Beoordelingen

Bekijk onze laatste 50 beoordelingen of klik op de naam van een zaak om beoordelingen van enkel deze zaak te bekijken.

Resto Presence - 2900 Schoten
Yolanda Rusch
Het menu was zeer lekker en perfecte timing om het op te halen! Zeker voor herhaling vatbaar!
22-01-2021
Restaurant La Horse - 9100 Sint-Niklaas
dennis bombeke
Eten was super lekker tip top in orde zeker een aanrader
20-01-2021
Restaurant La Horse - 9100 Sint-Niklaas
Katty Hoskens
Een echte aanrader, super vriendelijk en heel lekker ! Gaan we zeker nog doen 👍
20-01-2021
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Frederic Toye
Al twee keer heel lekkere gegeten in de afgelopen maand (jan 2021). Gaan we zeker nog doen!
19-01-2021
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Jos Gerrits
Prima! Voor herhaling vatbaar... Zeer goede service en heel erg praktisch
18-01-2021
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Carine Thevissen
Alles was vlot gegaan.het eten fantastisch lekket
17-01-2021
Resto Presence - 2900 Schoten
sabine matthys
Het was super. Ruime porties en nog extra hapje erbij. Echte aanrader.
17-01-2021
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Kristien Waerniers
Perfect! We hebben ervan genoten!
17-01-2021
Marie-Rose Verschraegen
Alles zeer lekker Afhaal piekfijn in orde Bedankt
16-01-2021
Zuiderhuis - 2200 Noorderwijk
Rien De Belser
zeer tevreden over het ganse menu , alles was lekker !
15-01-2021
Brasserie Marie - 2280 Grobbendonk
Marcel Smets
Alles stond keurig verpakt op het afgesproken tijdstip klaar. We hebben heerlijk gegeten.
15-01-2021
De Gouden Legende - 2610 Wilrijk
lieve Ickx
Het eten was lekker; alleen de prijs viel tegen... Ik dacht dat Two4one stond voor 2 menu's voor de prijs van 1, doch moest wel 2 x de menuprijs betalen en kreeg dan een fles wijn...
12-01-2021
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Dirk Van Ouytsel
Zeer vriendelijk ontvangen. Lekkere gerechten.
11-01-2021
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Patrick Joos
Zeer lekker, verzorgd en mooi gepresenteerd 3-gangen menu. Stond klaar op het afgesproken uur. Voor herhaling vatbaar.
11-01-2021
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Wendy Lambrichts
Altijd heerlijk , een aanrader!
11-01-2021
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Monique Testelmans
Zeer lekkere menu,altijd verrassend.Kijk er toch naar uit om bij jullie in de zaak te komen genieten van de gehele sfeer.
11-01-2021
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Nico Martens
Heel lekker 3 gangen menu. Geen sterrenkeuken maar wel perfect in orde. Prijs-kwaliteit dik ok. Porties lijken niet groot maar na de 3 gangen heb je meer dan voldoende gegeten. Wij kijken al uit naar de menu voor de maand februari !
10-01-2021
De Lieve - 8340 Damme
Inge Van dijk
van een heerlijke driegangenafhaalmaaltijd genoten!!! Zeker voor herhaling vatbaar!!!
10-01-2021
Zuiderhuis - 2200 Noorderwijk
frans nuyts
Geweldig assortiment aan gerechten voor een goedkope prijs en nog lekker ook
10-01-2021
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
JEAN-PIERRE LOOS
Heerlijk was het. Een dikke aanrader.
10-01-2021
De Lieve - 8340 Damme
Inge Van dijk
We hebben zeer lekker gegeten. We kregen echter niet het door u voorgestelde menu. De eigenaar van het restaurant zei dat hij u een week niet kon bereiken om veranderingen door te geven. Het menu was zeker een aanrader.
10-01-2021
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Vera Bijnens
We hebben genoten van ons 3gangen menu. Zeer lekker!
09-01-2021
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Vera Bijnens
We hebben genoten van ons 3gangen menu. Zeer lekker!
09-01-2021
Feest @ Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Ludo Wille
Ondanks de Corona domper, op ieders feestvreugde, kan ik mij alleen maar zéér positief uitlaten over de service en de kwaliteit van het voorgestelde Cuisine d’ete Menu. Lekker ... tot in de puntjes afgewerkt en zeker en vast voor herhaling vatbaar. Dikke proficiat aan het ganse Team. Hebben ons zelfs even terug aan onze tafel in het restaurant gewaand ! Af 👏👏
04-01-2021
Jeannine De Taey
Lekker en ruim voldoende!
02-01-2021
Feest @ Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Lydia Brauns
Onze Wildmenu op 31 december was zoals altijd super lekker !!! We gaan bij Cuisine d'été verder afhaalgerechten blijven bestellen !!!
02-01-2021
Bodega Gilles - 2970 Schilde
dirk renders
Goed verzorgd en héél lekker
02-01-2021
Feest @ Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Luc. RERREN
Afhaalmenu voor nieuwjaar was goed verzorgd en zeer lekker. Zeker een aanrader om nog eens te doen .
01-01-2021
Feest @ Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Luc Steegmans
Genoten! Net alsof we in het restaurant zelf zaten. Een streling voor het oog wanneer het op een bord gedresseerd was. Weer heel lekker en zeker voldoende. Gemakkelijk op te warmen. Fijn dat er ook een menu met instructies bijzat per gerecht. Afhaling is ook zeer vlot verlopen.
01-01-2021
Brigitte Verbruggen
Was heel lekker , en mooie verzorgd Top zeker voor herhaling vatbaar 👍👍👍👍👍
01-01-2021
Feest @ Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Rudi Beerten
Zeer tevreden, geen wachtrij, en vooral ook lekker.
01-01-2021
Criterium - 2560 Nijlen
Christel Meeus
Heel lekker en mooi verzorgd.
31-12-2020
Karine De moor
Was wel lekker Zeker voldoende eten voor die prijs Soms wat pikant voor ons
31-12-2020
La Tierra Foodbar & Shop - 2430 Eindhout
Karin Tackx
Alles stond klaar op afgesproken tijdstip. Het was alleen onduidelijk of er voor 4 personen of 2 personen was besteld (ik dacht 2 boxen voor 2 personen besteld te hebben maar was blijkbaar gewoon voor 2 personen besteld maar het probleem was zeer vlug opgelost). Het eten was zeer lekker
30-12-2020
Take Away @ De Jachthoorn - 2320 Hoogstraten
May Martens
Heel lekker eten! Voldoende! Netjes verzorgd! Vriendelijk personeel! Dus dat gaan we nog meer doen! 👍👍👍
29-12-2020
't Stationneken - 9310 Baardegem
Frederik De Smit
Het eten was heel lekker. Vriendelijke gastheer en keukenmeisje. Echt een aanrader.
29-12-2020
Feest @ Bar-Bistro Vin Perdu - 2360 Oud-Turnhout
Ineke van den Berg
Een absolute aanrader voor een moment van lekkere gezelligheid @home !
28-12-2020
Feest @ Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Odette Metten
Ging zeer vloten mensen van cuisine d'ete supervriendelijk Was zeer leuk en gemakelijk op te volgen . Tip zou het vlees apart garen bij het opwarmen daar ze dan naar keuze bleu enz ... kan gemaakt worden voor herhaling vatbaar Fijne feesten
27-12-2020
paul De Borger
Alles was prima, simpel maar goed. netjes op tijd geleverd !
27-12-2020
La Tierra Foodbar & Shop - 2430 Eindhout
Antoon Kindts
De tapabox was een aangename verrassing. De ene tapa al beter dan de andere. Twee kleine opmerkingen: - de opgegeven temperatuurstijden zijn aan de korte kant - de aardappelen waren nog voor een gedeelte rauw
27-12-2020
Feest @ Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Patrick Haenen
Heel vlotte en vriendelijke bediening. Het eten was superlekker en gemakkelijk op te warmen/te serveren volgens de bijgevoegde instructies. Topontdekking, we gaan zeker terug!
26-12-2020
Feest @ Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Wendy Vanhex
Onze kerstavond was geweldig dankzij de lekkere menu ! Het was heerlijk... TOP !
26-12-2020
De Lieve - 8340 Damme
Rita Verheire
We hebben genoten van de menu.
25-12-2020
Feest @ Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Sofie Bielen
We hebben zalig genoten van de heerlijke feestmaaltijd!! Dikke merci voor jullie inzet!! Hopelijk kunnen we in 2021 terug volop ter plaatse komen genieten!! Onze beste wensen voor een beter 2021
25-12-2020
Feest @ Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Sofie Bielen
We hebben zalig genoten van de heerlijke feestmaaltijd!! Dikke merci voor jullie inzet!! Hopelijk kunnen we in 2021 terug volop ter plaatse komen genieten!! Onze beste wensen voor een beter 2021
25-12-2020
Feest @ Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Ann Mardulier
Heerlijke feestmenu, om duimen en vingers af te likken
25-12-2020
Feest @ Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Vera Vanstraelen
Om de drukte te vermijden, hebben we onze bestelling reeds op woensdag afgehaald. Weer zeer vriendelijk ontvangen, met de nodige info! Alles bleek kraakvers, dus 's anderendaags, op Kerstavoond, hebben we heel erg genoten van dit feestmenu! Hopelijk kunnen we gauw weer terug genieten in de zaak zelf. In afwachting zijn we blij met de afhaalmogelijkheden. Proficiat team cuisine d'eté ! Veel succes in 2021!
25-12-2020
Feest @ Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Linda Vandepoel
Dikke proficiat voor cuisine d ete. Vlotte, veilige afhaling, super lekker gegeten , zelfs verfijnd en dat voor een prijsje. Zeker voor herhaling vatbaar. Wij gaan er nog naartoe!
25-12-2020
Feest @ Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Erik Conings
Zeer lekker! Voor herhaling vatbaar!
25-12-2020
Laiterieke - 2930 Brasschaat
Guido Boel
Goed verzorgde maaltijd, heerlijk voorgerecht met wildpaté, smakelijk stoofpotje van hert, afhaal perfect verlopen.
25-12-2020
Feest @ Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Robert Luxton
Alles is heel vlot verlopen, afhaling vriendelijk en snel. Eten superlekker! Zeker voor herhaling vatbaar!!! Bedankt hiervoor! Fijne feestdagen
25-12-2020
De Lieve - 8340 Damme
herman Verkest
Afhaling heel vlot verlopen, veel uitleg gekregen...Het eten was heel erg lekker en voor herhaling vatbaar....!👍👍👍
25-12-2020
Restaurant La Horse - 9100 Sint-Niklaas
eddy Baert
Was een heel fijne ervaring !! Heel vriendelijk , alles vers en verzorgde verpakking . 5 gangen ( ruim .. tot in het kleinste detail , zelfs nootjes voor bij aperitief !! ) Overweldigend lekkere menu , voor herhaling vatbaar !! top !!
23-12-2020
Restaurant La Horse - 9100 Sint-Niklaas
Wouter Vloebergh
Prima ervaring.Lekker eten.Pakket keurig verpakt.Vriendelijke mensen.Ze overbrugden korte wachttijd zelfs metaperitiefje. Goed zo!
22-12-2020
Take Away @ De Jachthoorn - 2320 Hoogstraten
Nancy Debeuckelaer
Het was heel lekker. Gaan we zeker nog een keertje doen.
22-12-2020
Slagershof - 3300 Tienen
Linda Alles
Het eten was weer prima. Zelfs de kroketjes waren niet plat als ik thuis kwam.Super!
22-12-2020
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
petra reynders
zeer tevreden! heel goed geregeld en lekker, voor herhaling vatbaar
21-12-2020
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
petra reynders
zeer tevreden! heel goed geregeld en lekker, voor herhaling vatbaar
21-12-2020
Restaurant La Horse - 9100 Sint-Niklaas
Marc Goossens
Perfecte bediening, netjes verpakt en lekkere maaltijd, een aanrader !
21-12-2020
d'Achtste Zaligheid - 2275 Lille
andre luyten
zeer lekker, voor herhaling vatbaar
21-12-2020
Van Den Bosch Evarist
stipt op tijd klaar en lekker
21-12-2020
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Lucienne Poels
Super lekker gegeten ! Net zoals altijd trouwens 😋😋
20-12-2020
Brasserie t Ekskuus - 9220 Hamme
Freddy Van Kerckhove
Vlotte en snelle bestelling
20-12-2020
Brasserie Marie - 2280 Grobbendonk
Ivy Verhaert
Dikke pluim! Het was overheerlijk! Enkel de vriendelijke en de charmante bediening vd gastvrouw ontbrak, daar moesten we nu zelf voor zorgen.
20-12-2020
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Jean Gabriels
Zeer vlotte bediening. Het eten was van uitstekend kwaliteit.
20-12-2020
Restaurant Retro - 8870 Izegem
Patrick Deblaere
Takeaway prima verlopen met uitleg over het opwarmen Bouillabaisse is zeer lekker. Lasagne lekker van smaak, maar ietsje teveel saus en te weing krab en kreeft Dessert was heel mooi gepresenteerd en zeer lekker. Conclusie : de afhaalmenu is een aanrader!
19-12-2020
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
JEAN-PIERRE LOOS
De witloofroomsoep heel lekker, de hoofdschotel mmmmm, daarna ons dessert de mannen vonden het uitstekend. Ik heb een allergie voor aardbeien en voor mij was een een heerlijk ander dessert zonder aardbeien. Hartelijk bedankt daarvoor. Tot de volgende keer
19-12-2020
Brasserie de Hen - 9120 Melsele
Paul Cools
het was goed meegevallen voor herhaling vatbaar
19-12-2020
Restaurant La Horse - 9100 Sint-Niklaas
Cecile D'Hollander
Dit was uitermate een (h)eerlijke deal! Perfect qua hoeveelheid en tot in de puntjes verzorgd wat betreft de afwerking en verpakking!
18-12-2020
Criterium - 2560 Nijlen
Jan Henderickx
Nu we ons jaarlijks familiefeestje in het water zien vallen opteerden wij een keer voor een afhaalmenu van het Criterium voor ons tweetjes. Een echte aanrader kan ik u verzekeren! Zeer lekkere soep, een uitmuntende steak en prachtig dessert konden ons de corona beperkingen even doen vergeten. Zodra het restaurant weer open mag gaan we zeker langs om nog meer te genieten van de uitmuntende kookkunsten. En als het nog maanden zou duren gaan we zeker vlugger nog eens afhalen.
17-12-2020
Criterium - 2560 Nijlen
Lidia Van Tichelt
Een aanrader, zeer verzorgd en zeer lekker! Dikke Pluim!!!
17-12-2020
Criterium - 2560 Nijlen
Christel Meeus
Heel lekker, verzorgd. De maaltijd was nog goed warm, hetgeen belangrijk is voor een take away.
17-12-2020
Restaurant La Horse - 9100 Sint-Niklaas
Michael D'hooge
Genoten van Take away deal. Heel vriendelijke ontvangst. Lekkere 5-gangendiner met voldoende ruime porties, alles kant en klaar keurig verpakt, en waar voor zijn geld.
16-12-2020
't Genoegen - 3920 Lommel
Nicky Speltincx
Door de corona maatregelen is dit niet kunnen doorgaan, hopen snel terug te kunnen boeken. Liefs x
16-12-2020
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Joke Maurissen
Zoals andere keren was het weer een topmenu. Het heeft ons goed gesmaakt. Tot gauw. Een succesvolle afhaal met de feestdagen!
14-12-2020
Den Triptiek - 2470 Retie
Willy Vangestel
Lekker eten vlotte bediening. Voor herhaling vatbaar
14-12-2020
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Marino Moons
Superlekker driegangenmenu voor een zeer leuke prijs. Je kan er zelf de potten niet voor op het vuur zetten :-) . Zeker voor herhaling vatbaar, doen we trouwens frequent ;-) .
14-12-2020
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Christophe Severi
Zeer lekker gegeten zoals altijd. De witloofsoep was super!
14-12-2020
De Lieve - 8340 Damme
ann butsraen
Het gerecht was van top tot teen in de puntjes verzorgd en allemaal met de nodige handleiding om op te warmen (corona). Het was van amuse tot en met het dessert voortreffelijk. Wij hebben een zeer lekker maal genoten. Zeker voor herhaling vatbaar en hopelijk in het restaurant zelf na de corona. Doe zo voort.
14-12-2020
Nero t' Avola - 9810 Eke
Steven Balliere
Goede service en lekker gegeten.
14-12-2020
Restaurant Retro - 8870 Izegem
Bieke Castelein
Zéér lekker!!
13-12-2020
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Heidi Verachtert
We waren aangenaam verrast. Lekker gegeten: voorgerecht, hoofdgerecht, dessert. Netjes verpakt en de nodige uitleg meegekregen. We kregen nog eens het gevoel dat we lekker op restaurant waren geweest, ook al was het thuis. Top!
13-12-2020
Vlass Puur Gastronomie - 8430 Middelkerke
Rita Van Moorleghem
Desondanks corona hebben wij genoten van een bijzonder lekkere maaltijd. Met een duidelijke uitleg van de bereiding hebben wij thuis genoten alsof we bij hen op restaurant zaten. Een aanrader voor elke levensgenieter. Dank u voordit mooi initiatief.
13-12-2020
Brasserie Versus - 9940 Evergem
Karine De moor
Zeer lekker Zelf gemaakt broodje super Zeker voor herhaling vatbaar Opmerking tapasplank met verwennerijen = dessert Had dit verkeerd begrepen maar was wel super dessertbuffet
13-12-2020
Take Away @ De Jachthoorn - 2320 Hoogstraten
NICOLE VAN TILBORG
Vriendelijke bediening en lekker eten! De moeite waard.
13-12-2020
't Stationneken - 9310 Baardegem
Belinda Everaert
Menu was prima, alles heel lekker, mooie porties en verzorgd verpakt.
12-12-2020
Brasserie Den Artist - 2000 Antwerpen
Alexis Spanoghe
Correct verlopen. Alles was lekker en heel goed verzorgd. Zeker voor herhaling vatbaar.
12-12-2020
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Yanouck Moons
Lekker eten, duidelijke uitleg hoe op te warmen! Een aanrader!
12-12-2020
Restaurant Retro - 8870 Izegem
Christel Vanluchene
Zeer lekker!!!! Alles stond mooi klaar. Het was ruim voldoende en de smaken zaten zeer goed. Duidelijke uitleg erbij om alles perfect op te warmen. Een aanrader! Wij hebben er alvast van genoten! Voor herhaling vatbaar.
12-12-2020
Restaurant Sensai - 8400 Oostende
Huguette Vanden Weghe
Heel lekker en verzorgd! Aanrader! Vriendelijke ontvangst bij afhaling.
11-12-2020
De Klimop - 3000 Leuven
Josée Wyns
Het was super lekker eten; juist op tijd klaar en vriendelijke mensen. Prima verlopen. Enkel een tip voor Two4one. Er staat een foutje op uw publiciteit voor het restaurant: de fles wijn is er niet gratis bij vanaf een bestelling van €60, maar vanaf €100. De uitbater van het restaurant maakte dit goed door ons een super goede fles wijn te geven tegen inkoopprijs. Prima service!
10-12-2020
Restaurant De Sinjoor - 2000 Antwerpen
Veerle Verhulst
Superlekker gegeten!!! Grote porties en topservice... een echte aanrader!!!
10-12-2020
Brasserie Marie - 2280 Grobbendonk
andre luyten
weinig commentaar ,hebben niks gekrygen
08-12-2020
Restaurant Sensai - 8400 Oostende
Karine De moor
Alles is zeer goed verlopen Voor deze prijs hebben wij zeer lekker gegeten
08-12-2020
Kaffee De Hopnar - 3080 Tervuren
Mark Van Roy
jullie systeem werkt niet. Heb zelf moeten bellen om bestelling te plaatsen. Uitbater wist van niets.
08-12-2020
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Reinhilde Cauberghe
Was eerste keer, en wij hebben er van genoten. Zeker voor herhaling vatbaar.
07-12-2020
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Walter De Waele
Alles tip top in orde...
07-12-2020
Bistro Den Teut - 2400 Mol
Dirt Ooms
alles prima verlopen en in orde,schotels goed verzorgd!
07-12-2020
Christel Vansteenkiste
Een goed gekozen, gevarieerd en lelker driegangenmenu. Alles netjes gereed op het afgesproken tijdstip. En volledig coronaproof afgehandeld. Een aanrader.
07-12-2020
Bar Bistro Côte Belge - 8301 Knokke-Heist (Ramskapelle)
herman Verkest
Alles was perfect in orde, het uur klopte en in de zak zat de opwarmingstijd gemeld! Heel lekker ook en zeker niets tekort! Zeer zeker voor herhaling vatbaar......👍👍👍👍👍
07-12-2020