Beoordelingen

Bekijk onze laatste 50 beoordelingen of klik op de naam van een zaak om beoordelingen van enkel deze zaak te bekijken.

Person picture
Ida Verschueren
alles was zeer goed
20-09-2019
Person picture
House of Java - 3550 Heusden-Zolder
Leen Schelles
Zeker niet aan te raden, zeer vieze sauna! Sauna stond bij aankomst nog mr net aan dus was 30 graden, eens we erin lagen voelde ik koude lucht via een spleetje aan de achterkant. Sauna was ook beschimmeld. Jaccuzi, was ook koud en vuil, we voelden allemaal zand, dus daar dan ook niet in geweest. Zwembad hebben we zelfs nog niet de moeite gedaan om het open te leggen ( want ook dat moesten we zelf doen, net zoals de jaccuzi) in de garden room was het ijzig koud, en overal tegen de grond schimmel, de douch was verstropt en niet schoon gemaakt, de lakens van het bed waren niet ververst, deze zagen nog vuil... de mini bar was nie proper. Kortom een sauna om nooit meer naartoe te gaan! Spijtig dat we zo een recensie moeten geven want de gastvrouw was zeer vriendelijk, mr het is zijn geld echt niet waard. Dan kun je het beter in de vuilbak gooien. We kregen als hapjes, ‘s morgens om half 10 mini loempia’s, uiteraard hebben we dr ook niet van gegeten want we waren bang om er ziek van te worden, doordat alles zo vies is. We zijn uiteraard dan ook vroeger doorgegaan en hebben zelfs onze massage gelaten voor wat het was, jammer maar we hadden het echt gehad....
20-09-2019
Person picture
Zuiderhuis - 2200 Noorderwijk
Wendy
Lekker eten en super vriendelijke bediening, meer moet dat niet zijn!
20-09-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Marleen Herssens
Het was een heel leuke ervaring. Het restaurant De Lieve in Damme was heel aangenaam heel lekker eten verzorgd. Het two4one arrangement vinden we supper hopelijk in de toekomst kunnen we hier nog van genieten.
20-09-2019
Person picture
Paal 26 - 3583 Paal
Jessie Rutten
Heel gezellige avond gehad bij Paal 26. Alles picobello: het eten, zeker voldoende op je bord voor een "two for one", vriendelijk personeel, gezellig interieur,... Een dikke 10 waard 👌👍😊
20-09-2019
Person picture
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Rudi Hendrickx
Uitstekend meegevallen. Veel en lekker gegeten met vriendelijke bediening. Meer moet dat niet zijn!
20-09-2019
Person picture
De Pastoor van Vremd - 2531 Vremde
Jozef Vermaelen
Andermaal lekker getafeld en dit keer met de ganse familie. Zeker met het mooie weer is de Pastoor van Vremd een aanrader.
20-09-2019
Person picture
De Pastoor van Vremd - 2531 Vremde
Jozef Vermaelen
Andermaal lekker getafeld en dit keer met de ganse familie. Zeker met het mooie weer is de Pastoor van Vremd een aanrader.
20-09-2019
Person picture
De Grillhoeve - 2560 Nijlen
Ann De Smedt
Lekker eten : tomatensoep; goed gekruid. Tongrolletjes met puree : met een lekker sausje en groentjes erbij, dame blanche als dessert. Alleen de tafels misschien papier of beschermend iets op leggen, dit zou nog beter zijn.
20-09-2019
Person picture
De Pastoor van Vremd - 2531 Vremde
Peter De Bie
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Leuke setting
20-09-2019
Person picture
Restaurant Retro - 8870 Izegem
Ann Verhamme
Heel lekker gegeten,uitstekende service.
20-09-2019
Person picture
Brasserie Flores - 8800 Roeselare
LUC GRILLET
Het was on orde ,voor herhaing vatbaar.
20-09-2019
Person picture
Bar Bistro Côte Belge - 8301 Knokke-Heist (Ramskapelle)
Guido De Zutter
Uitstekend...alles nodigt ons uit om er zeker nog terug te komen.
20-09-2019
Person picture
Brasserie Versus - 9940 Evergem
Jo De Mey
De bediening in de Versus was zeer goed. Zeer vriendelijk en vlot. De menu was ook erg lekker. Als voorgerecht hadden we de garnaalkroketten en als hoofdgerecht had ik het vispannetje en mijn vrouw de steak met frietjes en als dessert had ik het bordje van de chef en mijn vrouw een Irish coffee. Alles was super lekker. Zeker een aanrader binnen de formule van Two4one!
20-09-2019
Person picture
Brasserie 36 - 2600 Berchem
Erik Prims
Uitstekende service, lekker eten, van ons 5 sterren ! Groet Erik
20-09-2019
Person picture
Restaurant Jacob - 2000 Antwerpen
Maurice Van der Looy
Gezellig geeten vriendelijke mensen
20-09-2019
Person picture
sarah elst
Heel lekker gegeten in dit zeer gezellige restaurant met heel goede bediening! Voor herhaling vatbaar!
19-09-2019
Person picture
Het Gerecht - 2250 Olen
NANCY CLAESSENS
Heel vriendelijk personeel en lekker eten,komen zeker terug
19-09-2019
Person picture
Vicenza - 2180 Ekeren
van gysegem jean-claude
gezellig ... lekker ....... vriendelijk ...... kort heem goed
19-09-2019
Person picture
Japans Restaurant Sensai - 8400 Oostende
A. Vertenten
Lekker eten en vriendelijke vlotte bediening. Showcooking is een leuk extraatje. Zeker voor herhaling vatbaar.
19-09-2019
Person picture
Zuiderhuis - 2200 Noorderwijk
Agnes Blokland
Gezellige locatie en heerlijk gegeten👍😀
19-09-2019
Person picture
Smaaksalon - 3500 Hasselt
Gerda Van Moll
Zoals steeds TOP. Vriendelijke, correcte bediening. Het eten was heel lekker en zeker voldoende. Wij bevelen het Smaaksalon heel zeker aan. Proficiat! Doen jullie zeker zo verder...
19-09-2019
Person picture
Brasserie Pot au Feu - 2900 Schoten
Karel Van der Goten
Eerste keer gisteren 17 september 2019 met een two4one bon gaan eten in Brasserie Pot au Feu. Zeer verzorgde en vriendelijke bediening , en menu zeer goed verzorgd , lekker gegeten . Zeker voor herhaling vatbaar een aanrader.
18-09-2019
Person picture
Restaurant Improviste - 8790 Waregem
Bert De Jaegher
Voortreffelijk genoten van de 3-gangen menu. Heel lekker. Mag ietsie pietsie meer zijn. Chef heel attent. Mooi decor. Een aanrader.
18-09-2019
Person picture
Bistrobar De Jachthoorn - 2320 Hoogstraten
Emile Tiquet
In een mooie zaak gegeten . De maaltijd was perfect aan een zéér goede prijs. het bezoeken echt waard!
17-09-2019
Person picture
Rudy en Krista van aeken
zeer fijne en vriendelijke bediening heerlijke gerechten een aanrader van formaat!
17-09-2019
Person picture
Sandeshoved - 8620 Nieuwpoort
veerle van looveren
Vlotte bediening en eten was top! We komen zeker nog eens een keertje terug!
17-09-2019
Person picture
Grand Cafe De Baron - 2480 Dessel
Herman De Boer
Alles naar wens. Lekker eten en prima kwaliteit.
17-09-2019
Person picture
harry Neef
zoaks vorig vriendelijk onthaal en goed eten
17-09-2019
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
steven geerts
Ik heb op tijd alles geregeld en gevraagd voor een reservatie maar ik heb spijtig genoeg geen mail of antwoord gekregen. Dus ik kan er ook niets over schrijven hoe het er was spijtig genoeg.
16-09-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Daniel Vanneste
Weer heel lekker menu alles prima ,vriendelijke bediening ,komen terug !
16-09-2019
Person picture
Freddy Van De Vyver
het eten was goed maar het vlees was niet gebakken zoals we gevraagd hadden en ook lang moeten wachten op ons hoofdgerecht
16-09-2019
Person picture
De Notelaar - 2460 Kasterlee
John Dam
Goedemiddag. Wij kochten 4x een 4 gangen diner! Het voor, hoofd en nagerecht waren lekker. Wij dachten dat de 4e gang koffie of thee was, maar helaas en verbaasd zagen wij (bij thuiskomst) dat dit berekend was. Vandaag Uw site bezocht en zagen wij dat als 3e gang de soep op het menu stond, dit wisten wij niet en is ons ook niet verteld en dus de 3e gang gemist. Bij binnenkomst hebben wij 8 min. staan wachten voor wij te woord werden gestaan, ook na betaling was er van de bediening niemand meer te zien. Dus wat bediening betreft kan er nog veel verbeterd worden. Vriendelijke groet, L.T. Dam
16-09-2019
Person picture
Het Gerecht - 2250 Olen
Annemie Van Gorp
Zeer vriendelijke ontvangst door het team! Verzorgde tafels met stoffen servetten en tafellakens! Eten was lekker en van goede kwaliteit. Zeker voor herhaling vatbaar.
16-09-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Valérie Dejaegher
Snelle en vriendelijke bediening, héél lekker gegeten👌, gezellige en goede sfeer👍, een geslaagde avond😊😉
16-09-2019
Person picture
Herbert Goclon
Een mooie avond, lekker eten en een goed glas wijn. Meer moet dat niet zijn. Een dikke proficiat voor het team van Cuisine d'ete.
16-09-2019
Person picture
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Mieke
Lekker gegeten op leuk en gezellig terras !
16-09-2019
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
Carmen
Was ok voor de prijs van TwoforOne.
16-09-2019
Person picture
Restaurant Tao - 8400 Oostende
Carmen
Lekker gegeten, leuke ligging aan de uitgangsbuurt ! Vriendelijk personeel !
16-09-2019
Person picture
De Grillhoeve - 2560 Nijlen
Rita Wannegue
Aperitief genomen op het tuinterras en daaarna goed gegeten binnen. Gezellige namiddag!
16-09-2019
Person picture
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Fernand Rambour
Heel lekker gegeten! Super vriendelijke bediening! Zeker voor herhaling vatbaar.
16-09-2019
Person picture
Bistro De Smaak - 2520 Broechem
JACOBS CINDY
vriendelijke en behulpzaam personeel lekker gegeten komen zeker nog terug
16-09-2019
Person picture
De Notelaar - 2460 Kasterlee
hugo
Met zes vrienden vieren we onze verjaardag telkens weer in dit restaurant omdat de bediening er écht heel goed ( vriendelijk ) is en omdat de formule ( brochetterie ) het voor iedereen mogelijk maakt zijn voorkeurslunch samen te stellen. Na het voorgerecht, de soep en de brochetten is er dan tenslotte nog het uitgebreide dessertenbuffet en de pousse-café. Kortom.....voor herhaling vatbaar.
16-09-2019
Person picture
Brasserie Flores - 8800 Roeselare
Marie Christine Houthoofd
Geachte,het is niet de eerste keer dat wij deze zaak bezoeken,Zaterdag was het heel gezellig.Het eten was super lekker de service en de vriendelijkheid kan niet beter,.Iedereen word er heel goed behandeld.Heel zeker voor herhaling vatbaar wij gaan het aanraden bij familie en vrienden.Hartelijk dank
16-09-2019
Person picture
Marleen Govaert
Zeer lekker gegeten en vlotte vriendelijke bediening.
16-09-2019
Person picture
Brasserie Marie - 2280 Grobbendonk
ROLAND VAN OPSTRAET
perfect ontvangen door het personeel van Brasserie Marie. De Two for one Menu was uitstekend van kwaliteit! Heb enkele vrienden reeds aangeraden om ook lid te worden van Two for one.be
16-09-2019
Person picture
Restaurant Tao - 8400 Oostende
Marc Vanpachtenbeke
Zeker voor herhaling vatbaar zeer lekker en goede bediening
16-09-2019
Person picture
myriam six
zeer goed ontvangen, lekkere maaltijd, alles naar wens
16-09-2019
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
Geert Simons
Zeer vriendelijk personeel en heel lekker gegeten .Mooi gepresenteerde borden en genoeg .als we weer in Oostende zijn gaan we zeker terug doe zo verder top.
15-09-2019
Person picture
De Grillhoeve - 2560 Nijlen
christiaan joris
dit was buitengewoon vooral de verhouding prijs /kwaliteit was per perfect het personeel was zeer vriendelijk en zeer gedienstig zeker voorherhaling vatbaar ik heb intussen bij mijn relaties en vrienden de nodige publiciteit gemaakt en zij gaan komen!!!!! zo verder doen en succes gegarandeerd chris joris
15-09-2019