Beoordelingen

Bekijk onze laatste 50 beoordelingen of klik op de naam van een zaak om beoordelingen van enkel deze zaak te bekijken.

Brasserie De Schepper - 2900 Schoten
Marc K.
Vriendelijke ontvangst, gezellig interieur en lekker eten en zeker ruimschoots voldoende. We komen zeker nog eens langs.
07-10-2022
Daniël C.
Perfecte avond, aangenaam kader, vriendelijke bediening, lekker gegeten.
07-10-2022
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Paolina R.
Zoals altijd heerlijk gegeten in een gezellige setting met uitstekende bediening,zeer zeker aan te raden👌
07-10-2022
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Paolina R.
Zoals altijd heerlijk gegeten in een gezellige setting met uitstekende bediening,zeer zeker aan te raden👌
07-10-2022
Fogos - 2000 Antwerpen
Sven L.
Super bediening en lekker gegeten.
07-10-2022
De Klimop - 3000 Leuven
Annie M.
We waren met 6 vriendinnen, en allemaal zeer tevreden. Ook de bediening verliep vlot en vriendelijk personeel. Mooi etablissement met een gunstige ligging vlakbij station en centrum.
06-10-2022
Ronald D.
Het eten was OK, ontvangst door ober van de namiddagshift eveneens OK, het menu werd prima uitgelegd. Aperitief OK. voorgerecht werd ingezet zonder dat er iets te drinken kon besteld worden, de ober van de avondshift kon niet vlug genoeg wegrennen om een sigaretje te gaan roken dat hij daarna in een vuilbak deponeerde waarvan hij eerst het deksel moest openen ( werkte gewoon verder zonder handen te wassen ) Na het voorgerecht karaf RODE Syrah "van het huis" besteld en deze werd na enige tijd aan tafel gebracht ( niet uitgeschonken ) ALLE gerechten werden eerst bij mij ( man ) ingezet en daarna van over de tafel bij mijn echtgenote ( vrij respectloos lijkt mij ) Op de afrekening werd er een extra 3€ aangerekend "bar" omdat de rode Syrah niet van het huis was maar van de kaart... dit werd op geen enkel moment geconverseerd bij de opname van de bestelling. Reeds meerdere malen bij het moment gaan eten, bediening en hygiene zijn er behoorlijk op achteruitgegaan.
06-10-2022
Ontbijt @ De Jachthoorn - 2320 Hoogstraten
ELS V.
Heerlijk uitgebreid ontbijt, vriendelijk personeel. Zeker voor herhaling vatbaar.
06-10-2022
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
Mia C.
Ik was positief verrast, het was heel lekker en voor herhaling vatbaar
06-10-2022
Surf & Turf - 8000 Brugge
Rudi P.
Goede vriendelijke ontvangst . Voorgerecht uitgebreider dan voorzien en zeer lekker. Hoofdgerecht ook top. Dessert keuze zoals voorzien ALLES TOP.
05-10-2022
Jeffrey D.
Cosy interieur, hippe hapjes en een gastvrije sfeer. Topdeal! PS: de porties zijn groot... héél groot!
05-10-2022
Privesauna Atlantis - 2530 Boechout
Samantha V.
Zeer mooie en verzorgde sauna. Ontbijt was heerlijk en zeer uitgebreid. Vriendelijk onthaald.
05-10-2022
The Basement Hasselt - 3500 Hasselt
Pascal V.
Heel lekker, eens het proberen waard. !
04-10-2022
't Oud Lier - 2500 Lier
Gunter P.
In eerste instantie teleurgesteld, omdat we in de chalet moesten plaatsnemen (en die is écht veel minder gezellig dan het hoofdgebouw). Wel super tevreden van de kwaliteit van het eten en van de attente bediening.
03-10-2022
De Degustatie - 2390 Malle
Fons P.
menu OK - Bediening vriendelijk en correct - gezellig interieur
03-10-2022
Gonia Greek Bistro - 2500 Lier
Guy V.
Lekker gegeten van smakelijk beteide Griekse specialiteiten. Ook de bediening was spontaan en vriendelijk. Een aanrader! En voor ons een weerzien.....
03-10-2022
willy l.
Alles ok
03-10-2022
't Oud Lier - 2500 Lier
Evarist V.
vooraan in de chalet .Het was er nu nog warm. Het eten was lekker en zeker genoeg.
03-10-2022
Le Bouquet Garni - 3800 Sint-Truiden
Eddy R.
We zijn daar vaste klant met of zonder promotie van two4one. Dat zegt genoeg over de zaak die kwaliteit/prijs zeer hoog scoort.
03-10-2022
The Basement Hasselt - 3500 Hasselt
Gerda Q.
De locatie was zeer gezellig, het personeel heel vriendelijk en het eten superlekker, lekkere bubbels ook. Wij gaan er zeker nog terug.
03-10-2022
Bistro Paviljoen - 8580 Avelgem
Carine L.
Was zeer lekker en vlotte bediening 🙂
03-10-2022
De Oude Melkerij - 2430 Eindhout
Danny V.
Het eten was lekker, enkel de voucher beloofd korting voor de helft van de prijs en vermeld een 3 gangen menu van 84 euro en voor 45 euro maar de 3 gangen menu was in werkelijkheid maar 54 euro dus maar een korting van 9euro in plaats van de helft
02-10-2022
Privesauna Atlantis - 2530 Boechout
Gino V.
Vriendelijk onthaal,lekker uitgebreid ontbijt...met champagne, uiterst gezellige en zeer propere sauna. Kortom,zeker doen!👍🍾🥂
02-10-2022
Restaurant Bel'Air - 8370 Blankenberge
Patrick D.
Super vriendelijk eten ook lekker
02-10-2022
Brasserie Schoon Lier - 2500 Lier
Wim B.
Heel vriendelijke ontvangst. Wij hebben een lekkere two4one-menu gegeten. Een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Wij zaten boven aan een tafel, waarvan we een mooi uitzicht hadden op het Zimmerplein en de Eikelstraat.
02-10-2022
Restaurant Bel'Air - 8370 Blankenberge
Patrick D.
Lekker en snelle bediening
02-10-2022
Brasserie Schoon Lier - 2500 Lier
Luc B.
Vriendelijke en vlotte bediening. Lekker eten!
02-10-2022
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Pierre D.
het was daar heel lekker het eten vriendelijk personeel gezellige sfeer
02-10-2022
Bistro Paviljoen - 8580 Avelgem
Frank V.
Lekker gegeten, goede bediening. Vriendelijke bediening, mooi gelegen langs een Scheldearm.
01-10-2022
Gonia Greek Bistro - 2500 Lier
Greet F.
Leuke kennismaking. We werden vriendelijk verwelkomd. Er was voldoende keuze. Het eten was lekker, mooi gepresenteerd. We willen nog wel eens teruggaan.
01-10-2022
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Rudie S.
Lekker gegeten, vriendelijke bediening en een gezellig interieur. We komen hier graag terug!
01-10-2022
Restaurant Retro - 8870 Izegem
natascha H.
het was weer super lekker een mooie menu vriendelijke mensen goeie bediening
01-10-2022
Sandeshoved - 8620 Nieuwpoort
Juliana D.
Spijtig het hoofd menu was niet wat op hun menu stond We konden kiezen scampi in plaats van vispotje. Verder was het lekker
01-10-2022
De Repertoire - 2200 Herentals
Ghislain G.
Vriendelijk en lekker Mooi zitten goede parkeergelegenheid Komen zeker terug
01-10-2022
Criterium - 2560 Nijlen
sabine m.
We hebben er echt van genoten. Super lekker en ruime porties.
01-10-2022
Restaurant Retro - 8870 Izegem
Stefaan P.
Meerde malen bij de Retro geweest en telkens verschillend menu en altijd excellent op alle gebied, kijken al uit naar ons volgend bezoek, klasse
30-09-2022
DEMEERLEER G.
Prima om terug te keren !
30-09-2022
Sandeshoved - 8620 Nieuwpoort
Marleen H.
De menu was naar wens meer dan genoeg bij de afrekening kwam het probleem men wou ons 4x39euro aanrekenen ipv 2x we waren met 4 dus moesten we normaal 2xmenu betalen na een felle discusie heeft men ons toch gelijk moeten geven en moesten we idd maar 2x menu betalen verder alles ok
30-09-2022
Ontbijt @ De Jachthoorn - 2320 Hoogstraten
Jan D.
Uitstekend eñ uitgebreid ontbijt en vriendelijke bediening.
30-09-2022
De Repertoire - 2200 Herentals
Eric A.
Heerlijk gegeten in een heel aangenaam kader. Alle gerechten uit de deal netjes opgediend gekregen. Zeker voor herhaling vatbaar!
30-09-2022
Brasserie Marie - 2280 Grobbendonk
Jeanine H.
Het was fijn vertoeven bij brasserie Marie. Lekker diner en vriendelijke correcte bediening.
29-09-2022
Steakhouse Angus - 2800 Mechelen
Saskia A.
Heel vriendelijk en behulpzaam personeel, lekkere kroketjes, perfect gebakken steak en een aangenaam kader.
29-09-2022
Brasserie Marie - 2280 Grobbendonk
Sonja W.
Zeer lekker gegeten, prachtig uitzicht op het Albertkanaal... ideale locatie om iets te vieren met de familie!
28-09-2022
Pierre E.
Voor de deur van Royal Thai Cuisine gestaan... gesloten ondanks de (op de deur) aangekondigde openingsuren... zeer teleurstellend
27-09-2022
Steakhouse Angus - 2800 Mechelen
Valerie G.
Super lekker gegeten. Mooie grote borden en we hadden meer dan genoeg gegeten. Zeker een aanrader!
27-09-2022
Criterium - 2560 Nijlen
rozette v.
Zalig genoten, super vriendelijke ontvangst de formule two4one was subliem, echte aanrader, zeker voor herhaling vatbaar, komen heelzeker terug. Daarna op het terras genoten met ons sublieme dessert. Een woord voor dit TOP!!!!!!!!
26-09-2022
Het Burgemeestershuis - 3920 Lommel
Eric B.
Correcte prijs/kwaliteit verhouding. Zeer gastvrij ontvangen, in een gezellig decor. Wij komen zeker terug
26-09-2022
Brasserie Marie - 2280 Grobbendonk
rosa s.
fijne ontvangst byzonder lekker en een attentie voor onze jarigen we zijn hier al dikwijls geweest en komen zeker nog terug
26-09-2022
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Daniel V.
We hebben heel lekker gegeten, bediening en alles super !zoals altijd.
26-09-2022
Restaurant Bel'Air - 8370 Blankenberge
jos b.
Zeker voor herhaling vatbaar ,vriendelijke bediening
26-09-2022
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
vera l.
Wij werden zeer vriendelijk ontvangen en het eten was ook super lekker. Wij komen zeker nog eens terug.
26-09-2022
De Oude Melkerij - 2430 Eindhout
Kelly V.
Heel leuk en vriendelijk ontvangen! Een mooie, lekkere maaltijd voor een eerlijke prijs. Je krijgt voldoende aandacht van de vriendelijke dame des huizes. We wonen in de buurt dus wij komen terug.
25-09-2022
Bistro Theofiel - 8550 Zwevegem
Marie-Jeanne D.
Heel goed! Eten lekker en veel, vriendelijke bediening. Nostalgie van het mooie Zwevegem vind je daar zeker terug met de oude foto’s uit de tijd van toen, aan de muur.
25-09-2022
De Oude Melkerij - 2430 Eindhout
Edith S.
Prima in orde
25-09-2022
Bistro Paviljoen - 8580 Avelgem
Frank S.
Ontvangst was uitmuntend,het geserveerde eten was top. Zeker een zaak dewelke wij nog gaan bezoeken.
24-09-2022
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
Nicole D.
Super Heel jonge gastvrouw die de zaal perfect onder controle heeft Lekker gegeten
24-09-2022
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
fons h.
zeer lekker gegeten. Uitstekende vriendelijke bediening ! Als je de kans krijgt : DOEN !!!
24-09-2022
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
Ria V.
Top!.. Zeker voor herhaling vatbaar !..’
22-09-2022
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
veerle b.
heel lekker en smaakvol, gezellig restaurant, vriendelijk personeel, kortom een echte aannrader
22-09-2022
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Vanbergen P.
Het was top!!
20-09-2022
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Vanbergen P.
Het was top!!
20-09-2022
Bistro Theofiel - 8550 Zwevegem
Martin B.
Lekker gegeten met grote porties !
20-09-2022
Harbours Kitchen - 8450 Bredene
Annick K.
Waren aangenaam verrast van het gebouw , heel mooi en gezellig , heel vriendelijk , super lekker , eten mooi gepresenteerd en heel lekker ( juist klein min puntje bediening vlotte niet hoe het moest ( nieuwe volk ? . . Gaan zeker terug 👏👏👍👍
19-09-2022
Gonia Greek Bistro - 2500 Lier
Ronald D.
MET VIER GEZELLIG GAAN ETEN OP ZIJN GRIEKS ....VOORGERECHT TOP..HOOFDGERECHT EN NAGERECHT TOP TOT EEN VOLGENDE KEER.
19-09-2022
Gonia Greek Bistro - 2500 Lier
Ronald D.
MET VIER GEZELLIG GAAN ETEN OP ZIJN GRIEKS ....VOORGERECHT TOP..HOOFDGERECHT EN NAGERECHT TOP TOT EEN VOLGENDE KEER.
19-09-2022
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
theo N.
het hoofdgerecht was geen hoogvlieger , niet voor herhaling vatbaar
19-09-2022
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Marie G.
zoals altijd, heel lekker en verzorgde service. Dank je wel
19-09-2022
't Oud Lier - 2500 Lier
Ria V.
Het eten was heel lekker en meer dan genoeg en de bediening vlot en vriendelijk Een aanrader
19-09-2022
't Oud Lier - 2500 Lier
Ria V.
De bediening was heel vlot en vriendelijk het eten was super en meer dan genoeg 👍👍👍🥂🍾
19-09-2022
Wolfstee - 2200 Herentals
Lydie S.
Lekker en gezellig
19-09-2022
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
MARCEL D.
Zeer lekker eten, prima en vriendelijke bediening, een aanrader.
19-09-2022
lydia r.
heel lekker gegeten, vriendelijke bediening. zeker een aanrader
18-09-2022
Erik I.
Heel lekker indisch gegeten in dit aangenaam restaurant
18-09-2022
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Rudi V.
Een top adresje. Eerst een lekkere amuse, vervolgens een - echt top top top - voorgerechtje gevolgd door een heerlijk soepje en een lekker hoofdgerecht. Als dessert mochten we kiezen uit een kaart of zelf gaan halen van een dessertenbuffet. (of zelfs allebei) Super vriendelijke en vlotte bediening. Een minpunt deze keer: erg lawaaierige tafels naast ons... maar daar kan de zaak natuurlijk weinig aan doen. Vreemd dat mensen die 1 meter van elkaar zitten toch zo hard moeten praten dat het 10 meter verder verstaanbaar is.
18-09-2022
Hangaar 5 - 2200 Noorderwijk
Rianne A.
Genoten van een heerlijke tapas menu! Vriendelijke bediening en leuke setting. Zeker een aanrader!
18-09-2022
Bistro Paviljoen - 8580 Avelgem
Regine V.
Prima avond. Mooie locatie, vriendelijke ontvangst en zeer lekker gegeten!!
18-09-2022
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Rik G.
Top. Complimenten aan de chef voor het menu, en aan de ober voor de feilloze en vriendelijke bediening.
17-09-2022
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Rik G.
Top. Complimenten aan chef voor schitterend menu + aan ober voor stipte en vriendelijke bediening.
17-09-2022
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Arléne V.
Het was weer super lekker. Vriendelijke bediening ook Gezellige plaats
17-09-2022
Criterium - 2560 Nijlen
Karel C.
Uitstekend, lekker eten en vriendelijke bediening
17-09-2022
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
MARCEL D.
Zeer lekker eten, prima bediening en een gezellige sfeer. Een aanrader.
17-09-2022
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
Martial B.
Meer dan super.proficiat.komen terug
16-09-2022
Hair & Beautysalon Kathleen - 2300 Turnhout
Kelly B.
Een zeer aangename ervaring met 2 toffe dames aangezien ik mijn arregement had veranderd naar een duo arregement. Een zeer fijne ontvangst, uitleg en een zeer uitgebreide verzorging met zeer fijne producten. Zeker een aanrader en om nogmaals over te doen.
16-09-2022
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Jos L.
Het was gezellig. Het eten was voor de één lekker en de andere vond het minder, kwestie van smaak natuurlijk. Over 't algemeen tevreden.
16-09-2022
Hangaar 5 - 2200 Noorderwijk
Paul B.
Het was zeer goed
16-09-2022
Ontbijt @ De Jachthoorn - 2320 Hoogstraten
Carla V.
Geweldig ontbijt, heel veel keus en alles is even lekker eb goed verzorgd. Wij komen zeker terug
15-09-2022
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
Carine G.
Lekker gegeten , we vonden wel dat het lang duurde vooraleer het hoofdgerecht er was (1,5 u).
14-09-2022
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
Christiane B.
Lekker genoten
14-09-2022
't Oud Lier - 2500 Lier
Luc H.
Goede ontvangst - vriendelijke bediening - heel lekker gegeten en meer dan voldoende - een grote dame-blanche met lekkere warme chocoladesaus. Nu we het ontdekt hebben komen we zeker nog eens terug.
13-09-2022
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Mia L.
goede ontvangst,eten was zeer lekker en uitgebreid,zeker voldoende porties; voor herhaling vatbaar !
12-09-2022
Fogos - 2000 Antwerpen
Lalia G.
Ik vond het super gezellig , lekker eten en goede bediening
12-09-2022
Restaurant Bel'Air - 8370 Blankenberge
katrien v.
Heel lekker gegeten, heel vriendelijk en goede bediening.
12-09-2022
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Nathalie H.
Prima. Een echte aanrader. Kleinschalig restaurant met een uitstekende verse keuken. Je proeft als het ware de liefde op je bord. Zeer proper. Zeer attente gastheer. Toppie!
12-09-2022
Lorraine - 3600 Genk
Ferre B.
Heel lekker gegeten top avond
12-09-2022
Brasserie Marie - 2280 Grobbendonk
Johny D.
Spijtig genoeg afgebeld door brasserie marie door ongeval zaakvoerder.
12-09-2022
Lorraine - 3600 Genk
Ria M.
Zeer vriendelijke en vlotte bediening. Het eten was lekker en fijn opgediend.
12-09-2022
Rudi M.
Super lekker, vriendelijke bediening en gezellig ingericht met veel ruimte. We mochten uit de volledige kaart kiezen. Een aanrader!
11-09-2022
Restaurant Bel'Air - 8370 Blankenberge
freddy v.
Top brasserie.
11-09-2022
Restaurant Bel'Air - 8370 Blankenberge
Karin D.
Heel vriendelijk bediening, het eten netjes verzorgt en zeker lekker, voor herhaling vatbaar !
11-09-2022
Pure Sauna - 2500 Lier
Maaike S.
Goed ontvangst, lekker ontbijt, verzorgde unit. Wij komen terug!
10-09-2022