Beoordelingen

Bekijk onze laatste 50 beoordelingen of klik op de naam van een zaak om beoordelingen van enkel deze zaak te bekijken.

't Stationneken - 9310 Baardegem
José Deweerdt
Reservatie was verkeerdelijk ingeschreven (verkeerde tafel aangeduid en dus ergens anders moeten plaats nemen), enige tijd moeten wachten alvorens we werden aangesproken door kelner voor het aperitief, tijdspanne tussen aperitief en voorgerecht heeft bijna 1 uur geduurd. Het eten was lekker en het personeel vriendelijk. Organisatorisch liep het mank?
07-07-2020
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
Erik Goiris
Niet gelukt spijtig
07-07-2020
De Notelaar - 2460 Kasterlee
leo hens
is 100% mee gevallen en zeker voor herhaling vatbaar!!!!!
07-07-2020
't Laak - 2431 Veerle
Gilbert Heselmans
Zeker voor herhaling vatbaar
07-07-2020
Brasserie Blue'zt - 2540 Hove
Bart Marivoet
Heel goed gegeten, ruime portie, zeer vriendelijke bediening, wij gaan zeker nog terug!!
07-07-2020
Brasserie Marie - 2280 Grobbendonk
Kristina Van leuven
Heel lekker eten vriendelijke bediening. Mooi uitzicht op Albertkanaal . Gewoon top en een mooie tuin heerlijk om in de zomer te genieten van alles .
07-07-2020
Gonia Greek Bistro - 2500 Lier
Christel Lombaerts
Lekker en (te) veel. Bijzonder gastvrij en vriendelijk onthaal. We komen zeker terug om alle andere opties op het menu te proeven.
07-07-2020
Bistro Le Nez Blanc - 2400 Mol
Rina Hulsbosch
Heel gezellige bistro. Lekker gegeten! Wel iets langer moeten wachten.
07-07-2020
Brasserie Padrone - 8480 Ichtegem
Daniel Werbrouck
Op 6juli zeer genoten van etentje met 4 personen in de Padrone (waar we regelmatig komen ) heel lekker ,vriendelijk en prijs kwaliteit zeker een aanrader . Voor herhaling vatbaar 👍👍
07-07-2020
Ontbijt @ De Jachthoorn - 2320 Hoogstraten
Martine Bevers
Ik kreeg de bevestiging veel te laat......heb er ni van kunnen genieten
07-07-2020
Hangaar 5 - 2200 Noorderwijk
marc coopmans
zeer goed en goede bediening wij komen zeker terug gr
07-07-2020
Restaurant Jacob - 2000 Antwerpen
Emilie Smet
Super lekker eten. Heel fijne en snelle bediening op een leuke locatie. Amuse van de chef was onverwachts maar heeft ons heel goed gesmaakt. Enkel de muziek mag iets meer variatie in
07-07-2020
Grand Cafe De Baron - 2480 Dessel
gust cremers
goed van bediening,eten.het was lekker,dank u
06-07-2020
Nele Parmentier
Beste, Zeker een aanrader. Vriendelijke bediening . We hadden ruim de tijd. Mooie locatie . Eten was lekker. Bedankt. Nele
06-07-2020
Restaurant Dujardin - 9750 Ouwegem-Zingem
Marianne Verhaegen
Was heel lekker en voor herhaling vatbaar!!!!
06-07-2020
Bistro des Belges - 8400 Oostende
Jos Geeroms
Hallo beste mensen , het was allemaal ok bij bistro des belges , aan het onthaal vielen uit de lucht dat wij 4 dagen op voorhand geboekt hadden , ik had men smartphone mee om te bewijzen ,,super vriendelijke bediening ok ,,ps viel me op dat alles ( dranken ) duurder geworden zijn ,,/ voor herhaling vatbaar ,,bedankt
06-07-2020
De Lieve - 8340 Damme
FERNAND DE CLERCK
Heel vriendelijke en goede bediening. Een echte aanrader. De bordjes die je krijgt zien er uit als kunstwerkjes. TOP.
06-07-2020
Le Bouquet Garni - 3800 Sint-Truiden
Edwin Holsbeeks
Alles was tip top in orde, vriendelijk personeel, lekker eten zeker een aanrader
06-07-2020
Restaurant Dujardin - 9750 Ouwegem-Zingem
Chris D'Hondt
Zeker voor herhaling vatbaar,al dan niet met korting
06-07-2020
De Notelaar - 2460 Kasterlee
jos bogaerts
alles prima in orde knap
06-07-2020
Mangerie 't Cruydt - 2320 Hoogstraten
Yvette Van den Wijngaert
Heerlijk restaurant, aangename inrichting. Vriendelijke ontvangst. Fijne gerechten, mooi opgediend. We komen nog terug.
06-07-2020
De Graslei - 9000 Gent
Yvette Schuurwegen
We keren zeker terug . De bediening was heel vriendelijk ,het menu zeer lekker !
06-07-2020
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Francis Schellekens
Was niet wat we verwacht hadden. Geen spies en menu was maar pover. Voorgerechtjes misschien een beetje hout cuisine maar niet echt smaakvol! Saus bij vlees was zeker geen champignonsaus, hebben geen champignons gezien? Was zijn geld niet waard.
06-07-2020
Ontbijt @ Galleria Barista - 2000 Antwerpen
Paul Vermandel
Ik was totaal niet tevreden , 1 pistolet pp 1sneedje brood wit en 1 bruin pp ,beleg was aan de magere kant ,miniem ,en een potje confituur was reeds gebruikt , echt niet voor herhaling vatbaar , voor die prijs heb ik reeds veel beter ontbijt bij verscheidene zaken gehad , ook was de afstand en tafel dekking niet in orde , katoenen tafelkleed , wat op dit ogenblik niet toegelaten is en bediening liet ook te wensen over,
06-07-2020
Brasserie Marie - 2280 Grobbendonk
PEETERS GORIS
Wij hebben goed genoten van jullie super gastvrijheid , vriendelijke bediening , niks was te veel als we iets vroegen . Het eten was dan ook super lekker en mooi gepresenteerd . De wijn die jullie hebben helpen kiezen paste juist in onze smaak . Jullie zijn een topteam , doe zo voort wij komen zeker nog terug . Bedankt voor onze leuke avond . Denis en Marina
06-07-2020
Linda Rosseel
Zeer vriendelijke bediening, lekker eten, prima in orde, voor herhaling vatbaar.
06-07-2020
Hangaar 5 - 2200 Noorderwijk
Christel Vansant
Heel lekker menuutje en meeeer dan voldoende. Echte aanrader!
06-07-2020
Brasserie Flore - 2440 Geel
Rita Druyts
Kleine porties, vooral voor- en nagerecht. Hoofdgerecht vis in papillot: waterige saus, niet warm genoeg: komt dus niet uit de oven! Duur voor wat je krijgt. Op het terras stond op 0,5 meter ons een andere tafel: dus geen 1,5 meter afstand met andere mensen. Gelukkig kwam er pas iemand zitten toen we gedaan hadden met eten. Wij zijn dan wel weggaan, kan niet in coronatijd!
06-07-2020
Gonia Greek Bistro - 2500 Lier
Stefan Van Elsacker
Mooie locatie Vriendelijke uitbater Lekker en meer dan genoeg eten
06-07-2020
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Paul Suy
Het is heel goed meegevallen heel goed eten vlotte en exelettebediing zeker voor herhaling vatbaar en goede service en kraaknet grtjes PaulSuy
06-07-2020
Restaurant Jacob - 2000 Antwerpen
Inge Liesse
Heel erg lekker gegeten, en meer dan voldoende, verzorgde bordjes, en suuuuuuper vriendelijke bediening, verzorgd interieur, propere toiletten, niks op aan te merken. Een aanrader!
06-07-2020
De Graslei - 9000 Gent
Christa Lison
Heel lekker eten, complimenten aan de chef en dikke proficiat voor de bediening. Stijlvolle oplossing en totaal niet storende coronaproof opstelling. Onze welgemeende felicitaties!
06-07-2020
Brasserie Marie - 2280 Grobbendonk
Kristina Van leuven
Een goede service . Lekker eten vriendelijk personeel. Wij komen terug .
06-07-2020
Brasserie Marie - 2280 Grobbendonk
Evi Dierckx
Ze wisten van niks gelukkig kregen we een tafeltje
06-07-2020
Gonia Greek Bistro - 2500 Lier
Gudrun Schimmel
Wij hebben super genoten van het lekkere eten en de vriendelijke bediening. Heel gezellige Bistro.
06-07-2020
Brasserie Flore - 2440 Geel
Marie-Paule Van Moorleghem
Heel hard genoten van de menu bij two for one. Zeer lekker . De bediening was super goed, ondanks Corona maatregelen.
05-07-2020
Daniel Haverals
Het menu was zeer goed.De bediening correct en er was veel volk, dus zal wel bij meerdere meegevallen zijn. Voor herhaling vatbaar.
05-07-2020
Het Burgemeestershuis - 3920 Lommel
Kris Louage
Het was heel aangenaam, vriendelijke mensen, aangenaam interieur en heel lekker. Een aanrader!
05-07-2020
De Notelaar - 2460 Kasterlee
ria van dyck
het was op en top in orde. voor herhaling ....
05-07-2020
Restaurant La Horse - 9100 Sint-Niklaas
Gino Brys
Het was lekker en een toffe bediening
05-07-2020
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Anita Holscher
Voor ons was het de eerste maal in De Notelaar , en dat is geweldig meegevallen. We zijn er heel vriendelijk ontvangen , van voorgerecht tot dessert was alles naar wens en de bediening was uitmuntend. Het is zeker voor herhaling vatbaar.
05-07-2020
Restaurant La Horse - 9100 Sint-Niklaas
marc correwyn
Prijs kwaliteit is top en dit met een zeer vriendelijke bediening. Tip voor het restaurant:laat een keuze van hoofdgerecht tussen vlees en vis. Marc
05-07-2020
't Stationneken - 9310 Baardegem
Marcel Kevelaerts
Van het aperitief tot het dessert alles was super lekker, we hebben genoten van ons etentje in 't Stationneken in Baardegem. We gaan er zeker eens terug.
05-07-2020
't Stationneken - 9310 Baardegem
Marcel Kevelaerts
Van het aperitief tot het dessert alles was super lekker, we hebben genoten van ons etentje in 't Stationneken in Baardegem. We gaan er zeker eens terug.
05-07-2020
Brasserie Blue'zt - 2540 Hove
Rosette Vermeulen
Héél lekker gegeten , we dachten dat het kleinere porties zouden zijn maar dit was zeker niet het geval ! En vriendelijke bediening zoals altijd . TOP
05-07-2020
De Degustatie - 2390 Malle
luc oosterlinck
alles ok , vriendelijke bediening , lekker eten. goede ervaring
05-07-2020
celestine MILLECAMPS
heerlijk gegeten verfijnde gerechten en een mooi restaurant om te gaan eten en een zéér vriendelijke bediening is voor herhaling de moeite waard
05-07-2020
Brasserie Marie - 2280 Grobbendonk
Denise Knegtel
Zeer lekker gegeten! Fijne ontvangst en goede bediening. Voor de keuken 10/10 bedankt nu we toch in corona tijd zitten en volop kunnen genieten van eten en gezelschap moet niet meer zijn.
05-07-2020
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Paul Faes
Ondanks alle omstandigheden wegen corona,moet ik toch zeggen dat alles op een veilige manier is verlopen. Het eten was heel smakelijk en voldoende. Proficiat aan alle medewerkers voor de moeilijke omstandigheden van werken,om ons toch een geslaagde avond te bezorgen.
05-07-2020
Gonia Greek Bistro - 2500 Lier
Veronica verstrepen
Heel goed
05-07-2020
't Oud Lier - 2500 Lier
Conny Renders
Was super! Heerlijk gegeten en goede bediening! Het dessert van de deal was op, we mochten een dessert kiezen van de kaart. Wij gaan zeker nog terug!
05-07-2020
Els Mylemans
Lekker gegeten in een mooi ingerichte zaak met bijzonder vrienddlijk personeel.
05-07-2020
Ontbijt @ De Jachthoorn - 2320 Hoogstraten
Kurt Raeymaekers
Alles fijn in orde! Vr herhaling vatbaar.
05-07-2020
't Oud Lier - 2500 Lier
Marc Weyers
Lekker gegeten en zéér vlotte en vriendelijke bediening 👍
05-07-2020
't Oud Lier - 2500 Lier
Marc Weyers
Lekker gegeten en zéér vlotte en vriendelijke bediening 👍
05-07-2020
Paal 26 - 3583 Paal
Dirk Gebruers
In één woord: Super! Een aanrader! Wij komen zeker en vast terug!
05-07-2020
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Ingrid Verboven
Het warme buffet wat nu bediend werd door een medewerker werd bijna niet aangevuld en het eten was koud , ook was er weinig keuze ! voorgerechten en desserten waren prima in orde . Vriendelijke bediening .
05-07-2020
Sandeshoved - 8620 Nieuwpoort
Anne Vermeersch
Niet echt tevreden over sandshoved. Restaurant was niet proper (vloer heel vuil) Het eten viel ook niet mee. Vispannetje was niet warm genoeg. Ook voor het eerst vispannetje gegeten die in niets naar vis smaakt. Kortom, er zijn betere gelegenheden die jullie aanbieden. Sandshoved is geen aanrader.
05-07-2020
Ontbijt @ De Jachthoorn - 2320 Hoogstraten
Patricia De Koninck
Lekker ontbijten in een mooi kader
05-07-2020
Brasserie Flore - 2440 Geel
Ria Caers
Wij hebben superlekker gegeten , alles was o.k. !!!
05-07-2020
Galleria Barista - 2000 Antwerpen
Paula Shirvill
Zeer vriendelijke ontvangt. De bediening was uitstekend .De maaltijd was prijs -kwaliteit zeer goed. Voor herhaling vatbaar.
04-07-2020
Brasserie Marie - 2280 Grobbendonk
Johan Debrabandere
Vriendelijke ontvangst. Ruime keuze aan gerechten. De gerechten kwamen ten gepaste tijd op tafel en waren mooi geserveerd en super lekker ! De bediening was top, snel en gastvriendelijk en corona-proof. Dikke pluim voor het ganse team! We verheugen ons al voor het volgende etentje bij brasserie Marie.
04-07-2020
Brasserie Marie - 2280 Grobbendonk
Etienne Haegemans
Zeer goed ontvangen zoals het hoort, perfecte bediening. Porties naar behoren en van uitstekende kwaliteit. En belangrijk, keuze te over, wat soms in jullie formule een probleem is. Een adres om over te doen, proficiat.
04-07-2020
Het Verloren Schaap - 2500 Lier
Lucy van Huygevoort
We hebben heel lekker gegeten, toffe bediening en zeker voor herhaling vatbaar
04-07-2020
't Oud Lier - 2500 Lier
FAM. VAN ROY
Last minute nog kunnen reserveren omdat we een annulatie hadden gekregen van een ander restaurant!! TOP, dank u wel!! Met heel de familie genoten van het 3gangenmenu(lekker)!! Zeer vriendelijk personeel. Zeer behulpzaam. Niets was hen te veel!! Recent nog gaan brunchen,en toen was ook alles OK!! KOMEN ZEKKER NOG EENS TERUG.
04-07-2020
Gonia Greek Bistro - 2500 Lier
Koen Vandewalle
Heel goed, wij gaan zeker nog eens langs
04-07-2020
De Ark - 8620 Nieuwpoort
andre panneels
prima vriendelijk lekker overvloedig
04-07-2020
Bistro De Smaak - 2520 Broechem
Dirk vandenbroere
Niet voor herhaling vatbaar... Eten is heel gewoontjes... Kortom, voldeed niet aan de verwachtingen
04-07-2020
De Lieve - 8340 Damme
Christa Kurthen
Al de positieve berichten voordien gelezen en na het bezoek kan ik ze voluit beamen. Zeer vriendelijke bediening en een zeer inventieve keuken met gedurfde smaken. Proficiat aan de kok! Christa
04-07-2020
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Joel Dammen
Heel lekker gegeten met supervriendelijke bediening! Wij komen zeker nog terug!
04-07-2020
Ontbijt @ De Jachthoorn - 2320 Hoogstraten
Rita Willems
Wij hebben heel lekker ontbeten, op een ietwat andere manier als gewoonlijk maar op een veilige en perfect geregeld systeem. Proficiat aan het team van De Jachthoorn
04-07-2020
Steakhouse Angus - 2800 Mechelen
François Tytgat
Super mals vlees gegeten en een blijde weer zien na deze Corona crisis en hop naar de volgende keer
04-07-2020
Brasserie Marie - 2280 Grobbendonk
frans nuyts
Goede prijs voor uitstekende gerechten met vriendelijke bediening
04-07-2020
Brasserie Bolle & Co - 2940 Stabroek
Henri Bolsius
Heerlijk genoten, vlotte klantvriendelijke bediening, gerechten stuk voor stuk lekker en smaakvol. Je voelt van wanneer je binnen tot je buitengaat dat iedereen die hier werkt, zeker nu met de coronatoestanden, met maskers op, hun werk om klanten van een aangenaam restaurantbezoek te laten genieten, top prestaties neerzetten.
04-07-2020
De Ark - 8620 Nieuwpoort
Nancy Van Der Auwera
Heel vriendelijk personeel en goed gegeten een aanrader
04-07-2020
Kurt Vangampelaere
Heel lekker gegeten en gedronken. De hapjes waren superlekker. De hoofdschotel mocht misschien een tikkeltje grotere porties bevatten maar voor de rest chapeau. Een van de beste plaatsen in Waregem om eens lekker te eten en te genieten van het mooie uitzicht. Uitgebreide wijnkaart met veel variatie. Zeker een aanrader voor iedereen. Schappelijke prijs voor uitstekende kwaliteit.
04-07-2020
De Ark - 8620 Nieuwpoort
andre panneels
Zeer correcte bediening. Zeer ruime porties en lekkere keuken. Wij komen zeker terug.
04-07-2020
De Ark - 8620 Nieuwpoort
andre panneels
Zeer correcte bediening. Zeer ruime porties en lekkere keuken. Wij komen zeker terug.
04-07-2020
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Anne-mie Van Moere
Zoals steeds super in orde. Zeer lekker menu, bediening van Jo kan niet beter. Het is dan ook steeds een zaligheid om hier terug te komen en van de rust te genieten. Bedankt voor het lekker eten en de omkadering.
04-07-2020
't Laak - 2431 Veerle
Ann Aerts
Één te lange wachttijd tussen de gerechten. 2,5h aan tafel gezeten. Wel iets te lang. Porties aan de kleine kant.
04-07-2020
't Laak - 2431 Veerle
Ann Aerts
Het eten was zeker in orde maar alleen moesten we zeer lang wachten...
04-07-2020
Restaurant La Horse - 9100 Sint-Niklaas
ARTHUR WAUMAN
HEEL LEKKER MENU MET EEN ZEER VRIENDELIJKE BEDIENING. VOOR HERHALING VATBAAR.
03-07-2020
Brasserie Bolle & Co - 2940 Stabroek
Dirk Michielsen
wij hebben heel lekker gegeten ; de porties zijn ruim voldoende
03-07-2020
Thierry De Gloire
Was een zeer gezellige avond in een mooi kader, waar je kan genieten van een pracht zicht waar je echt van tot rust komt. Zeer lekker gegeten en een vriendelijke, aangename bediening. Wij gaan binnenkort zeker terug!! Thierry & Sandy
03-07-2020
Ambiotel - 3700 Tongeren
Firmin Daniels
Bezocht op donderdag 2 juli en zijn uitermate voldaan. Beide voorgerechten, zalm en carpacio van runds, ook het hoofdgerecht scampi's diabolic en het dessert dame blanche waren perfect en meer dan genoeg, als ook onze dranken pico bello en de prijs zeer billijk, wij gaan daar zeker terug. bedankt Ambi.
03-07-2020
De Graslei - 9000 Gent
patrick dellaert
lekker eten en goede bediening. Enkel de steak van het hoofdgerecht viel wel zeer klein uit.
03-07-2020
Brasserie Blue'zt - 2540 Hove
Vincent Mees
Gisteren gezellig gaan dineren in Blue'zt. Dat was echt al jaaaaaren geleden. De bediening was vlot, vriendelijk en met een beetje huiselijke gezelligheid. Als voorgerecht hadden we carpaccio dewelke goed was. Het hoofdgerecht was de kalkoenrollade die lekker van smaak was, maar het midden was helemaal niet gaar. Voor een steak of ander rood vlees mag dit gerust zo zijn, maar voor gevogelte mag dit toch meer gebakken zijn. Dit was wel jammer. Dessert was zonder meer goed! Mooi gepresenteerd en lekker! Ik kom zeker nog wel eens terug.
03-07-2020
Geert De Baenst
We waren héél tevreden over de goede, vriendelijke service. De kwaliteit van de maaltijd was perfect. Het is zeker voor herhaling vatbaar!
03-07-2020
Brasserie Marie - 2280 Grobbendonk
Heidi Segers
Ja. Heel goed, lekker en vriendelijke bediening,.
03-07-2020
Brasserie Marie - 2280 Grobbendonk
Daniel Van Steenbergen
Top
03-07-2020
De Lieve - 8340 Damme
Marnix Cherretté
Vriendelijke bediening, lekker eten en goede prijs/kwaliteit-verhouding. We gaan daar zeker terug !
03-07-2020
Brasserie Bolle & Co - 2940 Stabroek
Rebecca Verresen
Tevreden
02-07-2020
't Laak - 2431 Veerle
Eric Van Mol
Wij hebben hier zeer lekker gegeten. Alles was piekfijn verzorgd. De bediening was zeer vlot en zeer vriendelijk. Zij vonden zelfs even de tijd voor een gezellige babbel
02-07-2020
Het Koetshuys - 8820 Torhout
FERNAND DE CLERCK
Lange wachttijd voor bediening. WC niet proper.
02-07-2020
De Pastoor van Vremd - 2531 Vremde
Tine Libert
Lekker gegeten , vlotte bediening en heel aangename vakantiesfeer !
02-07-2020
Maison Blanche - 3500 Hasselt
Sam Steurs
Super lekker en meer dan voldoende! Vriendelijke bediening.
02-07-2020
Restaurant La Horse - 9100 Sint-Niklaas
godelieve vermeulen
Vriendelijke ontvangst, lekker eten, voor herhaling vatbaar
01-07-2020
Gonia Greek Bistro - 2500 Lier
Dirk Switsers
Vriendelijke gastheer..lekker eten en ruim voldoende..ook veel keuze voor het hoofdgerecht..dus zeer zeker een geslaagde avond 👍
01-07-2020
Brasserie Marie - 2280 Grobbendonk
Anja Van Wunsel
Zeer lekker gegeten. Vlotte vriendelijke service. TOP avondje
30-06-2020
De Graslei - 9000 Gent
Martine De Jaeger
Ik heb 2x een mail gestuurd om een tafel te reserveren. Dit zonder resultaat. Ik heb geen enkel bericht terug ontvangen, totaal niets gehoord.
30-06-2020