Beoordelingen

Bekijk onze laatste 50 beoordelingen of klik op de naam van een zaak om beoordelingen van enkel deze zaak te bekijken.

Person picture
Gonia Greek Bistro - 2500 Lier
Jorien
Zeer lekker gegeten. Zeer vriendelijke bediening. We komen zeker nog eens terug!
19-11-2019
Person picture
Rachel Delen
Het was super lekker vriendelijke bediening en mooie locatie .
19-11-2019
Person picture
Martine Van Innis
Hartelijke ontvangst. Lekkere, smaakvolle kaaskroket, speciaal geserveerd met uitheems fruit. Meer dan voldoende voor het hoofgerecht en het verwenbord voor 2, lekker!
18-11-2019
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
Jozef Bellens
Eerlijke heerlijke gerechten vlotte bediening en leuk restaurant.
18-11-2019
Person picture
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Jan Gui
Deze brochetterie heeft ons aangenaam verrast.De ontvangst(door pascale)was super.Alles werd ons goed uitgelegd. De indeling van de tafels of aparte zaal was heel gezellig. Ons zien ze hier zeker terug
18-11-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Myriam Van Immerseel
ons etentje in het Criterium te Nijlen was super. Heel vriendelijk en het eten was om je vingers bij af te likken. Voor herhaling vatbaar. Mijn gezelschap was er nog nooit geweest en ze waren heel tevreden
18-11-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Ben Van Styvendaele
Spijtig dit maal was het bezoek een tegenvaller : bij het opnemen van de bestelling van het hoofdgerecht namelijk steak werd niet gevraagd naar de bakwijze en toen het gerecht opgediend werd hebben we het moeten terugsturen omdat zowel de steak zelf als de saus koud waren werden opgediend. Dat is een afknapper !
18-11-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Bart Marivoet
Nooit meer!!! Vriendelijke ober en lekkere rode wijn. Scampi's rauw, steak pezig en doorgesneden door kok in keuken om de gaarheid te controleren, we waren de eerste gasten en ineens ook de laatste van de avond.
18-11-2019
Person picture
Brasserie Pot au Feu - 2900 Schoten
Kristel Bergmans
Het was een zeer aangename kennismaking met de Brasserie Pot au Feu. Wij hebben genoten van zeer lekker eten en vriendelijke bediening. Voor ons was het helemaal in orde!
18-11-2019
Person picture
Brasserie Marie - 2280 Grobbendonk
Jef Roes
De voucher maar nipt op tijd ontvangen. Gerechten prima, omgeving aangenaam. Brasserie Marie zeker voor herhaling vatbaar.
18-11-2019
Person picture
Bistro De Smaak - 2520 Broechem
felix cools
Alles was weer dik in orde; ook in de nieuwe zaak. Al kennisgemaakt met De Smaak op hun vorige adres maar toen was het al een toppertje .Nu dan uitgebreid met bakkerij en verbruik zaal maar nog altijd even top. De nieuwe naam, Het Dorp, en het nieuwe concept hebben daar niks aan veranderd zo te zien. Nog veel succes!
18-11-2019
Person picture
Brasserie Pot au Feu - 2900 Schoten
François Mintjens
De deal was zeker in orde. Vriendelijke bediening en lekker eten. Voor herhaling vatbaar
18-11-2019
Person picture
MANGIARE - 2460 Kasterlee
dirk van tiggelen
hebben geen bevestiging gekregen zijn er niet naar toe gegaan maar hebben wel een andere zaak bezocht en lekker gegeten was Melodi te Lille
18-11-2019
Person picture
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Frank Beutels
Vriendelijk, lekker, bij sommige mocht het eten warmer.
18-11-2019
Person picture
De Pastoor van Vremd - 2531 Vremde
lydia rotsaert
heel lekker gegeten en vriendelijke bediening. Wij komen zeker terug
18-11-2019
Person picture
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Eddy Crabbe
Zoals altijd lekker gegeten. Gaan zeker terug.
18-11-2019
Person picture
Ristorante Primavera - 9170 Sint-Pauwels
Paul Verlee
Super avond verbracht,Super vriendelijke mensen,zeker voor herhaling vatbaar
18-11-2019
Person picture
Evelien Rosier
Unieke ervaring om te floaten! Zalig en relax om even gewichtsloos door de ruimte te zweven. Zeker een aanrader! We kregen een zeer goede uitleg, alles was heel proper. Top!
18-11-2019
Person picture
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Guy ROHLOFF
Uitstekend, uitmunded, voortreffelijk !!
18-11-2019
Person picture
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Guy ROHLOFF
Uitstekend, uitmunded, voortreffelijk !!
18-11-2019
Person picture
Meryl Boschet
Super lekkere, verzorgde burgers en zeer vriendelijke bediening.
18-11-2019
Person picture
Augustina - 3560 Lummen
André Van Goethem
We hebben genoten.
18-11-2019
Person picture
Wolfstee Pop-up - 2200 Herentals
Martine Devoght
Heel gezellig,lekker eten,vriendelijke mensen, gaan zeker nog eens terug....
18-11-2019
Person picture
Krikke
Zeer tevreden goede bediening en heel lekker gegeten
18-11-2019
Person picture
Brasserie 36 - 2600 Berchem
Nicole Gysels
We hebben super goed gegeten,en de bediening was perfect 👍
18-11-2019
Person picture
Restaurant La Différence - 8670 Koksijde
NORBERT De Cock
Dit restaurant ga ik aanbevelen bij mijn vrienden en kennissen en zeker voor herhaling vatbaar.
17-11-2019
Person picture
Boshuis - 2220 Hallaar
Daniel Van Dessel
Lekker gerecht, super vriendelijk personeel!
17-11-2019
Person picture
Ontbijt @ De Jachthoorn - 2320 Hoogstraten
Johan De Belder
Zeer tevreden ga zeker nog eens terug.
17-11-2019
Person picture
De Grillhoeve - 2560 Nijlen
Luc Dieltjens
Het was heel lekker, we hebben er van genoten. Jammer dat de kleine attentie voor de jarige ontbrak, maar we hadden een leuk, lekker avondje! Een aanrader.
17-11-2019
Person picture
WALTER VAN DYK
Beste two 4 one van allemaal
17-11-2019
Person picture
De Notelaar - 2460 Kasterlee
jan stessens
heel lekker gegeten,heel verzorgd buffet,vlotte en fijne bediening,komen zeker terug!
17-11-2019
Person picture
De Grillhoeve - 2560 Nijlen
Martine Janssens
Lekker eten, veel keuze. Gezellige zaak en toffe, snelle bediening, uitgebreide kaart. Wij komen hier zeker terug.
17-11-2019
Person picture
Eethuis Augustijntje - 9000 Gent
jean-pol lanckriet
heel goed ontvangen super vriendelijke bediening, heel lekker gegeten scampi's waren heel lekker , prijs kwaliteit een aanrader zeker geweten
17-11-2019
Person picture
Steakhouse Angus - 2800 Mechelen
Gilbert De Rijbel
Mooie schotels en héél lekker genoten van alles, jammer dat de soep iets te weinig warm was. Professionele bediening zeer vriendelijk.
17-11-2019
Person picture
In de Maeltydt - 9300 Aalst
lut de vos
Super lekker eten!!
17-11-2019
Person picture
De Grillhoeve - 2560 Nijlen
Roger Dierckx
Het was super lekker, er valt niets op te merken. Dank voor de vlotte, vriendelijke bediening.
17-11-2019
Person picture
Brasserie 36 - 2600 Berchem
Nicole Gysels
We hebben super gegeten, de bediening was perfect.
17-11-2019
Person picture
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Paul Maes
schitterend restaurant ,zeer goede bediening en lekker eten
16-11-2019
Person picture
Restaurant Sensai - 8400 Oostende
Christiane Vermaelen
Zeer vriendelijk onthaal. Eten was ongelooflijk lekker. Bediening uitstekend. Echt een aanrader. 100 % tevreden. Natuurlijk komen wij binnenkort terug.
16-11-2019
Person picture
Het Gerecht - 2250 Olen
Maria Keersmaekers
het was super lekker, alles was in orde.
16-11-2019
Person picture
Robert Marien
Lekker eten Goede bediening Prima prijs voor de menu voor twee personen
16-11-2019
Person picture
Marnixhoeve - 2500 Lier
Jelie Embrechts
Het was heel lekker, voor herhaling vatbaar!
16-11-2019
Person picture
Restaurant Retro - 8870 Izegem
Jacques Van Beneden
Best aangenaam om te ontdekken
16-11-2019
Person picture
Pure Sauna - 2500 Lier
Kaylee Hopchet
We werden eerst ontvangen door een heerlijke brunch, wat een goede starter was van onze verwen namiddag. Toen we werden rondgeleid konden we gewoon niet wachten! We hebben ons ondergedompeld in totale ontspanning. We kregen een fles champagne en een gin-tonic sorbet (ja, ook dat nog). Het was dus meer dan geslaagd. Wij komen zeker nog eens terug!
16-11-2019
Person picture
Ontbijt @ De Jachthoorn - 2320 Hoogstraten
Greet Vandoren
Alles vlot en lekker verlopen, volop keuze aan broodjes , broodbeleg en yoghurt ,ontbijtgranen , cava ,koffie ,enz. Vriendelijke bediening ! Een aanrader ! Groetjes G en S
16-11-2019
Person picture
Sandeshoved - 8620 Nieuwpoort
Eduard Volders
Uitstekend gegeten aanrader
16-11-2019
Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
Vanessa Verlinden
Perfect!
16-11-2019
Person picture
Brasserie Marie - 2280 Grobbendonk
sonja Geentjens
niets op aan te merken was lekker,bediening was heel goed ⭐️⭐️⭐️⭐️😜
16-11-2019
Person picture
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Alain Brouhon
Aangenaam onthaal en bediening. Menu met minder gebruikelijke gerechten maar zeer lekker. Je krijgt alla aandacht van het personeel. De kok komt de reuze fles Asbach uit de etalage halen voor zijn wildsaus te maken. Voor herhaling vatbaar
16-11-2019
Person picture
Bistro Den Huzaar - 8000 Brugge
Etienne Maes
Goede sfeer. Het eten vonden wij eenvoudig en niet al te grote porties (de crème brûlée die wij kregen bij het two 4one menu was kleiner dan wanneer je die apart bestelde. Bij mijn vrouw zat er een heel klein stukje plastic in haar vispannetje. De bijbehorende witte wijn (een Oostenrijkse wijn) die ons werd aangeraden vond ik niet passen bij het vispannetje. Dit was goed voor een keer, maar niet voor herhaling vatbaar.
15-11-2019