Beoordelingen

Bekijk onze laatste 50 beoordelingen of klik op de naam van een zaak om beoordelingen van enkel deze zaak te bekijken.

Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
caroline swannet
Zeer vriendelijke en vlotte bediening, de menu was heel lekker en verzorgd. Het was de eerste keer dat we dit deden, maar het is zeker voor herhaling vatbaar!
19-07-2019
Person picture
Bistro Den Huzaar - 8000 Brugge
Miloe Van Stijvoort
vriendelijke bediening en lekker gegeten, we gaan zeker nog terug!!!!
19-07-2019
Person picture
Thermen Mineraal - 2820 Rijmenam
René Crauwels
Hebben het spijtig genoeg moeten verzeten naar een latere datum omwille van ongeval.
18-07-2019
Person picture
Bistro Le Nez Blanc - 2400 Mol
Tina Caeyers
Wij aten met 3 vriendinnen op het zalige terras de driegangenmenu. De bediening was zeer correct. Na ons aperitief kregen we de carpaccio, die was zeer lekker, al was er voor mij te veel saus op en ontbrak de parmezaan. Het hoofdgerecht met kip, scampi’s en pasta met een tomatensaus was zeer lekker en het dessert, 2 soezen met heerlijk vanille-ijs en chocoladesaus was hemels! Een aanrader, hier wil ik terug komen!!!
18-07-2019
Person picture
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
ETIENNE DEPAMELAERE
De ontvangst was heel vriendelijk, het eten was heel warm opgediend, men had een tussen ruimte om rustig wat te praten .
18-07-2019
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
Erik De Smedt
Vriendelijke en vlotte bediening, lekker eten voor een goede prijs, aanrader!
18-07-2019
Person picture
Brasserie Flor - 2340 Beerse
Ines Opdebeeck
Aangename kennismaking met deze zaak. Een mooi ingerichte zaak; we konden kiezen binnen of buien te zitten. Vlotte bediening en lekker eten. We konden zelfs een kleine aanpassing aan groupon menu krijgen, daar 1 van de deelnemers een gerecht niet lustte. Zeker een aanrader.
18-07-2019
Person picture
Preuverie - 3500 Hasselt
Marnix
Het 3-gangen-menu was recht toe, recht aan. Voor de vooropgestelde prijs hebben wij een heerlijke maaltijd genoten, zowel qua kwaliteit als kwantiteit. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Proficiat bijgevolg aan het ganse team van de Preuverie!
18-07-2019
Person picture
De Gouden Legende - 2610 Wilrijk
Erik Prims
Uitstekende service, lekker eten en een prachtig terras. Wat kan het meer zijn ? Gr erik
18-07-2019
Person picture
MANGIARE - 2460 Kasterlee
Vriendinnen aan tafel
Heel vriendelijke ontvangst en bediening. Het geheel was netjes en verzorgd. Erg gezellig terras, heerlijk bij mooi weer. 3 gangenmenu voor 45 euro, ruim voldoende keuze om menu zelf samen te stellen maar dat merk je al als je de deal bekijkt. Lekker, vers, smaakvol en meer dan voldoende!
18-07-2019
Person picture
De Klimop - 3000 Leuven
Roger Verhaegen
Heel lekker, super vriendelijke bediening. Maximale keuze tussen de verschillende gerechten. We hadden dit niet verwacht op onze tweeënveertigste huwelijksverjaardag.
18-07-2019
Person picture
Ann Adriaensens
Wij hebben heerlijk gegeten, zeer fijn, smaakvol, mooie bordjes, het vlees was subliem.
18-07-2019
Person picture
The Engineers Club - 2200 Noorderwijk
FRANS VAN KERCKHOVEN
Lekker gegeten. Verrassende amuse supplementair aangeboden. Vriendelijke bediening.
18-07-2019
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
Eduard Van herck
veel te lange wachttijden en volgens ons geen eten met 2 voor de prijs van 1: promo is 44 euro ipv 88 daar waar het voorgestelde maandmenu op de prijslijst maar 22 euro pp was dus gewoon de prijs voor 2 betaald; is geen correcte voorstelling van het two in one voorstell
18-07-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Annita Sillis
Wij hebben zeer lekker gegeten. Vriendelijke bediening. Zeker voor herhaling vatbaar!
18-07-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Annita Sillis
Wij hebben zeer lekker gegeten. Vriendelijke bediening. Zeker voor herhaling vatbaar!
18-07-2019
Person picture
Bistro Le Nez Blanc - 2400 Mol
Jos Sips
Zeer lekker gegeten . Gaan in de toekomst zeker nog terugkomen.
18-07-2019
Person picture
Brasserie Marie - 2280 Grobbendonk
Ronald Staal
Mooi terras met zicht op het water. Zeer lekker gegeten en zeer vriendelijke bediening. Komen zeker terug.
18-07-2019
Person picture
Bistro De Smaak - 2520 Broechem
Alain Brouhon
Vriendelijke bediening, het was wel een beetje druk. Aangename avond op het terras en lekkere menu, het eigengemaakte brood is een treffer
18-07-2019
Person picture
Zuid-West - 2500 Lier
Willy Mertens
Alles perfect verlopen: toffe locatie, buiten kunnen zitten, correcte bediening en lekker gegeten. Aan te raden.
18-07-2019
Person picture
Sirik
Kwaliteit 8/10. Bediening 8/10 Wel een aantal bedenkingen: prijzen dranken: glas witte wijn (tenzij men ongevraagd iets van de suggesties zou gegeven hebben: 7,5€? / Caffee Latte 6€? .... stevig!!!
18-07-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Greet Wouters
We hebben er opnieuw lekker gegeten. Vriendelijke bediening.
18-07-2019
Person picture
Ontbijt @ Smaaksalon - 3500 Hasselt
Liliane Lemmens
Het was weer gezellig en lekker. Tot de volgende
17-07-2019
Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
Dominique Sertin
Heerlijk gegeten. Aanrader
17-07-2019
Person picture
De Klimop - 3000 Leuven
Frans Truwant
We konden voor het viergangenmenu kiezen uit de kaart . Het volledige menu was héél lekker en we waren heel tevreden. Voor herhaling vatbaar.
17-07-2019
Person picture
Jeannine Mertens
Het was top ! De chef heeft dat uitstekend gedaan .
17-07-2019
Person picture
Jeannine Mertens
Het was top ! De chef heeft dat uitstekend gedaan .
17-07-2019
Person picture
GourmetBar Mechelen - 2800 Mechelen
Danny Breemersch
voorgerecht (hapjes assortiment) : goed hoodgerecht: half varkenshaasje : was volgens mij al eens gebakken en nu opgewarmd nagerecht: dame blanche: chocoladesaus was zeer taai als hij gestold was resultaat : 6/10
17-07-2019
Person picture
Rit Jacobs
Prijs - kwaliteit, TOP DEAL, voor herhaling vatbaar. Maar hoofd kelner, heeft duidelijk zijn voorkeur van klanten!!! Is ons in het begin, 3 x voorbij gegaan zonder ook maar iets te vragen, of te zeggen. Dan hebben wij uit eindelijk na lang wachten naar ons voorgerecht moeten vragen. Klanten na ons, werden sneller bediend dan wij. Als ze onderscheid willen maken met klanten van 2 for one dan moeten ze daar niet aan deel nemen, is mijn persoonlijke mening. Maar wat het eten betreft, heb ik geen enkele aanmerking dat is TOP, verzorgd, goede porties en lekker.
17-07-2019
Person picture
Restaurant Jacob - 2000 Antwerpen
Pierre Verschueren
als voorgerecht kaaskroketjes en rundscarpaccio, als hoofdgerecht gebakken zalmfilet, allemaal heel lekker en ruim voldoende. Vriendelijke bediening.
17-07-2019
Person picture
Rosette Vanhamel
Zeker voor herhaling vatbaar. Alles was dik in orde.
17-07-2019
Person picture
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
Paul FOUBERT
Zeer goed gegeten. Vriendelijke bediening. Sterk aanbevolen !!
17-07-2019
Person picture
Restaurant La Différence - 8670 Koksijde
Theo TROCH
Lekkere lunch. Heel smakelijke bereiding van de aangeboden ingrediënten (kaaskroketten, Ierse steak, vissoep, zalm, garnituren, nagerechten). Correcte en "no-nonsens"-bediening. Een aanrader !!
17-07-2019
Person picture
Ristorante Cipriani - 8301 Knokke-Heist
Dirk Snoeck
We hebben met 5 personen lekker gegeten, de antipasti voor 2 pers en de cote a los zijn een aanrader, correcte en vriendelijke bediening, wel hoge drankprijzen, vb 8€ voor een prosecco.
17-07-2019
Person picture
Ristorante Cipriani - 8301 Knokke-Heist
Annelies DEPRE
Simpel Italiaans restaurant met aangenaam terras op zeedijk. Zeer vriendelijke en snelle bediening. Prijs/kwaliteit dik in orde. De entrecote was super mals!
17-07-2019
Person picture
The Engineers Club - 2200 Noorderwijk
PETER VAN DEN BROEKE
Vriendelijk onthaal, ruime porties in een aangenaam kader is dan ook een aanrader.
16-07-2019
Person picture
Frank Lemoyne
Een grote aanrader, we gaan zeker terug vriendelijke bediening lekker gegeten
16-07-2019
Person picture
Restaurant La Différence - 8670 Koksijde
Harry CHRISTIEN
Zeer hartelijke ontvangst, leuke en vlotte bediening (aan alle vragen werd onmiddellijk gevolg gegeven-de aangeboden maaltijd was heel lekker en voldoende. Een aanrader.
16-07-2019
Person picture
Aimé Geuens
Zeker een aanrader. Gezellig restaurant met een uitstekende, creatieve two4one menu. Vriendelijke en vlotte bediening. Het was een aangename verrassing om kennis te maken en wij plannen zeker terug te gaan.
16-07-2019
Person picture
veerle borzée
Vriendelijke ontvangst, nette zaak, lekker voorgerecht en smaakvol hoofdgerecht. Spijtig dat er enige discussie was over het dessert: ik had graag een gewoon vanille-ijs en geen dame blanche. Daar werd vervelend over gedaan alhoewel dit voor hen toch beter koop is. Maar voor de rest alles ok.
16-07-2019
Person picture
Dorien Baeten
Lekker eten. Vriendelijke service. Zeker voor herhaling vatbaar.
16-07-2019
Person picture
Bistrobar De Jachthoorn - 2320 Hoogstraten
Marie Willems
Gezellig zitten en lekkere menu,en vlotte bediening...wij hebben genoten!
16-07-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Greet Verbercht
Het was voor de eerste keer dat we de zaak bezochten op aanraden van vrienden. De ontvangst was vriendelijk en het eten was super lekker. Het was dus een zeer positieve ervaring. Wij gaan zekers nog terug!
16-07-2019
Person picture
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
Guido PROVOST
menu was prima ,lekker en verzorgd
15-07-2019
Person picture
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Marie Christine Logghe
Zondagmiddag gegeten in uw restaurant, het was weer superlekker! Mijn gezelschap had niet anders dan lof!!! Er wordt opgediend in een rustige sfeer. Het interieur is er heel gezellig, de verse gladiolen dragen hun steentje bij! kortom, het smaakt naar nog!
15-07-2019
Person picture
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
eric wolles
Lekker gegeten. Zalm een aanrader. Enkel de preisaus bij de parelhoen miste wat kruising.
15-07-2019
Person picture
Het Gerecht - 2250 Olen
Raf Pauwels
Mooie zaak en vriendelijk personeel. De menu was heerlijk! Wij komen nog eens terug!
15-07-2019
Person picture
Restaurant De Brokkelinck - 9100 Sint-Niklaas
Paul Plaquet
Heerlijk gegeten, we gaan zeker terug !!
15-07-2019
Person picture
Brasserie 36 - 2600 Berchem
Ingrid Warrens
Buiten alle verwachting , wat een hoogstaand menu de chef-kok krijgt van ons een 9,5/10 , superlekker eten en borden waren een lust voor het oog . Vriendelijke en correcte bediening , was echt de moeite waard , ons zien ze zeker terug .
15-07-2019
Person picture
Restaurant Galle Face - 2600 Berchem
Harry Neef
zoals vele voor mij kan ik alleen beamen goed onthaal en een goede service een aanrader
15-07-2019