Beoordelingen

Bekijk onze laatste 50 beoordelingen of klik op de naam van een zaak om beoordelingen van enkel deze zaak te bekijken.

Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Alice V.
Het was supergezellig, goede bediening, en het eten was zeer lekker. Zeker voor herhaling vatbaar…
27-05-2022
Hangaar 5 - 2200 Noorderwijk
Ingrid D.
Supper lekker gegeten en heel vriendelijk personeel
27-05-2022
Fogos - 2000 Antwerpen
Erwin W.
Zeer lekker gegeten bij fogos voor herhaling vatbaar ook vriendelijke Bediening top
27-05-2022
Fogos - 2000 Antwerpen
Bert D.
het was mega super goed. herhaling verzekerd
27-05-2022
't Oud Lier - 2500 Lier
Marie W.
Lekkere menu en vriendelijke bediening ondanks de drukte 👍
27-05-2022
Mokkabar - 8800 Roeselare
Willy S.
Het ontbijt was zeker ok.Vriendelijke bediening. We komen nog eens terug.
27-05-2022
De Combi - 8400 Oostende
Walter G.
We hebben er van genoten.Zeer lekker gegeten en vriendelijke bediening. Als we terug in de buurt zijn gaan we zeker nog eens langs.
26-05-2022
Restaurant Sensai - 8400 Oostende
Maria L.
Heel lekker en vriendelijk. 3
26-05-2022
De Oude Melkerij - 2430 Eindhout
Willy O.
De ontvangst was top , er werd ons bij aankomst op een heel vriendelijke manier uitgelegd hoe de vork in de steel zat ( het was ook de eerste keer dat we gebruik maakten van een twoforone deal !). De bediening was super in een gezellige zaak , we zaten op het terras met dit mooie weer . Het eten was prima en er werd heel regelmatig gevraagd of alles naar wens was . Voor deze menu was de prijs goed , maar toch betwijfel ik of ik voor de oorspronkelijke prijs (€85) deze menu zou besteld hebben . Niettegenstaande is dit zeker voor herhaling vatbaar .
26-05-2022
De Combi - 8400 Oostende
Dhondt J.
Lekkere gerechten, genoten,zeer vriendelijke bediening 👍👍
25-05-2022
Privesauna Atlantis - 2530 Boechout
kay C.
Top!! Super warme ontvangst, lekker eten. Alles er op en er aan. Wij komen zeker terug en raden het iedereen aan!
25-05-2022
De Klimop - 3000 Leuven
Hugo V.
Eten prima Cava ook Picon trok op niets: niet aangepast glas,slechte mix,te weinig daar in een fluitglas
25-05-2022
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Greta K.
Eten was Superlekker,vriendelijk onthaal Mooie verzorgde locatie . Een aanrader
24-05-2022
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Greta K.
Eten was Superlekker,vriendelijk onthaal Mooie verzorgde locatie . Een aanrader
24-05-2022
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Rudi V.
We hebben heeeeeeerlijk gegeten in de Notelaar. Ook de bediening is er uitzonderlijk vriendelijk, attent en snel. Echt genieten tegen een heel mooi prijsje.
23-05-2022
The Basement Hasselt - 3500 Hasselt
Rachelle H.
We hebben heel lekker gegeten. Het is trouwens een mooie locatie en de presentatie is top. Dit samen met een zéér vriendelijke bediening maakt het geheel af. Enig minpuntje is de verwarring met de prijs. Er staat op jullie site €12,5(per 2personen) Wij betaalden €12,5 per persoon.
23-05-2022
Restaurant Bel'Air - 8370 Blankenberge
Rudi V.
Het personeel was heel vriendelijk. Het eten was lekker maar het ijsje als dessert was wel heel klein. Slecht 1 bolletje met een beetje slagroom
23-05-2022
Bistro Granny's - 8800 Roeselare
Ria D.
Alles was super lekker en mooi gepresenteerd. Is zeker voor herhaling vatbaar.
23-05-2022
Brasserie Marie - 2280 Grobbendonk
Dirk V.
Het arrangement was zoals altijd dik in orde. We hebben een geslaagde avond gehad.
23-05-2022
't Hofke van Nijlen - 2560 Nijlen
Tom R.
We hebben lekker hier lekker gegeten. Zowel de gastvrouw als de gastheer zijn super vriendelijk.
23-05-2022
Bistro Granny's - 8800 Roeselare
David V.
Was zeer lekker en gezellig.
23-05-2022
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Rudi M.
Al verschillende keren gaan eten bij blaffetuurken, een vriendelijke ontvangst en prima eten
23-05-2022
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Michel V.
Zoals steeds, genoten van een heerlijk menu, vriendeliike bediening aan een eerlijke prijs. Wij gaan nog terug.
23-05-2022
Hangaar 5 - 2200 Noorderwijk
marc m.
Gezellig restaurant op een mooie locatie, lekker eten ook mooi gepresenteerd, top doe zo verder
22-05-2022
De Oude Melkerij - 2430 Eindhout
Chris L.
Lekker gegeten, zeker voldoende, alleen prijs van het aperitief v/h huis vonden we een beetje teveel voor hetgeen het was... vlotte bediening en zeer vriendelijk
22-05-2022
't Oud Lier - 2500 Lier
Eve V.
Zeer lekker en aangename bediening , porties waren zeker voldoende .
22-05-2022
Hangaar 5 - 2200 Noorderwijk
marc m.
Super lekker, mooi opgediend en heel gezellig / locatie, alsook vriendelijk personeel. Doe zo verder
22-05-2022
Belfleur - 3530 Houthalen
Andrea B.
Heerlijk ontbeten. Alles was aanwezig en heel vriendelijke bediening. We komen zeker terug!
22-05-2022
Brasserie Schoon Lier - 2500 Lier
André V.
Lekker en zeer gezellig, met daarbij nog een uitstekende bediening. Een aanrader.
21-05-2022
Hangaar 5 - 2200 Noorderwijk
Conny G.
Top plaatsje! Heel lekker eten, fijne en vriendelijke bediening in een toffe zaak. Wij komen terug.
21-05-2022
Gonia Greek Bistro - 2500 Lier
Tine V.
Wat een ontdekking! Een heel gezellig en klein restaurant met enorm vriendelijke en persoonlijke bediening. Eigenaar houdt alles goed in de gaten en zorgt dat alles vlot verloopt. Het eten was overheerlijk! De mezze´s waren allemaal vers, sappige kruidige balletjes, frisse tzatziki, super lekkere calamares... en veel meer! Hoofdgerecht was ook perfect, heel sappig vlees, lekkere sausjes en bijgerecht. Ik nam als dessert de baklava en die smaakt super! Echt een aanrader, wij komen zeker terug
21-05-2022
Criterium - 2560 Nijlen
Paul G.
Top ervaring. Zeker voor herhaling vatbaar. Ga het zeker aanraden aan mijn kenniskring.
21-05-2022
Privesauna Atlantis - 2530 Boechout
Petra W.
Super ervaring, Vriendelijke ontvangst. De ervaring was super. Supernetjes geen opmerkingen Bedankt voor de gezelligheid.
21-05-2022
Privesauna Atlantis - 2530 Boechout
Petra W.
Super ervaring, Vriendelijke ontvangst. De ervaring was super. Supernetjes geen opmerkingen Bedankt voor de gezelligheid.
21-05-2022
Privesauna Atlantis - 2530 Boechout
Petra W.
Super ervaring, Vriendelijke ontvangst. De ervaring was super. Supernetjes geen opmerkingen Bedankt voor de gezelligheid.
21-05-2022
Privesauna Atlantis - 2530 Boechout
Petra W.
Super ervaring, Vriendelijke ontvangst. De ervaring was super. Supernetjes geen opmerkingen Bedankt voor de gezelligheid.
21-05-2022
Bistro Granny's - 8800 Roeselare
Rina T.
Mooi weerzien van een eetgelegenheid die we vaak bezochten 40 jaar geleden. Interieur is mooi vernieuwd, ontvangst en bediening waren tiptop in orde, gerechten waren heel lekker, een klein minpuntje voor het dessert maar dat is besproken geweest. Er is ook een heel interessante weekendmenu. Voor herhaling vatbaar!!!
21-05-2022
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Lieve B.
Een super lekker diner, met oog voor detail. Vriendelijke bediening met duidelijke melding van de gerechten. Het was in één woord gezegd:”AF”!!! Proficiat voor alle medewerkers!!!
20-05-2022
De Combi - 8400 Oostende
Lucien C.
maar een woord top
20-05-2022
Brasserie Schoon Lier - 2500 Lier
Nicole M.
Alles was in orde wel voor het voorgerecht lang moeten wachten. Was wel een vriendelijke man.
20-05-2022
BABOR Hoogstraten - 2320 Hoogstraten
Sonja V.
Het was voor mij de 1ste maal dat ik in deze zaak kwam...en ik voelde mij direct op mijn gemak! Het was voor herhaling vatbaar....ik heb van de behandeling genoten !
20-05-2022
Brasserie Flores - 8800 Roeselare
kathy d.
Vriendelijk onthaal - mooi interieur - lekker eten - mooi terras - zeer vlotte bediening
19-05-2022
Brasserie Marie - 2280 Grobbendonk
Jean V.
We werden zeer vriendelijk onthaald, Voor de zoveelste keer hebben wij weer zeer lekker gegeten, de borden waren zoals altijd een mooi schilderij , gemaakt van verse producten ! Ook een zeer vriendelijke bediening! De moeite waard , een aanrader .
19-05-2022
De Combi - 8400 Oostende
Annick V.
Zeer lekker gegeten en vriendelijke bediening Bedankt
19-05-2022
De Combi - 8400 Oostende
Chantal V.
Was heel lekker
18-05-2022
Brasserie Schoon Lier - 2500 Lier
PETER B.
Vriendelijke mensen zeer lekker eten!!
17-05-2022
De Combi - 8400 Oostende
Marleen W.
Lekker gegeten. Prijs-kwaliteit zeker in orde. Snelle bediening. Spijtig van de nieuwe locatie. Ik vond de vorige locatie gezelliger. Maar al bij al zeker een aanrader. Komen zeker nog eens terug.
16-05-2022
Brasserie Marie - 2280 Grobbendonk
Jean J.
De tijd tussen het voorgerecht en de soep was meer dan een uur,ze waren ons gewoon vergeten.
16-05-2022
't Oud Lier - 2500 Lier
inge d.
Het was gezellig lekker en een goede en vriendelijke bediening voor herhaling vatbaar
16-05-2022
Den Akoestiek - 2500 Lier
Diane M.
Ontbijt was zeer lekker, zeer ruim. Wel waren er enkele pintjes waar misschien toch moet op gelet worden, er waren namelijk nergens vorken of lepels voorzien in de warmhoud schotel, ook niet in de koude bereidingen. Vond ik wel spijtig. Poffertjes moest je gewoon met je handen uit het potje nemen, was ook geen vorkje voor voorzien. Was heel lekkere Quiche. Stonden maar enkele stukjes en deze werden niet meer bijgevuld. Bediening was wel helemaal ok en zeer vriendelijk. Ook een heel mooie, toffe en ruime zaak, is wel een aanrader. Zeker met kindjes.
16-05-2022
Restaurant Bel'Air - 8370 Blankenberge
Willy S.
Heel tevreden,ontbijt is er uitstekend en personeel heel vriendelijk. een goede keuze gemaakt zeker voor herhaling vatbaar
16-05-2022
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
Donald D.
Super lekker gegeten alleen ging alles snel achtereen.
16-05-2022
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Frank D.
Vriendelijke ontvangst en verzorgde menu. Zeker voor herhaling vatbaar.
16-05-2022
't Oud Lier - 2500 Lier
marc s.
de meningen waren verdeeld,de zalm was rauw en de steak was lekker
16-05-2022
Mangerie 't Cruydt - 2320 Hoogstraten
Leen W.
Gastvrije ontvangst en heerlijk eten met persoonlijke bediening. Om terug te komen
16-05-2022
't Hofke van Nijlen - 2560 Nijlen
Martine V.
Het was lekker, mooi gepresenteerd, gezellig,...
16-05-2022
Ontbijt @ De Jachthoorn - 2320 Hoogstraten
leo p.
Kei goed, echt een topper 👍👍👍
15-05-2022
Harbours Kitchen - 8450 Bredene
Marcel K.
Het was heel lekker en verzorgd. Voor herhaling vatbaar.
15-05-2022
Brasserie Flores - 8800 Roeselare
luc c.
t was weer dik in orde wij kommen zeker te tot ziens !!!!! Bedankt
14-05-2022
Kristof H.
Topdeal!!
14-05-2022
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Rita N.
Het was weer helemaal top!!
14-05-2022
Ristorante Cipriani - 8300 Knokke-Heist
Marc V.
Allles Ok
14-05-2022
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Van dyck P.
Lekker gegeten en vriendelijk
14-05-2022
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Van dyck P.
Lekker gegeten en vriendelijk
14-05-2022
De Pastoor van Vremd - 2531 Vremde
Karl J.
Ja ben nog niet geweest zat gisteren nog in de lucht zal voor donderdag as zijn
13-05-2022
Criterium - 2560 Nijlen
Hendrik V.
vlotte bediening - uitstekende aspergemenu - originele yoghurtsorbet met groen fruit - (h)eerlijke wiite huiswijn (chardonay)
13-05-2022
Brasserie Schoon Lier - 2500 Lier
Patricia M.
Eten was voortreffelijk, heel lekker en veel! Bediening was top! Een aanrader!
13-05-2022
Bar-Bistro Vin Perdu - 2360 Oud-Turnhout
Lieve L.
Superlekker gegeten in een mooi kader. Heel vriendelijke en attente bediening.
13-05-2022
Brasserie Flores - 8800 Roeselare
Stefaan P.
Zeker voor herhaling vatbaar, lekker eten en vriendelijke bediening . TOP
13-05-2022
Brasserie Flores - 8800 Roeselare
Vancompernolle A.
We hebben genoten van een heerlijke lunch op het zonnige terras . Een aanrader . Voor herhaling vatbaar
12-05-2022
Brasserie Schoon Lier - 2500 Lier
Farah D.
Super vriendelijke bediening met daar bovenop nog eens heerlijk eten! Op en top gezelligheid, wij komen zeker eens terug!
12-05-2022
Ontbijt @ De Jachthoorn - 2320 Hoogstraten
May v.
Het was een heerlijk ontbijt we hebben ervan genoten goed voor herhaling vatbaar .
11-05-2022
Ontbijt @ De Jachthoorn - 2320 Hoogstraten
May v.
Het was een heerlijk ontbijt we hebben ervan genoten goed voor herhaling vatbaar .
11-05-2022
Brasserie Flores - 8800 Roeselare
Dirk C.
Alles was in orde lekker eten maar dit wisten we van vroeger door omstandigheden zijn we een tijd niet kunnen gaan. Naar bediening en vriendelijkheid toe is dit echt heel goed kortom een restaurent dat ik iedereen zou aanraden.
11-05-2022
De Combi - 8400 Oostende
liberte c.
Beste, het was terug top zaterdag. Lekkere scampi's en lekkere biefstuk gegeten.....nog leuk mee te nemen met de deals van Two4one.be.....dan krijg je nog extrake bij...Dus aan diegene die graag op resto gaan kunnen steeds deals doen op de site two4one.be...je kan er op verschillende locaties acties uit slaan.
11-05-2022
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
lieve m.
vriendelijke bediening en zoals steeds een lekkere verzorgde top 3 gangen dinner!een aanrader!
10-05-2022
Gonia Greek Bistro - 2500 Lier
Monique V.
met vier gaan eten zondagavond, mooi terras en ook binnen aangenaam om te zitten, alles zeer verzorgd en netjes. Vriendelijke bediening. Lekkere Mezze warm genomen met vier, alles top kwaliteit. We wilden moussaka maar die was op dan hebben we het gerecht met balletjes genomen. Was dik in orde, we komen zeker nog eens terug.
10-05-2022
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
nadia o.
Heerlijk verrassend. Lekker gegeten. Vriendelijke bediening.
10-05-2022
't Oud Lier - 2500 Lier
Eddy G.
Service was dramatisch. Geen samenwerking tussen personeel. Zelf, na 70 min moeten gaan vragen waar hoofdschotel blijft. Idem voor dessert. Het eten was wel heel lekker. Verder willen we zeker wel nog gebruik maken van de two4one formule voor andere gelegenheden. mvg,
09-05-2022
Delizie Italiane - 9340 Lede
Jurgen P.
zeer goed, goed ontvangen en heel lekker eten !
09-05-2022
Gonia Greek Bistro - 2500 Lier
Monique V.
Vriendelijk personeel. Lekkere warme mezze. Moussaka was op maar toch nog andere lekkere dingen gegeten mooi terras en interieur. Alles zeer verzorgd.
09-05-2022
't Oud Lier - 2500 Lier
willy v.
't Oud Lier is een aanrader. Lekker ontbijt en vriendelijk personeel.
09-05-2022
Wolfstee - 2200 Herentals
Charles V.
Prima verzorg ...alleen spijtig dat er op zondag middag enkele voorstellen van het keuze menu niet voorradig waren ... We verteld ook dat het voor onze 50 st huwelijksverjaardsg was zouden een speciale attentie krijgen bij dessert .....maar niks van gezien . Over het algemeen tevreden
09-05-2022
De Graslei - 9000 Gent
Erich M.
Vriendelijke ontvangst, lekker eten, snelle bediening ondanks drukte. Top !
09-05-2022
Mangerie 't Cruydt - 2320 Hoogstraten
Kathleen V.
Toen we aan kwamen hadden ze niet op onze reservatie gerekend. Tafel moest nog ingedekt worden. Bij het hoofdgerecht hadden ze een fout gemaakt, brachten ze 1x vis en 1x vlees terwijl we beide vis hadden gekozen. We nemen dit dan toch maar aan en als we om een compensatie vragen achteraf dan word hier klantonvriendelijk op gereageerd. Van 't is al goedkoop en we hebben speciaal voor jullie buiten ingedekt. Als wij het vlees terug hadden laten mee nemen waren ze ook extra geld kwijt geweest. T eten was lekker maar of ze ons daar nog gaan terug zien denk ik niet.
09-05-2022
De Graslei - 9000 Gent
Marc D.
Zeer vriendelijk en attente bediening. Heel lekkere gerechten en aangenaam kader.
09-05-2022
Restaurant Bel'Air - 8370 Blankenberge
Katrien D.
Was heel lekker en vriendelijke mensen
08-05-2022
't Hofke van Nijlen - 2560 Nijlen
marijke v.
We waren met een groep van 25 en hebben lekker gegeten. Bediening was zeer goed. Hebben geen negatieve ervaringen, enkel positief. Een echte aanrader
08-05-2022
't Oud Lier - 2500 Lier
willy v.
voor herhaling vatbaar. lekker ontbijt, vriendelijk personeel en we hebben nog leuk bijgebabbeld op terras.
08-05-2022
't Hofke van Nijlen - 2560 Nijlen
Anja M.
Was heel heel lekker. Is zeker voor herhaling vatbaar
08-05-2022
Het Burgemeestershuis - 3920 Lommel
PAUL P.
Het was een zeer lekker diner in een mooi kader !!!
08-05-2022
Harbours Kitchen - 8450 Bredene
Geert B.
Was heel lekker en een plaats om terug te komen
07-05-2022
't Hofke van Nijlen - 2560 Nijlen
Vicky R.
Heel lekker gegeten, vriendelijke bediening, gezellig tuinterras, wij komen nog terug!
07-05-2022
The Basement Hasselt - 3500 Hasselt
Patrick D.
Het perfecte uitstapje om met een groepje van minstens 4 personen te gaan uittesten. Rustige setting en vriendelijke bediening
07-05-2022
The Basement Hasselt - 3500 Hasselt
Patrick D.
Het perfecte uitstapje om met een groepje van minstens 4 personen te gaan uittesten. Rustige setting en vriendelijke bediening
07-05-2022
Brasserie Schoon Lier - 2500 Lier
Inès T.
Zeer vriendelijke bediening en lekker eten. Prijs ,kwaliteit is prima. Zeker voor herhaling vatbaar.
07-05-2022
De Combi - 8400 Oostende
Philippe V.
Prijs / kwaliteit waardig , vriendelijke bediening
07-05-2022
Smaaksalon - 3500 Hasselt
Patrick P.
Lekker gegeten met een vriendelijke bediening, een aanrader!
07-05-2022
't Oud Lier - 2500 Lier
willy v.
Een aanrader. Alles verliep vlot en heel vriendelijk personeel
07-05-2022
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Aengeveld C.
Lekker eten en fijne bediening . Voor herhaling vatbaar.
06-05-2022