Flair Pockets 2021

De Flairpockets. Een samenwerking tussen Two4One en Flair die al sinds het begin steevast een succes is. Deze pockets zijn er om jouw zaak te ondersteunen met extra online én offline visibiliteit! Jaarlijks verschijnen er pockets in het populaire magazine. In deze pockets staan tientallen zaken over heel Vlaanderen die hun eigen, speciale acties aanbieden. En dit om zo veel mogelijk lezeressen en lezers te overtuigen. Het goede nieuws? Je hebt een aantal keer per jaar de kans om met jouw zaak te verschijnen in zo’n pocket & meesurfen op het succes van deze samenwerking.

Reserveer jouw plek in een Flairpocket

In 2021 pakt Two4One uit met 3 Flair-pockets! Dat zijn meerdere top-opportuniteiten om jouw zaak zowel in een nationaal magazine als op onze website te promoten.

Aangezien dit zeer populaire acties zijn, zijn de plaatsen voor de Flair Pockets beperkt. Zorg dat je er tijdig bij bent om je plaats te kunnen verzekeren. Een klant van Two4One heeft steeds voorrang op een plaats in de pockets. Onze tip? Ga voor een abonnement mét Flair Pocket inbegrepen. Twee vliegen in een klap!

Maak je keuze uit een van onderstaande Flair Pockets:

  • FLAIR februari 2021:
  • Driegangenmenu met 2 voor de prijs van 1 vanaf €39 voor 2 personen. (Actie loopt van 09/02 tot en met 09/05)
  • FLAIR juli 2021:
  • Ontbijt met bubbels voor €15 per persoon. (Actie loopt van 13/07 tot en met 13/10)
  • FLAIR september 2021:
  • Driegangenmenu met 2 voor de prijs van 1 vanaf €39 voor 2 personen. (Actie loopt van 28/09 tot en met 28/12)

De promoties hebben uitsluitend betrekking op het eten. De klant dient zijn drank bij te betalen. De betaling gebeurt in de zaak zelf.

Reserveer hier jouw plek voor een Flair Pocket!

Vraag hier meer informatie aan of reserveer jouw plek voor een van onze pockets.