy Opdebeek
Lekker eten. Goede bediening alles o. K. Voor herhaling vatbaar. Fam. Opdebeek.
29-06-2020
Martin Santens
Super, zéker een aanrader!
29-06-2020
jos rumes
het was heel lekker en de bediening heel vriendelijk
29-06-2020
Brasserie Marie - 2280 Grobbendonk
Denis Gepts
we hebben niet geweest naar de brasserie marie denis had veel last van zijn rug we vonden dat heel spijtig groeten maria
29-06-2020
De Degustatie - 2390 Malle
Chris Matthijs
Heel lekker gegeten. Mooie gelegenheid. Vlotte bediening. Ben blij dat we dit restaurant hebben leren kennen. Top.
29-06-2020
Privesauna Atlantis - 2530 Boechout
Kelly Vanseuningen
Zeker de moeite waard! Aangenaam ontvangst, het ontbijt tot in de puntjes verzorgd en het saunacomplex was mooi en goed onderhouden!
29-06-2020
Fogos - 2000 Antwerpen
Wendy De Backer
Zeer goed ontvangen geweest. Salades waren lekker. Maar het vlees vond ik iets minder en ook zeer weinig. Bananen en ananas was ook heel weinig. Ik had er meer van verwacht..
29-06-2020
Brasserie Versus - 9940 Evergem
Christel Baert
Super ontvangst zelfs in deze rare tijden Prima eten ook voldoende komen geregeld vragen of alles nog naar wens is. Mooie locatie ook zeker voor herhaling vatbaar
29-06-2020
Le Bouquet Garni - 3800 Sint-Truiden
nicole maex
dank je wel voor de fijne beleving, super lekker en zeer gastvrij, en een perfecte bediening!
29-06-2020
De Degustatie - 2390 Malle
Priscilla Van Bosch
Goede bediening. Het eten was voortreffelijk!
28-06-2020
Ida Verschueren
Alles was in orde en lekker
28-06-2020
Le Bouquet Garni - 3800 Sint-Truiden
Hilde Hamal
Het was super lekker, verzorgd, goede service en zeker voor herhaling vatbaar 👍
28-06-2020
Steakhouse Angus - 2800 Mechelen
Marc Van de Merckt
Alles is verlopen naar wens. Vriendelijke en snelle bediening en de gerechten waren top! Een aanrader! We gaan zeker nog terug!
28-06-2020
Marc Boen
Het was heerlijk!
28-06-2020
Rik Stevens
Prima en vriendelijke bediening en heel verzorgd. Heel lekker eten.
28-06-2020
Het Koetshuys - 8820 Torhout
Tania Bauwens
Was heel lekker en gezellig en prima vriendelijke bediening...voor herhaling vatbaar
28-06-2020
Brasserie Versus - 9940 Evergem
claudine Devlieghere
Lekker gegeten, goeie bediening en vriendelijk personeel. Two4one, zeker een aanrader bij Versus !!!
28-06-2020
Het Burgemeestershuis - 3920 Lommel
jules Gabriels
zeer lekker en aangename sfeer ondanks de corona voorschriften
28-06-2020
Oberbayern - 8370 Blankenberge
jo slegers
Amaai wat een super leuk restaurant. Heel lekker gegeten, super vriendelijk personeel en snelle bediening. Echt voor herhaling vatbaar. Wij komen in ieder geval terug
28-06-2020
Grand Cafe De Baron - 2480 Dessel
Leen Hertogs - Stoops
Aangenaam verrast! Super lekker. Voor herhaling vatbaar.
28-06-2020
Gonia Greek Bistro - 2500 Lier
Barbara Ottevaere
Heel lekker, vers eten in een gezellig kader. Persoonlijke ontvangst door de eigenaar. Een aanrader!
28-06-2020
Brasserie Flore - 2440 Geel
Hilda Daems
Hebben heel lekker gegeten en heel vriendelijk personeel alles was tip top in orde voor herhaling vatbaar het was in orde tot het laatste dessert
27-06-2020
Bistro Den Huzaar - 8000 Brugge
Colette Heintz De Bree
zowel de kwaliteit van de gerechten als de vriendelijke bediening verdienen een pluim. !!!! een aanrader !
27-06-2020
Boshuis - 2220 Hallaar
Martine Van Barel
Aangenaam verrast met voorgesteld menu. Leuke en aangename omgeving , zeker op terras aan achterzijde café. Ruime portie, vriendelijke bediening. Zeker voor herhaling vatbaar.
27-06-2020
't Laak - 2431 Veerle
Marleen Clemens
Heel lekker gegeten en vriendelijke bediening. Het eten was ook af. Niets op aan te merken. Zeker een aanrader 👍👍👍👍👍
27-06-2020
De Repertoire - 2200 Herentals
Geuens Elisabeth
Voor-, hoofd- en nagerecht goed gekozen , perfect bereid en uiterst vriendelijke en correcte bediening. Dit alles in een mooi kader. Bedankt.
27-06-2020
Het Burgemeestershuis - 3920 Lommel
Linda Mathieu
Wij hebben heel lekker gegeten, in een mooi kader en hadden een hele fijne bediening - zeker een aanrader !
27-06-2020
Hangaar 5 - 2200 Noorderwijk
Vera De Wever
Tapas onderverdeeld in drie gangen. Charcuterie (5) en 2 salades (tomaten en tonijn), vistapas (3) en vleestapas (3). Lekker en zeker genoeg. Vriendelijk en rustig opgediend. Gezellig interieur.
27-06-2020
Restaurant La Horse - 9100 Sint-Niklaas
Lea Pilette
Lekker gegeten en vriendelijke bediening,voor herhaling vatbaar.
27-06-2020
Restaurant La Horse - 9100 Sint-Niklaas
Eddy Cools
Zoals gewoonlijk was het bij lahorse af. Vriendelijke bediening en het eten gewoon uitstekend. Blij dat ze terug open waren. Een 9 is deze zaak zeker waard. Toch nog vrij weinig volk, maar dat komt wel terug. Voor volgende maand zijn onze vrienden er ook bij.
27-06-2020
De Repertoire - 2200 Herentals
Ronald Joos
buiten gezeten, was een zwoele avond toch lekker gegeten en een vlotte bediening,
27-06-2020
Grand Cafe De Baron - 2480 Dessel
patrick donck
we hebben er lekker gegeten, vriendelijke bediening door de baas zelf. Voor herhaling vatbaar.
26-06-2020
De Pastoor van Vremd - 2531 Vremde
Herman De Boer
Alles prima verlopen zoals gewoonlijk
26-06-2020
Brasserie Marie - 2280 Grobbendonk
Helga Gits
Met het goei weer hebben we op het terras kunnen zitten. Het eten was uitstekend. Een echte aanrader.
26-06-2020
Bistro Den Huzaar - 8000 Brugge
Dirk Maes
Vlotte en zeer vriendelijke bediening en de prijs/kwaliteit zit goed. De schermen tussen de tafels geven een veilig gevoel.
26-06-2020
Restaurant Retro - 8870 Izegem
Christine Vansteenkiste
Voor herhaling vatbaar, alles nr wens verlopen.
26-06-2020
Oberbayern - 8370 Blankenberge
noel devriendt
na een fietstocht van 25 km en dan aankomen in het Oberbayern rest. voor een heerlijke maaltijd .!het eten was heel lekker en de bediening was top ondanks redelijk druk .voor herhaling vatbaar
26-06-2020
De Lieve - 8340 Damme
Daniel vanneste
Hallo wij zijn weeral heel tevreden over het restaurant ,heel lekker eten ,zeer vriendelijke en heel goede bediening,aangenaam en rustig zitten wij komen zeker heel gauw terug bedankt
25-06-2020
Brasserie Versus - 9940 Evergem
edith minot
Zeer lekker eten,ruim voldoende en zeer vriendelijk personeel,wij gaan zeker terug
25-06-2020
Esther Verschueren
Smakelijk, verzorgd menu, vriendelijk en attent personeel. Aanrader!
25-06-2020
Restaurant Sensai - 8400 Oostende
Désirée Struelens
Het eten was super lekker. Gezellig restaurant en vriendelijke bediening Alles om een lunch of diner te doen slagen
25-06-2020
Het Verloren Schaap - 2500 Lier
Blanca Goos
Eenmaal is meer dan genoeg !!! Voorgerecht slecht zowel bij mij als mijn partner . Hoofdgerecht en dessert wel ok . Helemaal niet verzorgd zowel ober als etablissement . De naam restaurant niet waard !!!! Score is bij ons 4 op 10 .
24-06-2020
Le Bouquet Garni - 3800 Sint-Truiden
yolande marechal
Hallo..het was zeer goed meegevallen . top locatie . lieve vriendelijke mensen .heel super onthaald en eten was gewoon super lekker . om zeker nog eens over te doen .Met zeer lieve grtjs Yolande .
24-06-2020
De Degustatie - 2390 Malle
leo van den broeck
Warm onthaal, vlotte bediening, ondanks de coronamaatregelen die door alle personeelsleden strikt gevolgd worden. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Een aanrader zelfs in deze uitzonderlijke tijden.
24-06-2020
Bistro des Belges - 8400 Oostende
Lindsay Pauwels
Heel vriendelijk en aangenaam ontvangen, menu was zeker meer dan voldoenden. Voor herhaling vatbaar
24-06-2020
Robert Pittevils
Bediening was heel vriendelijk. Het eten was lekker. We komen nog terug
24-06-2020
Bistro des Belges - 8400 Oostende
Paul Snels
Vlotte bediening, vriendelijk contact. Eten is tradioneel en lekker. Interieur niet gezellig.
24-06-2020
Bistro des Belges - 8400 Oostende
Paul Snels
Vlotte bediening, vriendelijk contact. Eten is tradioneel en lekker. Interieur niet gezellig.
24-06-2020
Restaurant Retro - 8870 Izegem
Geert Van Praet
Zeer goede prijs - kwaliteit verhouding met de klemtoon op kwaliteit en goede bediening . Uitstekend gegeten op terras van mooie tuin met gezellige tuindieren er rond. Corona voorzieningen OK .
24-06-2020
Lorraine - 3600 Genk
Florent Vandebosch
Vriendelijke ontvangst,zowel de chef kok als de dame voor de bediening. Het eten was prima van kwaliteit en zeer grote porties.
24-06-2020
Restaurant Tao - 8400 Oostende
Nancy De wolf
Super lekker, snelle bediening, zeer vriendelijk en mooi interieur.
24-06-2020
Bistro des Belges - 8400 Oostende
Martine Leroy
Heel lekker gegeten en vriendelijke bediening!
24-06-2020
Lorraine - 3600 Genk
Florent Vandebosch
Lekker veel
24-06-2020
Wolfstee Pop-up - 2200 Herentals
lutgardis hendrickx
alles dik in orde 8 tevreden mensen . alles super vers en veel keus prima bediening.
24-06-2020
De Graslei - 9000 Gent
Luc Van Herzele
Lekker, gezellig, een aanrader !
24-06-2020
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Jules Sohier
Lekker gegeten en gemoedelijke sfeer. Erg aan te bevelen . We gaan er zeker nog terug.
24-06-2020
De Repertoire - 2200 Herentals
guy Vansweevelt
zeer lekker gegeten, optimale en vriendelijke service.Aanrader
24-06-2020
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Christa Kurthen
Zoals altijd super lekker, attente bediening van Jo, alle Corona veiligheden in acht genomen. We hebben genoten na zo lange periode van gemis. Christa
24-06-2020
't Laak - 2431 Veerle
Lucien Ceusters
Voor herhaling vatbaar
24-06-2020
Restaurant Dujardin - 9750 Ouwegem-Zingem
Sofie De Cooman
Heel lekker gegeten, vriendelijke bediening. Een geslaagde avond!
24-06-2020
Gonia Greek Bistro - 2500 Lier
Sandra Hanssens
Wat een geweldig restaurant is dit! Ze hadden nogal last met ons, eerst wou zoonlief toch nog mee, gebeld of er eentje bij mocht. Geen probleem. Dan waren we te laat, gebeld, geen probleem. Supervriendelijke mensen, lekker eten en véél, een gezellig terras.... Zeker een aanrader! Hier komen we nog.
24-06-2020
Hendrickx Georges
goede ontvangst
24-06-2020
Steakhouse Angus - 2800 Mechelen
wouter Berghmans
Is ons goed bevallen het was een zeer lekkere menu rumschoots voldoende. De bediening was echter aan de zwakke kant maar daarvoor niet gelaten er te gaan eten. Lekkere steak 😀
24-06-2020
De Graslei - 9000 Gent
Guy Bogaert
Alles was erg lekker! Iedereen hield zich zoveel mogelijk aan de coronamaatregelen ( zoals het hoort) Ik heb de indruk dat de horeca inspanningen doet en zijn prijs wat verhoogt ( bv. Dranken maar ook hun Menu’s: two for one ...gelukkig want...)
24-06-2020
De Pastoor van Vremd - 2531 Vremde
Eddy Van Otten
Prima , alles dik in orde zeker een aanrader ! Wij gaan zeker terug .
24-06-2020
Ontbijt @ De Jachthoorn - 2320 Hoogstraten
Denise Sprangers
Goeiemorgen Ons onbijt bij de Jachthoorn was perfect. Alles wat we wilden was er. Alles was ook goed verpakt. Het was lekker zoals altijd. En het meisje van de bediening was zeer vriendelijk en vlot. Wij komen zeker en vast nog een paar keer terug.
24-06-2020
De Repertoire - 2200 Herentals
Freddy Verhuizen
Het was een correcte deal maar nog steeds niet goedkoop. Bediening was perfect, maar we hadden wel wat pech dat we niet buiten konden zitten. Het zou gaan regenen maar dat deed het niet, dus wat minder leuk dan buiten. Keuken oké alsook bediening
24-06-2020
Christine Verstraete
Super lekker, prachtige locatie met zalig terras!
24-06-2020
De Lieve - 8340 Damme
Rosita Ottoy
Heel lekker, heel verzorgd. Elk bord is een pareltje. Dikke aanrader!
24-06-2020
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Rik Vandaele
Lekker gegeten met daar bovenop een vriendelijke bediening
24-06-2020
Restaurant La Horse - 9100 Sint-Niklaas
paul dierinck
goede bediening in moeilijke tijden het eten was zeer lekker.
24-06-2020
Grand Cafe De Baron - 2480 Dessel
Guy Hendrickx
door omstandigheden zijn wij er nog niet geweest maar wij gaan binnen 14 dagen reserveren ( deze week niet mogelijk ).
24-06-2020
Brasserie Flore - 2440 Geel
Benny Clé
Het eten en de bediening waren voortreffelijk. Er liep wel iets mis met de reservering. Ik ontving geen voucher. Na telefonisch contact is alles in orde gekomen, maar een voucher heb ik niet ontvangen.
24-06-2020
Restaurant Retro - 8870 Izegem
Marc Migneaux
We hebben genoten van de heerlijk 3- gangenmaaltijd. Alles was werkelijk piekfijn in orde! De maaltijd werd zeer mooi gepresenteerd, zeer vlotte en vriendelijk bediening! Gezellig interieur en heel mooie tuin. We gaan zeker nog eens terug! Pluim voor de uitbaters en het kookteam.
24-06-2020
Brasserie Flore - 2440 Geel
Jul Pousset
Wij hebben super lekker gegeten, en zeer vriendelijke bediening. Voor herhaling vatbaar .
24-06-2020
Brasserie Marie - 2280 Grobbendonk
Albert Maerevoet
Aangename deelname, het ontvangst was zeer vriendelijk,de bedienig eveneens,het eten was goed, dus doen we dit zeker nogmaals.
24-06-2020
Brasserie Versus - 9940 Evergem
Marino Gruyaert
Reservatie stond niet gekend, bediening was soms wat chaotisch maar het eten was SUPER lekker. Complimenten aan de chef!
24-06-2020
Brasserie Marie - 2280 Grobbendonk
fonne van bruggen
Alles prima verlopen
24-06-2020
Brasserie Marie - 2280 Grobbendonk
Marc Geudens
Vriendelijke bediening ,lekker eten ,je word in de watten gelegd ,voor ons een aanrader.
24-06-2020
Gonia Greek Bistro - 2500 Lier
Mieke Vielfont
Geweldig,hemels😇😇 Fijn buiten gezeten...voelde ons echt ergens in griekenland... Zeer lekker eten,lekkere wijn 🍷 gezeliig muziekje... En...super vriendelijke bediening! Wij komen zeker terug!
24-06-2020
Brasserie Marie - 2280 Grobbendonk
Kala Pauwels
Super gezellig en heel lekker gegeten! Ook de bediening gaf ons een tof gevoel waardoor we in deze tijden gerust zijn kunnen gaan eten! De two4one is hier zo uitgebreid dat er voor ieder wat wils is!
24-06-2020
Brasserie Bolle & Co - 2940 Stabroek
Guido Plompen
Heel lekker gegeten en de menu was meer dan zijn prijs waard. Het deed ons nog eens goed om na maanden nog eens echt buiten te komen. Alles super volgens de regels tegen de verspreiding van corona.
24-06-2020
Restaurant La Horse - 9100 Sint-Niklaas
Kurt Speleman
Hebben er super lekker gegeten en alles was prima verzorgt en zeer vriendelijk personeel en snelle bediening een aanrader. En we gaan zeker en vast nog eens terug !!
24-06-2020
Restaurant La Horse - 9100 Sint-Niklaas
sonja rottier
lekker gegeten, in het begin een beetje rommelige bediening en vrij lang moeten wachten op ons aperitief.
24-06-2020
Hangaar 5 - 2200 Noorderwijk
cedric goris
Vandaag gaan tafelen in Hangaar 5. Tapas, wie lust dit niet? Vol verwachting in de toch wel druk brasserie met zicht op de prachtige golf werden we aan tafel geleid. Een 10 tal super lekkere en verse tapas werden ons stelselmatig voorgeschoteld, je proeft echt dat de chef de Mediterrane keuken meester is en met verse ingrediënten werkt. Lekker aangepast wijntje erbij en voor ons was de avond af! Bedankt en zeker tot zeer binnenkort, wij komen terug!!
23-03-2020
Pure Sauna - 2500 Lier
LUC VAN RUMST
DOOR HET CORONAVIRUS IS MIJN PRIVE SESSIE GEANNULEERD - NU HEB IK EEN TEGOEDBON GEKREGEN - HOPELIJK KAN IK MET DEZE BON DE VOLGENDE TWO4ONE BETALEN VOOR HETZELFDE WAARVOOR IK HEB GERESERVEERD ( 3 UUR SAUNA + BRUNCH + CHAMPAGNE) MVG EEN ONTEVREDEN KLANT
18-03-2020
Vitacuzzi - 3020 Herent
william charlier
Handelaar had de reservatie niet geboekt waardoor we onverrichter zake ter plaatse geweest zijn... Volgens handelaar fout van two4one volgens handelaar de schuld van two4one. Gevolg de klant is de dupe - schandalige services van beide leveranciers.
17-03-2020