Beoordelingen

Bekijk onze laatste 50 beoordelingen of klik op de naam van een zaak om beoordelingen van enkel deze zaak te bekijken.

't Pleintje - 8434 Westende
Sofie Puttemans
Ontbijt was in orde. Vlotte bediening. Keuze welk soort eitje Voldoende gegeten. We misten misschien wel nog een koffiekoekje. Terras met voldoende plaats.
23-07-2021
't Oud Lier - 2500 Lier
Jozef Loeyen
Dit was onze 2de keer en weeral was alles naar wens. Lekker ontbijtje, meer dan voldoende, men kon zelfs nog bijvragen en een zeer, zeer vriendelijke bediening.
23-07-2021
Restaurant Retro - 8870 Izegem
Bart Lycke
Is zeker de moeite ik zou dit zeker aan iedereen aanraden .
23-07-2021
Bistro Den Huzaar - 8000 Brugge
Anne De Backer
Wij waren heel tevreden van het eten en vooral de ober was een super kerel, zo een werkers vind je niet vlug
23-07-2021
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
Geert Simons
Beste hebben super gegeten niets om aan te merken .de gastvrouw doet dit goed doe zo verder.tip op tijd de ramen eens wassen viel dadelijk op ,maar komen zeker nog eens terug als wij op vakantie komen.
23-07-2021
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Michel Verbakel
Zeer gezellige avond met prijs-kwaliteit lekker eten. Een aanrader!
22-07-2021
Bistro des Belges - 8400 Oostende
martine inghelbrecht
Goeie ontvangst lekker gegeten
22-07-2021
Bistro des Belges - 8400 Oostende
martine inghelbrecht
Goeie ontvangst lekker gegeten
22-07-2021
De Degustatie - 2390 Malle
Kristin Roeymans
Lekker gegeten , prijs kwaliteit is dik in orde . Voor herhaling vatbaar !
22-07-2021
Brasserie Flores - 8800 Roeselare
Josephus Coghe
Het eten was heel lekker. De bediening verliep vlot en vriendelijk. Zeker voor herhaling vatbaar.
22-07-2021
't Oud Lier - 2500 Lier
luc jansegers
perfecte omkadering en prijs kwaliteit zeker lekker en voldoende.
22-07-2021
Restaurant De Sinjoor - 2000 Antwerpen
Chris Matthijs
We waren stom verbaasd dat de zaak gesloten was. We hadden nochtans een bevestiging gekregen???
22-07-2021
Linda Voorhelst
Was ok, zijn prijs waard Voor herhaling vatbaar
22-07-2021
't Oud Lier - 2500 Lier
diane voorspoels
heel aangenaam en gezellig
22-07-2021
Elza Jacobs
Prima eten en bediening. Is niet de eerste keer dat we hier komen
22-07-2021
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Marc Verbeek
We kunnen deze deal in één woord samenvatten : fantastisch. De bediening was prima , alle personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Eten, zeer lekker en voldoende.
22-07-2021
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Jos Blokken
Geweldig lekker! Ontzettend vriendelijk onthaal! Beslist een aanrader!
22-07-2021
De Notelaar - 2460 Kasterlee
sabine borremans
Het was de tweede keer dat we van deze deal genoten. Weer was alles naar wens.
22-07-2021
Bistro la Boheme - 8700 Tielt
Fred Helsen
Het was dik oké bij La Boheme. Lekker gegeten en vriendelijke, correcte bediening. Een aanrader!
22-07-2021
Bistro la Boheme - 8700 Tielt
Fred Helsen
Het was dik oké bij La Boheme. Lekker gegeten en vriendelijke, correcte bediening. Een aanrader!
22-07-2021
Fogos - 2000 Antwerpen
Danny De Smet
Heel lekker gegeten en super vriendelijke bediening,ondanks de Coronamaatregelen heel goed opgelost met rijdend koud buffet tot aan de tafel.Heel tof concept je eet wat je wil en er is keuze genoeg.
22-07-2021
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Hendrik Kluppels
De keuze die je kon maken uit het menu was zeer goed, keuze uit 3 verschillende zaken is niet overal zo. De gerookte zalm als voorgerecht was lekker alleen de presentatie ervan was een afknapper, de zalm gewoon op een klein bordje gelegd met wat pijpajuin erover, gewoon een stukje geroosterd brood erbij had al heel anders geweest. De kaaskroketten kwamen uit een doos, het hoofdgerecht was OK maar de frietjes die erbij waren waren voor een klein kind misschien voldoende maar voor een volwassene zeker niet, er werd ook niet gevraagd of er nog iemand fritten bij wilde, de scampi waren klein. het nagerecht... Kaastaart was OK maar de slagroom kwam uit een spuitbus en verwaterde snel. Al bij al een geslaagde avond maar denk niet dat we nog eens terug gaan. Voor 45 euro de normale prijs per persoon verwacht ik wel iets anders.
22-07-2021
Brasserie Flores - 8800 Roeselare
jean-marie dricot
De bediening was perfect, het eten was heel lekker en de presentatie was heel goed. Hint : vroeger kon men kiezen uit 4 à 5 gerechten nu maar uit 2 , wat natuurlijk aangenamer was. We zullen zeker terugkomen.
22-07-2021
Heritage - 9000 Gent
Yvette Schuurwegen
Het verrassingsmenu was zeer lekker , echt verrassend !!! De bediening was heel goed en vriendelijk . Dus voor herhaling vatbaar .
22-07-2021
't Pleintje - 8434 Westende
Hans Van thielen
Het was in orde.
22-07-2021
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Vera Loots
Wij hebben heel lekker gegeten en de bediening was eveneens heel goed 👍
22-07-2021
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Leo Gielen
Lekker gegeten-zeer vriendelijke bediening.Topper!
22-07-2021
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Dian Jacobs
We hebben genoten van de gezellige sfeer, de rust, de vriendelijke bediening en vooral van het zeer lekkere verfijnde eten! We komen hier zeker nog eens terug!
21-07-2021
Restaurant Jacob - 2000 Antwerpen
Ann Debrabandere
Beste, We hebben heel lekker gegeten, bediening was super, vriendelijk. Alles correct en in orde. We komen hier nog terug.
20-07-2021
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Guido Louis Vansweevelt
Tof restaurant, vriendelijke bediening en smakelijk eten. Een aanrader !
20-07-2021
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Danny Costers
Alles perfect in orde
20-07-2021
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Danny Costers
Zeer lekker gegeten. Verse producten en heel vriendelijke bediening. Niks op aan te merken dus wij gaan zeker nog terug !!!
20-07-2021
De Degustatie - 2390 Malle
Brenda Thijs
Vriendelijke bediening, heel lekker gegeten. Top
19-07-2021
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Walter Demont
Waren heel tevreden over ons etentje in Brasserie De Linde in Mortsel,goede bediening,de 3-gangenmenu was Prijs/Kwaliteit in orde !!!,is een aanrader.
18-07-2021
Mokkabar - 8800 Roeselare
Natalie Neirynck
Het ontbijt voor mijn 40ste verjaardag was heel lekker en verzorgd. Mijn familie heeft ervan genoten. We komen zeker en vast nog terug.
18-07-2021
Bistro des Belges - 8400 Oostende
Patrick Oufflin
Ik had gereserveerd voor 3 personen. Er stonden er maar 2 op. we moesten met 3 aan een tafel van 2 zitten. Het eten was maar gewoon en de steak teveel gebakken
18-07-2021
Brasserie Flores - 8800 Roeselare
filip warnez
vriendelijke en vlotte bediening, heel lekker en gezellig zitten
17-07-2021
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Jan Van Kerkhoven
Al meerdere keren geweest en ook de deze keer was het eten lekker en vriendelijke bediening .Zeker voor herhaling vatbaar. Wij komen zeker terug.
17-07-2021
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Jan Van Kerkhoven
Al meerdere keren geweest en ook deze keer was het weeral oke. Voor herhaling vatbaar vriendelijke bediening en heel lekker eten .
17-07-2021
Restaurant Retro - 8870 Izegem
Alberto Castelli
Mooie locatie, lekker gegeten, mooie presentatie op bord, vriendelijke bediening.
16-07-2021
Restaurant Retro - 8870 Izegem
Alberto Castelli
Mooie locatie, lekker gegeten, mooie presentatie op bord, vriendelijke bediening.
16-07-2021
Brasserie Flores - 8800 Roeselare
Monica Descamps
Het was super qua bediening en eten.
15-07-2021
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
andré de ruijter
Zeer goede service en lekker menu, met gezellig zicht op de bekende Visserskaai!
14-07-2021
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
Guido Louis Vansweevelt
Prijs/kwaliteit ok. Gezellig en aangenaam decor.
14-07-2021
Bistro Sacre Coeur - 3800 Sint-Truiden
Demeer Lucienne
Was een heel lekker ontbijt, bediening was heel vriendelijk..
13-07-2021
Brasserie Flores - 8800 Roeselare
Johan Soenen
heel vriendelijk ontvangen in een mooie ingerichte zaak. Een zeer vlotte bediening en lekker eten. De zaak zat gezellig vol, maar de coronaregels werden correct opgevolgd. Zeker voor herhaling vatbaar en zeker aan te raden aan familie en of vrienden. Bedankt voor de geslaagde middag.
13-07-2021
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Jos Geeroms
Goede dag , alles tip top , het eten ,de bediening , voor herhaling vatbaar ! Hartelijk dank aan iedereen. Vriendelijke groet , Jos
13-07-2021
Restaurant La Horse - 9100 Sint-Niklaas
Frank Lemoyne
Heel goede ontvangst, gezellig tafelen. Vriendelijke bediening. Gezellig kader. Heel lekker eten. We komen zeker terug Frank & Myriam
13-07-2021
't Pleintje - 8434 Westende
An Dehaerne
Superplaats voor een heerlijk ontbijt! Doen!
13-07-2021
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Ludwine De vriese
Echt een heerlijke menu gehad alles was heel lekker een dikke pluim voor de kok VrIendelijke ober Komen daar zeker terug
12-07-2021
Herman Florus
Enorm lekker eten en heel vriendelijke bediening ! Voor herhaling vatbaar!
12-07-2021
Herman Florus
Enorm lekker eten en heel vriendelijke bediening ! Voor herhaling vatbaar!
12-07-2021
De Degustatie - 2390 Malle
Poppe John
Wij gaan regelatig naar de degustatie sinds die weer oen is en het is er altijd even lekker.
12-07-2021
De Degustatie - 2390 Malle
Poppe John
Wij gaan regelatig naar de degustatie sinds die weer oen is en het is er altijd even lekker.
12-07-2021
Krua Thai Restaurant - 2000 Antwerpen
Ludo Van Eyken
Zeer vriendelijke bediening, lekker eten, mooi geserveerd. Jammer dat de keuzemogelijkheden niet overeenstemden met de beschrijving in two4one. Het sanitair is helaas beneden (letterlijk) alle peil.
12-07-2021
't Stationneken - 9310 Baardegem
Mieke De Ridder
We hebben nogal lang moeten wachten op het voorgerecht maar nadien ging alles vlot. Het eten was lekker en zeker voldoende. Vriendelijke bediening.
12-07-2021
't Oud Lier - 2500 Lier
Heidi Michielsen
Buiten ontbijten op een gezellig terras in het groen. Meer dan voldoende, lekker en verzorgd. Voor herhaling vatbaar!
12-07-2021
Bistro Sacre Coeur - 3800 Sint-Truiden
Demeer Lucienne
Is zeker voor herhaling vatbaar, vriendelijke bediening was lekker!
12-07-2021
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Sylvain Zeelmaekers
Uitstekend
12-07-2021
Brasserie Flores - 8800 Roeselare
Monica Descamps
Dikke duim voor de keuken en de bediening.
11-07-2021
Restaurant Retro - 8870 Izegem
ANJA CHEYNS
Was er al eens geweest met mijn man, maar zijn nu geweest met ouders en kinderen om hen mee te laten genieten van dit gezellig, fijn restaurant. Alles was heel lekker en tiptop in orde👌
11-07-2021
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Frank Lagaisse
Vriendelijke ontvangst en bediening, alles verliep naar wens. Gekozen voor het keuzemenu, was lekker en mooi gepresenteerd. Toppie!! We komen zeker nog terug.
11-07-2021
Brasserie Flores - 8800 Roeselare
JENS DE KOKERE
Zoals altijd FANTASTISCH!
10-07-2021
Gerda Vervoort
Heel lekker en verzorgt eten! Vriendelijke en vlotte bediening!
10-07-2021
't Oud Lier - 2500 Lier
diane voorspoels
het was lekker en voldoende ook gezellig we gaan nog
10-07-2021
De Degustatie - 2390 Malle
Charles Van Ginneken
We hebben genoten van het heerlijk driegangen - menu met amuse en sorbet. We zullen deze formule nog wel eens opnieuw willen proberen. Heel vriendelijke service en rustige omgeving.
10-07-2021
Krua Thai Restaurant - 2000 Antwerpen
Marc Daems
Lekker gegeten op het gezellige overdekt terras.Zeer vriendelijke bediening.Aanrader!!!!
10-07-2021
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Michael Goddyn
We hebben genoten van een heerlijk diner in een gezellige setting! Voor herhaling vatbaar!
10-07-2021
De Notelaar - 2460 Kasterlee
sabine borremans
08 juli met 4 personen gegeten. Door het mooie weer hadden de mogelijkheid om buiten te eten. De bediening was super vriendelijk. Het voorgerecht hoofdschotel en dessert waren heel lekker en mooi gedresseerd. De soep vonden wij iets minder lekker. We komen zeker terug.
10-07-2021
Ontbijt @ De Jachthoorn - 2320 Hoogstraten
Monique Boudewijns
Het was zeer gezellig, heel lekker ontbijt Voor herhaling vatbaar.
10-07-2021
Ontbijt @ De Jachthoorn - 2320 Hoogstraten
Monique Boudewijns
Het was zeer gezellig, heel lekker ontbijt Voor herhaling vatbaar.
10-07-2021
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Lindsay Colaes
Zeer lekker eten, supervriendelijke personeel voor herhaling vatbaar
10-07-2021
Brasserie Flores - 8800 Roeselare
Vandaele Lieven
Alles was zeker in orde. Lekker eten, vlotte bediening. Voor herhaling vatbaar.
10-07-2021
Restaurant Jacob - 2000 Antwerpen
Guido Louis Vansweevelt
Super.zeer vriendelijke en attentvolle bediening . Leķker gegeten!
10-07-2021
François Dewilde
Supper lekker , vriendelijke bediening zeker een aanrader.
09-07-2021
Fogos - 2000 Antwerpen
Inge Van de voorde
Supervriendelijke bediening en fantastisch lekker eten. Wij komen zeker nog eens terug!
09-07-2021
Cuisine d'été - 3520 Zonhoven
Ronny Vandewijngaarden
Prima in orde!
09-07-2021
Fogos - 2000 Antwerpen
Tamara Van Leuven
Wat een belevenis om bij Fogos te gaan eten. Heel gezellig interieur, super lekker eten en fantastisch vriendelijke bediening. Absoluut voor herhaling vatbaar.
09-07-2021
Ontbijt @ De Jachthoorn - 2320 Hoogstraten
Magd Vermeiren
Het was lekker en voor herhaling vatbaar.
09-07-2021
Brasserie Flores - 8800 Roeselare
marc pieters
Lekker!!! lekkere grijze garnaalkroketten en carpaccio voor mij nog lekkerder! Mals steak saignant met pepersaus en voor mij ruim vispannetje met 3 soorten vis en heerlijke saus en half flesje frisse witte wijn ... dame blanche eigen bereiding! Vlotte, vriendelijke bediening! Aanrader. Dank u two4one en brasserie Flores voor mijn verjaardagsetentje... geboren 07/07/1945.
08-07-2021
Brasserie Flores - 8800 Roeselare
Marc Dereere
Alles was zeer zeker naar wens. We kregen een mooie plaats toegewezen, en de maaltijd was lekker en verzorgd. Alles prima dus. En zeer zeker voor herhaling vatbaar.
08-07-2021
Restaurant Jacob - 2000 Antwerpen
Elzar Vande Moere
Zeer goede bediening en lekker eten.
07-07-2021
Bar-Bistro Vin Perdu - 2360 Oud-Turnhout
Florent Desmedt
Zeer goed. Een aanrader
07-07-2021
Bar-Bistro Vin Perdu - 2360 Oud-Turnhout
Florent Desmedt
Zeer goed. Een aanrader
07-07-2021
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
andré de ruijter
Alles was weer perfect! Een echte aanrader.
07-07-2021
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Nic Laurijssens
Wij hebben genoten van de fijne smaak van de voorgerechtjes, het warme buffet was heerlijk van smaak aan pure goed bereid kwaliteitsvlees. Dit alles met een vlotte bediening.
06-07-2021
Katleen Verweijen
Lekker en genoeg gegeten!
06-07-2021
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
herman vertongen
Lekker zoals altijd - Vertrouwd adres - Aanrader
05-07-2021
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Pierre September
Zeer goed, vriendelijk ,lekker, zeker een aanrader
05-07-2021
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Erwin Maurissen
Zoals altijd, heel verzorgde en vriendelijke bediening en zeer lekker eten !
05-07-2021
De Pastoor van Vremd - 2531 Vremde
Marc Van Immerseel
Heel gezellig en lekker gegeten Alles was Heel goed verzorgd Voor herhaling vatbaar
05-07-2021
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
FRANS VAN KERCKHOVEN
Lekker gegeten. Zeer vriendelijke bediening. Attentie ontvangen in verband met feestje. Echt gewaardeerd. Voor herhaling vatbaar.
05-07-2021
Krua Thai Restaurant - 2000 Antwerpen
Harry Neef
ondanks het slechte weer was de ontvangst vriendelijk. goed en voldoende eten , zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.
05-07-2021
Brasserie Bolle & Co - 2940 Stabroek
marcel van hoeydonck
vriendelijk ontvangen , lekker eten top
05-07-2021
De Degustatie - 2390 Malle
Kristine Goris
We waren aangenaam verrast en het is zeker voor herhaling vatbaar .
05-07-2021
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Rudy Van puymbroeck
Het was er heel goed en vriendelijk
05-07-2021
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Petra Van Hecke
Superlekker gegeten en zeer vriendelijke bediening .
05-07-2021
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Petra Van Hecke
Superlekker gegeten en zeer vriendelijke bediening .
05-07-2021
't Oud Lier - 2500 Lier
Willy Livens
Beste, we hebben heel lekker gegeten, maar het heeft wel eeuwenlang geduurd, waren ons gewoon vergeten met de hoofdschotel, zelf er naar moeten vragen...dat was zeer spijtig.
05-07-2021
De Klimop - 3000 Leuven
Christa Macken
Alles perfect Vriendelijke bediening Steeds aanvulling van het buffet
05-07-2021