Beoordelingen

Bekijk onze laatste 50 beoordelingen of klik op de naam van een zaak om beoordelingen van enkel deze zaak te bekijken.

Person picture
Gvds
We hebben heerlijk op het terras in het zonnetje gegeten. Het menu was zeer lekker met een vriendelijke bediening. Alles op de kaart is hier prijs/kwaliteit/kwantiteit correct. Bolle & Co is beslist een aanrader. Ik wens jullie nog vèèl succes en tot de volgende keer.
24-03-2019
Person picture
Bistro De Smaak - 2520 Broechem
Annemie Verlinden
Altijd lekker en vriendelijke bediening bij bistro de Smaak.
24-03-2019
Person picture
Grand Cafe Horta - 2000 Antwerpen
Steven Van Geirt
Alles was perfect in orde.
24-03-2019
Person picture
Brasserie Marie - 2280 Grobbendonk
Silke Nys
Super genoten van interieur en lekker eten
24-03-2019
Person picture
DIRK MOEYERSOON
Schitterend ontbijt, vriendelijke en snelle bediening. Niets op aan te merken. Proficiat en allen daarheen.
24-03-2019
Person picture
The Engineers Club - 2200 Noorderwijk
Rianne
Heerlijk gegeten, verzorgd en ook de bediening was prima. De moeite waard!
24-03-2019
Person picture
Ontbijt @ De Jachthoorn - 2320 Hoogstraten
Annie LAURYSSEN
Het ontbijt was pikfijn in orde en een heel vriendelijke bediening. Ook heel kindvriendelijk !!! Een topper !!!
24-03-2019
Person picture
RONNY CLAEYS
Vriendelijke bediening, lekker eten, alles was top!zeker voor herhaling vatbaar
24-03-2019
Person picture
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Nadia Verhoft
Zeer lekker en vriendelijke bediening!
24-03-2019
Person picture
De Grillhoeve - 2560 Nijlen
Luc Stofmeel
Heel lekker en verzorgd!
24-03-2019
Person picture
gerard pijcke
leker eten friendelyk goede bediening we gaan zeker terug
24-03-2019
Person picture
Restaurant Galle Face - 2600 Berchem
Gabriël CALLE
Galle Face was voor ons een nieuw ontdekt adresje, waar we nog wel zullen weerkeren. We kregen er waar voor ons geld. Prijs/kwaliteitverhouding was 100% OK en een vriendelijke bediening kregen we er gratis bij. Dus: tot ziens in Galle Face!
24-03-2019
Person picture
De Grillhoeve - 2560 Nijlen
NANCY KENNES
Super lekker eten aan een eerlijke prijs. De uitbaters zijn ook heel aangename mensen. Ook al gaan ontbijten en zeker voor herhaling vatbaar!
24-03-2019
Person picture
Vrijbroekhof - 2800 Mechelen
Emiel Van den broeck
Héél goed .vriendelijke mensen een een goede bediening
24-03-2019
Person picture
Bar Krok - 2980 Zoersel
Nicole Gysels
We hebben en super lekker ontbijt gekregen.zeker voor herhaling.
24-03-2019
Person picture
Ernest Van Aken
ZEER GOED EN VATBAAR VOOR HERHALING VRIENDELIJKE OP DIENING EN ZEER GOED ETEN
24-03-2019
Person picture
Rita Devos Neirinck
Het was een super deal heel gezellig kader lekkere broodjes en beleg De dessert was ook heel geslaagd en daarna kregen we ook nog poffertjes . Kortom voor herhaling vatbaar !
24-03-2019
Person picture
Lieve
Zeer lekker en voldoende! Het was een gezellige avond.
24-03-2019
Person picture
Brasserie Flo Antwerp - 2000 Antwerpen
Marc Cobbaut
Het diner bij Brasserie Flo was bijzonder lekker en super gezellig. We vinden het echter NIET OK dat deze aanbieding voorgesteld wordt als zeer voordelig, in wezen hebben we zelfs meer betaald. Hetzelfde menu kan je kopen bij Flo aan 25 EUR per persoon. Wij hebben 49 EUR voor 2 personen betaald, te verhogen met de prijs van de Flair (3,35€), wat de totale prijs op 52,35 brengt. Geen deel dus, dit komt bij ons over als "bedrog".
24-03-2019
Person picture
Sauna Atlantis - 2530 Boechout
Nathalie
We werden warm onthaalt en mochten vervolgens plaatsnemen aan een tafeltje voor de lunch. De lunch is echt net perfect voor twee personen. Na de lunch mochten we ons begeven naar het sauna gedeelte. Er stond een grote fles champagne klaar, wat heerlijk was terwijl je in het brubbelbad zatte genieten. Nadien werd er nog een Gintonic sorbet ijs gebracht. Hmmmm! Ook de Finse sauna en hamham waren geweldig. Nadien even vlug afspoelen onder de regendouche en afkoelen in het zwembad. Het was GEWELDIG!
24-03-2019
Person picture
GeoTea - 2275 Lille
Freda Vicario
Superlekker ontbijt en je voelt je er direct thuis. Heel vriendelijke mensen!
24-03-2019
Person picture
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Eric Wolles
Wederom lekker gegeten. Een aanrader.
24-03-2019
Person picture
Kevin Verrept
Altijd vriendelijk, altijd lekker, altijd terugkomen 😄
24-03-2019
Person picture
Ontbijt @ De Jachthoorn - 2320 Hoogstraten
Patricia De koninck
We hebben genoten van een heerlijk ontbijt. De cava was zeer lekker, de verse producten waren verzorgd en mooi gepresenteerd dit maakt dat we reeds een nieuwe reservatie hebben gemaakt
24-03-2019
Person picture
Wim Immesoete
Zeer geslaagde avond. Vriendelijk personeel, eten zeer lekker, kortom aanrader
24-03-2019
Person picture
Restaurant Jacob - 2000 Antwerpen
sabrina saes
Het was heerlijk eten en vriendelijk personeel zeker een aanrader.
24-03-2019
Person picture
Het Burgemeestershuis - 3920 Lommel
Didi Belien
Eten in het burgemeesterhuis is altijd top! We gaan heel regelmatig!! Vooral ook met Social deal als de menu ons aanstaat want er zijn natuurlijk ook zaken die je minder lust , maar ...... altijd klasse! En mensen zijn altijd heel vriendelijk! Een echte aanrader
23-03-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Peter Commissaris
Zeer goed gegeten, een echte aanrader.
23-03-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Peter Commissaris
Zeer goed gegeten, een echte aanrader.
23-03-2019
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
Anita Verslype
hartelijk ontvangst, lekker eten voor herhaling vatbaar
23-03-2019
Person picture
Bien Soigné - 3620 Lanaken
Anny Felix
Viel helemaal niet mee. Bij aankomst mochten we gaan zitten en toen zeiden ze dat er geen reservatie wan nadat we reeds drank genomen hadden. We zouden volledig moeten betalen. Toen zeiden wij, dan gaan we naar huis. Na veel 5en en 6en mochten we toch aan prijs van 15€ ontbijten. Was geen fijn begin. Zelfs zonder verontschuldigingen.
23-03-2019
Person picture
Vrijbroekhof - 2800 Mechelen
Gerd Paulus
Van genoten ! Zeker nog doen..vriendelijke bediening..een aanrader👍
23-03-2019
Person picture
Zuid-West - 2500 Lier
Jolien Hallaert
We kwamen de oprijlaan nog maar op en we voelde ons al hartelijk ontvangen. Het eten was super lekker en het personeel heel vriendelijk. We gebruiken vaak two4one en dit restaurant behoord zeker in onze top 3!! :-)
23-03-2019
Person picture
Café Imperial - 2000 Antwerpen
Jolien Hallaert
Het ontbijt was heerlijk. We voelde ons als een prins en prinses op deze mooie locatie. Een verborgen pareltje in Antwerpen net op de Meir!
23-03-2019
Person picture
Restaurant Jacob - 2000 Antwerpen
JEANNINE
ZEER GEZELLIG EN VRIENDELIJKE BEDIENING.ZEER LEKKER GEGETEN.WE KOMEN ZEKER NOG EENS.
23-03-2019
Person picture
Diane
Correcte bediening. Inhoud two4one menu is eerder matig: fondue is op 1 stukje rund/varken en kip na alleen maar gehaktbolletjes en worstjes. Niet echt mijn idee over fondue.
23-03-2019
Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
E p
Super locatie! Vriendelijke bediening. Veel volk wel, maar de bediening deed zn best om alles vlot te laten verlopen. Ik vond het eten niet wauw, maar mijn tafelgenoten wel. Achteraf kregen we nog een gratis drankje. Wij gaan nog terug! Ik heb er al a la carte gegeten en dat was wel altijd super lekker trouwens.
23-03-2019
Person picture
Marianne De Pauw
Wij hadden een ontbijt gereserveerd en het was uitstekend ! Echt meer dan genoeg ! heel vriendelijke bediening ! We komen hier zeker nog terug !
23-03-2019
Person picture
Wolfstee Pop-up - 2200 Herentals
Selena Demuyer
Het eten was super lekker! Ook zeker genoeg tijd tussen de gerechtjes door. Service was ook zeer goed. Alles was top!
23-03-2019
Person picture
Sky 23-Winterbar - 2460 Kasterlee
Marie Jeanne Audenaert
We werden snel en accuraat ontvangen en naar onze plaats gebracht. Het personeel was beleefd en aardig. We kregen een lekker hapje bij het aperitief en daarna kwam het menu. Waw! Een houten plank met tapas allerhande. Voor ieder wat wils. Heel lekker. Nadien kregen we surf en turf. Een lekker stuk ribeye - perfect gegaard zoals we hadden gevraagd - en ook heerlijke scampi. Bijgerechten: een slaatje en kroketjes. Als dessert kregen we een bavarois van frambozen. Mooi gepresenteerd en heel lekker. Kortom: een geslaagde avond bij een zeer geslaagd menu.
23-03-2019
Person picture
Elise
Super leuke deal! Heel erg vriendelijke mensen.
23-03-2019
Person picture
Wolfstee Pop-up - 2200 Herentals
Patrrick Caers
zoals altijd lekker eten & superbediening !
23-03-2019
Person picture
Restaurant Galle Face - 2600 Berchem
Walter Mekerle
Zeer lekkere gerechten en perfecte bediening. Proficiat !
23-03-2019
Person picture
Restaurant Jacob - 2000 Antwerpen
Antoine Rennen
Mindere locatie want niet echt in oud gedeelte van stad. Maar wel gezellig, lekker eten en zeer vriendelijke bediening!! Er was veel volk en toch ging alles perfect en vlotjes
23-03-2019
Person picture
Marnixhoeve - 2500 Lier
Ludo Lauwers
Dit nieuwe two4one was weer superlekker. En zoals altijd met een zeer vriendelijke bediening Top.
23-03-2019
Person picture
Marnixhoeve - 2500 Lier
Ludo Lauwers
Dit nieuwe two4one was weer superlekker. En zoals altijd met een zeer vriendelijke bediening Top.
23-03-2019
Person picture
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Theo Moons
Supper lekker gegeten, supper vriendelijk en een dikke pluim voor beide. Bedankt
23-03-2019
Person picture
Zuiderhuis - 2200 Noorderwijk
Marc Heylen
Lekker gegeten, heel attent ingespeeld op mijn lactose intolerantie door de gerechten aan te passen, top 👍 Vriendelijke bediening en gezellig kader.
23-03-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Annick Wils
Heel lekker, verzorgd en vriendelijke bediening!
23-03-2019
Person picture
De Louis - 2300 Turnhout
Ann Lemmens
Genoten bij De Louis , super ontbijt gekregen en vriendelijke bediening. Komen hier zeker nog eens terug
23-03-2019